Nature Cookta lenmagliszt 250 g
A nagy folyadékfelszívó tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas sűrítésre. Ezt a
tulajdonságát bátran kihasználhatják az egészséges életmódot kedvelő
háziasszonyok, és készíthetik kedvenc mártásaikat, főzelékeiket lenmagliszt
hozzáadásával. A Nature Cookta Lenmagliszt a hideg sajtolásos eljárásnak
köszönheti, hogy a lenmag jótékony tulajdonságai a belőle készült lisztben is
nagy arányban megtalálhatóak, sőt, mintegy 30%-kal magasabb beltartalmi
értékekkel rendelkezik, mint simán ledarált változata. Rengeteg rostot,
fehérjét, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, az alacsony szénhidráttartalma
és zsírtartalma miatt pedig javasolt bármilyen diétában résztvevőknek, akár a
paleolit diétát követőknek, akár PCO-soknak. Magas fehérjetartalma miatt
különösen kedvelt a vegetáriánusok, vegánok körében, hiszen a húsfogyasztás
mellőzéséből kieső fehérjebevitel pótlására nagyon jó megoldás. Kiemelkedően
magas fitoösztrogén tartalma, mely számos női problémát segíthet megelőzni. A
lenmagliszt magas rosttartalma hozzásegít minket a helyes, egészséges
bélműködéshez, valamint ételeinket laktatóbbá teszi. Sütéshez, kenyerek, vagy
sütemények elkészítéshez kiváló alapanyag, arra azonban ügyeljünk, hogy mivel
több folyadékot képes felvenni, mint a hagyományos lisztek, ajánlott az eredeti
receptben szereplő tojásmennyiségnél eggyel többet tenni a készülő ételbe. A
lenmaglisztből készült péksütemények, kenyerek némiképp gyorsabban barnulnak,
mint a hagyományos búzalisztből készültek, de ez a minőségén, ízén semmit sem
változtat. A nagy folyadékfelszívó tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas
sűrítésre. Ezt a tulajdonságát bátran kihasználhatják az egészséges életmódot
kedvelő háziasszonyok, és készíthetik kedvenc mártásaikat, főzelékeiket
lenmagliszt hozzáadásával. Tartalmaz: 100% lenmagliszt. Jellemzők hozzáadott
cukor nélkül Igen
tulajdonságát bátran kihasználhatják az egészséges életmódot kedvelő
háziasszonyok, és készíthetik kedvenc mártásaikat, főzelékeiket lenmagliszt
hozzáadásával. A Nature Cookta Lenmagliszt a hideg sajtolásos eljárásnak
köszönheti, hogy a lenmag jótékony tulajdonságai a belőle készült lisztben is
nagy arányban megtalálhatóak, sőt, mintegy 30%-kal magasabb beltartalmi
értékekkel rendelkezik, mint simán ledarált változata. Rengeteg rostot,
fehérjét, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, az alacsony szénhidráttartalma
és zsírtartalma miatt pedig javasolt bármilyen diétában résztvevőknek, akár a
paleolit diétát követőknek, akár PCO-soknak. Magas fehérjetartalma miatt
különösen kedvelt a vegetáriánusok, vegánok körében, hiszen a húsfogyasztás
mellőzéséből kieső fehérjebevitel pótlására nagyon jó megoldás. Kiemelkedően
magas fitoösztrogén tartalma, mely számos női problémát segíthet megelőzni. A
lenmagliszt magas rosttartalma hozzásegít minket a helyes, egészséges
bélműködéshez, valamint ételeinket laktatóbbá teszi. Sütéshez, kenyerek, vagy
sütemények elkészítéshez kiváló alapanyag, arra azonban ügyeljünk, hogy mivel
több folyadékot képes felvenni, mint a hagyományos lisztek, ajánlott az eredeti
receptben szereplő tojásmennyiségnél eggyel többet tenni a készülő ételbe. A
lenmaglisztből készült péksütemények, kenyerek némiképp gyorsabban barnulnak,
mint a hagyományos búzalisztből készültek, de ez a minőségén, ízén semmit sem
változtat. A nagy folyadékfelszívó tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas
sűrítésre. Ezt a tulajdonságát bátran kihasználhatják az egészséges életmódot
kedvelő háziasszonyok, és készíthetik kedvenc mártásaikat, főzelékeiket
lenmagliszt hozzáadásával. Tartalmaz: 100% lenmagliszt. Jellemzők hozzáadott
cukor nélkül Igen
Adatlap
Ár: | 680 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 30 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta lenmagliszt 250 g" című hirdetést látja. (fent)