DR.OETKER TORTAZSELÉ SZÍNTELEN 12G
ÖsszetételCukor, Zselésítő anyagok (karragén (E 407), kálium-klorid (E 508)),
Sűrítő anyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)), Stabilizátor (kálium-citrátok (E
330)) Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás 1. A tasak tartalmát 2-3
csapott evőkanál cukorral egy edényben elkeverünk, és állandó keverés közben
250-300 ml vizet vagy gyümölcslevet adunk hozzá. 2. Folytonos keverés közben
forrástól számítva 1 percig főzzük. 3. A zselét kb. 8-10 percig állni hagyjuk,
miközben néhányszor megkeverjük. 4. Amikor az állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó
torta vagy sütemény közepétől kiindulva óvatosan a felületre csurgatjuk. Tipp ?
A főzőedényben megdermedt zselét melegítéssel ismét folyóssá tehetjük. ? Ha a
tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóporral, nem ázik át olyan gyorsan a
zselétől. Tárolás Száraz, hűvös helyen tartandó!
Sűrítő anyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)), Stabilizátor (kálium-citrátok (E
330)) Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás 1. A tasak tartalmát 2-3
csapott evőkanál cukorral egy edényben elkeverünk, és állandó keverés közben
250-300 ml vizet vagy gyümölcslevet adunk hozzá. 2. Folytonos keverés közben
forrástól számítva 1 percig főzzük. 3. A zselét kb. 8-10 percig állni hagyjuk,
miközben néhányszor megkeverjük. 4. Amikor az állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó
torta vagy sütemény közepétől kiindulva óvatosan a felületre csurgatjuk. Tipp ?
A főzőedényben megdermedt zselét melegítéssel ismét folyóssá tehetjük. ? Ha a
tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóporral, nem ázik át olyan gyorsan a
zselétől. Tárolás Száraz, hűvös helyen tartandó!
Adatlap
Ár: | 259 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.20 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DR.OETKER TORTAZSELÉ SZÍNTELEN 12G" című hirdetést látja. (fent)