Nature Cookta Aszkorbinsav 250g
A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav
250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a
felhasznált gyümölcsök megbarnulását. Az aszkorbinsavról kevesen tudják, hogy
tulajdonképpen a C-vitamin egyik kémiai megnevezése. Az ősi tartósító módszerek
között az erjesztés, savanyítás és a füstölés szerepelt, a nagy áttörést azonban
a természetes aszkorbinsav felfedezése jelentette. Gazdaságos előállítása
Reichstein és Grüssner nevéhez köthető. A Nature Cookta Aszkorbinsav
túladagolása nem lehetséges. Javallott az aszkorbinsav rendszeres használata a
sütés-főzés során. Bevált konyhai tipp: kenyérfélék sütése során adjunk a
tésztához egy kávéskanál aszkorbinsavat. Így könnyebben kezelhető, nyújthatóbb
tésztát kapunk, sütés után kevésbé fog morzsálódni. A könnyed állagot úgy
érhetjük el, ha az L-aszkorbinsav mellett szódabikarbónát is felhasználunk a
sütéshez. A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag az étkezési
aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök
megbarnulását. A legfinomabb befőtteket, lekvárokat készíthetjük el a Nature
Cookta Aszkorbinsav felhasználásával. Olyan lisztekhez is javasolt az
alkalmazása, ahol a főzés során elszíneződhet az őrlemény (példuál a
napraforgóbélliszt). Eritrittel elkeverve nagyon ízletes limonádé készíthető. Az
aszkorbinsav fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100% L-aszkorbinsav
Kiszerelés: 250 gramm
250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a
felhasznált gyümölcsök megbarnulását. Az aszkorbinsavról kevesen tudják, hogy
tulajdonképpen a C-vitamin egyik kémiai megnevezése. Az ősi tartósító módszerek
között az erjesztés, savanyítás és a füstölés szerepelt, a nagy áttörést azonban
a természetes aszkorbinsav felfedezése jelentette. Gazdaságos előállítása
Reichstein és Grüssner nevéhez köthető. A Nature Cookta Aszkorbinsav
túladagolása nem lehetséges. Javallott az aszkorbinsav rendszeres használata a
sütés-főzés során. Bevált konyhai tipp: kenyérfélék sütése során adjunk a
tésztához egy kávéskanál aszkorbinsavat. Így könnyebben kezelhető, nyújthatóbb
tésztát kapunk, sütés után kevésbé fog morzsálódni. A könnyed állagot úgy
érhetjük el, ha az L-aszkorbinsav mellett szódabikarbónát is felhasználunk a
sütéshez. A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag az étkezési
aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök
megbarnulását. A legfinomabb befőtteket, lekvárokat készíthetjük el a Nature
Cookta Aszkorbinsav felhasználásával. Olyan lisztekhez is javasolt az
alkalmazása, ahol a főzés során elszíneződhet az őrlemény (példuál a
napraforgóbélliszt). Eritrittel elkeverve nagyon ízletes limonádé készíthető. Az
aszkorbinsav fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100% L-aszkorbinsav
Kiszerelés: 250 gramm
Adatlap
Ár: | 1.403 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 15 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Aszkorbinsav 250g" című hirdetést látja. (fent)