Naturmind tamari szójaszósz 500 ml
Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a
miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő
különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A
tamari remek só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technológiákkal a
következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só
és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6
hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék.
miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő
különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A
tamari remek só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technológiákkal a
következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só
és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6
hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék.
Adatlap
Ár: | 2.776 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Naturmind tamari szójaszósz 500 ml" című hirdetést látja. (fent)