Betöltés...

Lobo panko morzsa, nagyszemű 200 g

Zsemlemorzsa helyett panírozáshoz lehet használni. A húson finom, ropogós réteg
alakul ki. A japánok előszeretettel rántanak ki mindent, de talán a legismertebb
ilyen fogásuk a rántott garnéla. A hazai rántásra szánt morzsák túl finomra
vannak darálva, de a panírmorzsa a szilánkos felületével sokkal előnyösebb,
izgalmasabb panírbevonatot képez a húson. Nem szív magába felesleges olajat,
ezáltal könnyebb, ropogósabb lesz a rántott hús, zöldség, garnéla vagy hal.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.564 Ft
 
Feladás dátuma: 2025.04.13
Eddig megtekintették 25 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Lobo panko morzsa, nagyszemű 200 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Lobo panko morzsa, nagyszemű 200 g" című hirdetést látja. (fent)



Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 4 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 6-8 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat.

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem