Nature Cookta Gesztenyeliszt 250g
A Nature Cookta Gesztenyeliszt 250g búzaliszthez hasonló állagú őrlemény
kitűnően beilleszthető a speciális diétákba is. Akár 100%-ban helyettesítheti a
receptben megadott mennyiséget ezzel az alapanyaggal, de keverheti is más
lisztekkel. Erőteljes aromája miatt főleg azoknak érdemes használni, akik
rajonganak a gesztenye ízéért. Készítésekor a gesztenyét első lépésként
45-50°C-on 15-20 napig szárítják, majd géppel hántolják. Eltávolítják a
törmelékeket, majd átszitálják. Nem csak géppel, de kézzel is átválogatják; majd
csak ezután őrlik finomra. Magyarországon főként Göcsejben és az Őrségben volt
nagy hagyománya a gesztenyelisztből készült ételeknek, hiszen ezen a területeken
nem termett meg a gabona. Az egyik legősibb és legismertebb olasz receptek
között szerepel, a gesztenyeliszttel készített kenyérlepény (focaccia castagna).
A Nature Cookta Gesztenyeliszt kifejezetten kenyerek és péksütemények sütéséhez
ajánlott. Az olaszokhoz hasonlóan felhasználhatjuk különféle kásákhoz vagy a
náluk népszerű castagnaccio süteményhez is, mely fenyőmaggal, rozmaringgal,
mazsolával gazdagított finomság. Édeskés íze nagyon jól passzol a kekszekhez,
palacsintákhoz és a kelt tésztákhoz. Eredeti csomagolásában tárolva száraz,
hűvös helyen tartandó! Főleg a nyári hónapokban felbontása után tartsa
hűtőszekrényben 0-4°C között, óvja az élősködőktől. A gesztenye a diófélékhez
tartozik, ezért az arra allergiásoknak nem ajánlott a fogyasztása! A
gesztenyeliszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100% gesztenyeliszt Átlagos
tápérték 100 g-ban: Energia: 1436 kJ/343 kcal Zsír: 4 g amelyből telített
zsírok: 0 g Szénhidrát: 76 g amelyből cukor: 0 g Fehérje: 6 g Só: 0 g Származási
hely: Olaszország Kiszerelés: 500 gramm
kitűnően beilleszthető a speciális diétákba is. Akár 100%-ban helyettesítheti a
receptben megadott mennyiséget ezzel az alapanyaggal, de keverheti is más
lisztekkel. Erőteljes aromája miatt főleg azoknak érdemes használni, akik
rajonganak a gesztenye ízéért. Készítésekor a gesztenyét első lépésként
45-50°C-on 15-20 napig szárítják, majd géppel hántolják. Eltávolítják a
törmelékeket, majd átszitálják. Nem csak géppel, de kézzel is átválogatják; majd
csak ezután őrlik finomra. Magyarországon főként Göcsejben és az Őrségben volt
nagy hagyománya a gesztenyelisztből készült ételeknek, hiszen ezen a területeken
nem termett meg a gabona. Az egyik legősibb és legismertebb olasz receptek
között szerepel, a gesztenyeliszttel készített kenyérlepény (focaccia castagna).
A Nature Cookta Gesztenyeliszt kifejezetten kenyerek és péksütemények sütéséhez
ajánlott. Az olaszokhoz hasonlóan felhasználhatjuk különféle kásákhoz vagy a
náluk népszerű castagnaccio süteményhez is, mely fenyőmaggal, rozmaringgal,
mazsolával gazdagított finomság. Édeskés íze nagyon jól passzol a kekszekhez,
palacsintákhoz és a kelt tésztákhoz. Eredeti csomagolásában tárolva száraz,
hűvös helyen tartandó! Főleg a nyári hónapokban felbontása után tartsa
hűtőszekrényben 0-4°C között, óvja az élősködőktől. A gesztenye a diófélékhez
tartozik, ezért az arra allergiásoknak nem ajánlott a fogyasztása! A
gesztenyeliszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100% gesztenyeliszt Átlagos
tápérték 100 g-ban: Energia: 1436 kJ/343 kcal Zsír: 4 g amelyből telített
zsírok: 0 g Szénhidrát: 76 g amelyből cukor: 0 g Fehérje: 6 g Só: 0 g Származási
hely: Olaszország Kiszerelés: 500 gramm
Adatlap
Ár: | 1.197 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 21 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Gesztenyeliszt 250g" című hirdetést látja. (fent)