Betöltés...

Gabijó Granola Meggy-Málna Gm. 275 g

ISMERKEDJ MEG A GABIJÓ GRANOLÁK ÖSSZETÉTELÉVEL! Gluténmentes Zabpehely:
"Gluténmentes zabot használunk, hiszen tudjuk, sokak kénytelenek gluténmentes
étrendet tartani. A sima zabpehely szennyeződés lévén tartalmazhat glutént, de a
termékeinkben felhasznált, gluténmentes zabpehely Magyarország ? jelenleg ?
egyetlen gluténmentes zabfeldolgozó üzeméből származik. Az üzem a működésében a
termőföldtől az asztalig koncepciót követi. Ennek keretében a növény termesztése
is a cégen belül történik (hazai földeken, gluténmentes vetőmaggal). A
granoláinkba kerülő végtermék, azaz a zabpehely hántolt és tisztított egész
zabszemekből készül gőzölés és hengerelés útján. A hengerelés eredményeként
rugalmas, vékony, roppanós pelyhek keletkeznek. " Mézédes datolya: " Hozzáadott
cukor és szirupok helyett a datolya adja részben a granola édességét, de a
ropogós, rögös textúra kialakításában is fontos szerepe van. Az általunk
felhasznált datolyapaszta 100% GMO- és tartósítószer-mentes datolyából készül,
amely a datolya természetes termőhelyéről, a Közel-Keletről (esetünkben Egyesült
Arab Emirátusokból) származik. Innen a gyümölcsöt az Egyesült Királyságba
szállítják, ahol egy BRC és IFS Minőségbiztosítással is rendelkező modern
üzemben kerül földolgozásra. A földolgozás során a datolya magját eltávolítják,
ezt követően a magozott gyümölcsöt ledarálják. A folyamat eredményeként
datolyapasztát kapunk. A termékeinkhez Zahidi típusú datolyából készült pasztát
használunk, melyből a darálást követően nagyon finom textúrájú, homogén paszta
készül. " Frissen szárított meggy: "Szeretjük a meggyet, így készítményeinkben
is helyet biztosítottunk neki, meggy-málna granolánkhoz az alapot ő adja. A
meggy csupán szárításon esett át, sem hozzáadott cukrot, sem aromát, csak a
meggy finom zamatát tartalmazza. A GabiJó granolákban felhasznált,
édes-savanykás ízvilágú, szárított meggy hazai termék. A korszerű aszaló üzem
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a dél-nyírségi és szatmári tájegység peremén
fekszik, az alma-, a szilva- és a meggy hazájában. Ez a régió világhírű
termőhelye a kitűnő ízharmóniájú gyümölcsféleségeknek, a termőtáj ízeinek
megőrzését a szabadalmi oltalommal védett termelői eljárás szavatolja. " Az
aromás liofilizált málna: " A málna az egyik legnépszerűbb bogyósunk. Nagy
előnye, hogy aromáját a fagyasztva-szárítás eljárásának köszönhetően szárított
állapotban is megtartja, puha textúrája a szájban szinte elolvad. A
fagyasztva-szárítás során az előzőleg már lefagyasztott gyümölcsszemeket hűtött
váákum alá helyezik, így a jégkristályokat eltávolítják, de az alapanyag az
eredeti sejtszerkezetét továbbra is megőrzi. A liofilizált gyümölcsök súlya
könnyű, a szemek aprók, antioxidáns tartalmuk közel a friss gyümölcsével azonos.
Készítményünkbe kizárólag érett-, aromás-, kézzel válogatott- és frissen
fagyasztott málnaszemcsék kerülnek. A főként Szerbiából-, Boszniából-,
Macedóniából és Lengyelországból származó gyümölcs Németországban kerül
feldolgozásra. A fagyasztva-szárítás kíméletes technológiájának köszönhetően a
gyümölcs természetes karakterét-, tipikus ízét-, színét-, szerkezetét- és
tápértékét tartósítószer- és színezékek hozzáadása nélkül is megőrzi. Egy kg
liofilizált málnaszemcse 6-7 kg friss málnából készül. " Az egzotikus hozzávaló:
valódi kókuszreszelék: "Pálmazsír helyett a valódi kókusz adja a termék finom,
omlós állagát. A felhasznált kókuszreszelék Indonéziából és a Fülöp-szigetekről
a kókuszpálma természetes termőhelyéről származik. A kókuszdió szüretelése kézi
munkaerővel történik, a magas fák termését hosszú botokkal verik le, majd az
ültetvények különböző pontjain összegyűjtött termést csónakban leúsztatják egy
?gyűjtőhajóhoz, mely a kókuszdiókat elszállítja a feldolgozó üzembe. Itt a
kókuszdiókba egyesével lyukat fúrnak, a kifolyó kókuszvizet összegyűjtik, a ?víz
nélküli diókat kettévágják majd a fél diókat meghántolják (szőrös, kemény héj
eltávolítása). A hántolást követően a finomabb hámozás következik. Az így kapott
termékeket megmossák, majd áztatják. Áztatást követően ledarálják és jön a
pasztörizálás majd szárítás. Utolsó lépésként a készterméket osztályozzák
(finom-, közepesen finom-, pehely- és chips állag), végül csomagolják. " Lenmag:
"Az apró, pirosas-barna- vagy aranysárga magokat termő növény már évezredek óta
ismert a lenvászon alapanyagaként. Az egészben- vagy pehely (durván őrölt)
formában is beszerezhető, értékes magok gazdagok omega-3 zsírsavakban,
hozzájárulnak a granolánk magas rosttartalmához és az egészségtudatos étrendbe
is tökéletesen illeszkednek. Az alapanyagból (hagyományos sajtolással) készül az
egyre népszerűbb lenmagolaj is. " Citromlé sűrítmény: " A meggy-málna granola
üde frissességéhez a hozzáadott citromlé sűrítmény is hozzájárul. Az
Argentínából származó természetes készítményt a citromfán beérő ép,
megtisztított- és frissen facsart citrom levéből a víz elpárologtatásával
nyerik. A hosszú eltartósíthatóság érdekében citromlevet a sűrítést megelőzően
pasztörizálják. Mesterséges édesítőt, egyéb adalékanyagokat nem tartalmaz. "
Igazi olasz olívaolaj: " A granola ropogós textúráját, és a plusz, selymes ízt a
sütés során az olívaolaj adja. A granoláink sütéséhez fölhasznált olívaolaj
Olaszországból származik. Az ország a világ olívabogyó termesztésének cca.
20%-át adja. Az olasz olívaolaj a legtöbbször sötétzöld színű, illatában magában
hordozza a gyógynövények jegyeit. " Fahéj: " Valódi fahéjjal párosítottuk a
meggyet ebben a termékben. A fűszert egy örökzöld fa kérgéből nyerik ki. A
fahéjat biztosító fát cca. 2 éves korában csonk méretűre visszavágják, majd a
csonkot földdel leterítik. A technikának köszönhetően a fa visszavágott csonkján
új ágak hajtanak (bokor-szerű növekedés) és a keletkező oldalhajtásokból készül
a fahéj. Miután az oldalhajtásokat levágták, a kérget eltávolítják és kiteszik a
napra szárítani. A szárítás hatására a kéreg fölveszi jellegzetes ?pödört
formáját, melyet ezt követően a piaci igény szerinti méretekre vágnak, igény
szerint őrölnek is. " Szegfűszeg: " A főként Indiában, Madagaszkáron- és
Indonéziában termesztett szegfűszeg szintén örökzöld fa virágának rügyeiből
készített fűszer. A cca. 1 cm hosszú, pirosas-barna rügyeket éretlen
állapotukban szedik, majd szárítják. A fűszer egészben- és őrölt formában is
kapható az üzletekben. A szegfűszeg intenzív aromájú-, önmagában édes-kesernyés
ízű-, meleg ? száraz hatású fűszer, melyet fahéjjal-, esetleg szerecsendióval
kombinálva előszeretettel használnak édességekben is. " Tengeri só: " Egy csipet
tengeri só hozza összhangba az ízeket. A tengeri sót az óceánvíz vagy sósvízi
tavak vizének elpárologtatásával nyerik ki. A víztől függően a sóban nyomelemek
is maradnak, melyek egy kis színt- és erőteljesebb ízt adnak a tengeri sónak, ez
különbözteti meg leginkább a kősótól. " Steviol glikozidok: " A stevia növényből
kivont édesítőszer kalória- és szénhidrátmentes, intenzív édesítő ereje miatt
igen kis mennyiséget szükséges csak használni belőle. " Összetevők: Gluténmentes
zabpehely Datolya paszta 10,2% aszalt meggy Kókuszdarabok Lenmag Olívaolaj
Citromlé sűrítmény 1% liofilizált málna Tengeri só Fahéj Szegfűszeg Édesítőszer
(szteviol glikozidok)

Tovább
Adatlap
Ár: 1.661 Ft
 
Feladás dátuma: 2025.01.23
Eddig megtekintették 28 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Gabijó Granola Meggy-Málna Gm. 275 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Gabijó Granola Meggy-Málna Gm. 275 g" című hirdetést látja. (fent)



Ezerédes édesítőtabletta, több mint 3,3 kg cukor édesítőereje kávéhoz, teához és desszertekhez. Kalóriaszegény édesítőszer.

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem