Fruit Fitt gyümölcspor keverék 250 g
Magas C-vitamin, vas és magnézium tartalmú, vákuumszárított feketeribizli és
cékla por keverék. Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással
készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási
eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a
színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag
aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. Termék tartósítószerek,
cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül. A
vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében A C-vitamin
hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ajánlott felhasználás: 2
evőkanál (15g) port oldjon 2 dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik! A dobozt
használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. A
dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontásután a levegő
nedvességtartalmát magábaszívhatja, és összeállhat a termék. Ha beleményedik
célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és az élvezeti
értékét nem befolyásolja. Naponta egy alkalommal fogyasztandó. A C-vitamin az
egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír. A
szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért
nélkülözhetetlen. Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem
képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle.
Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind
a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen
fontos ez a védelem a gyermekek esetében. A vas szervezetünk számára
nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a
vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula
felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az
optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai
teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából
kiemelt jelentősége van. A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert.
Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos
vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium,
kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti. Magas
kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához,
az izmok és az állóképesség növeléséhez. A cink, a mangán és a réz elősegítik a
növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét. A cékla a
hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese
működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását. A céklát a népi
gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek
regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag
újraképződését. A cékla három ? az emésztőrendszerünk számára is fontos ?
hatóanyagot tartalmaz: Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja. Kolin
elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a
nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését. Betanin (a cékla
színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint
immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású. A feketeribizli hatóanyagait
nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-,
P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen
emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet,
ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és
P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a
központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi
festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-,
mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a
hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású. Összetétel: 80 %
feketeribizli por, 20 % cékla por, C-vitamin (340 mg / 100g), vas (55 mg/100g),
magnézium (70 mg/100g) Tápérték adatok Megnevezés 100g termékben 15g (1 adag)
termékben Energia-tartalom [kcal] 363 54,5 Energia-tartalom [kJ] 1520 228
Fehérje [g] 6 0,9 Szénhidrát [g] 83 12,5 Ebből cukor [g] 22 3,3 Zsír [g] 1 0,2
Vas (mg) 55 8,3? C-vitamin (mg) 340 51?? ? RDA (vasból a napi ajánlott beviteli
érték) 59%-a ?? RDA (C vitaminból a napi ajánlott beviteli érték) 85%-a Magyar
termék. Kiszerelés: 250 g Fontos! Száraz helyen, zárt dobozban tárolandó 25 C
fok alatt. A dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontás után a
levegő nedvességtartalmát magába szívhatja, és összeállhat a termék. Ha
beleményedik célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és
az élvezeti értékét nem befolyásolja. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermekektől elzárva
tartandó!
cékla por keverék. Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással
készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási
eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a
színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag
aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. Termék tartósítószerek,
cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül. A
vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében A C-vitamin
hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ajánlott felhasználás: 2
evőkanál (15g) port oldjon 2 dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik! A dobozt
használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. A
dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontásután a levegő
nedvességtartalmát magábaszívhatja, és összeállhat a termék. Ha beleményedik
célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és az élvezeti
értékét nem befolyásolja. Naponta egy alkalommal fogyasztandó. A C-vitamin az
egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír. A
szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért
nélkülözhetetlen. Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem
képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle.
Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind
a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen
fontos ez a védelem a gyermekek esetében. A vas szervezetünk számára
nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a
vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula
felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az
optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai
teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából
kiemelt jelentősége van. A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert.
Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos
vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium,
kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti. Magas
kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához,
az izmok és az állóképesség növeléséhez. A cink, a mangán és a réz elősegítik a
növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét. A cékla a
hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese
működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását. A céklát a népi
gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek
regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag
újraképződését. A cékla három ? az emésztőrendszerünk számára is fontos ?
hatóanyagot tartalmaz: Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja. Kolin
elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a
nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését. Betanin (a cékla
színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint
immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású. A feketeribizli hatóanyagait
nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-,
P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen
emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet,
ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és
P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a
központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi
festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-,
mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a
hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású. Összetétel: 80 %
feketeribizli por, 20 % cékla por, C-vitamin (340 mg / 100g), vas (55 mg/100g),
magnézium (70 mg/100g) Tápérték adatok Megnevezés 100g termékben 15g (1 adag)
termékben Energia-tartalom [kcal] 363 54,5 Energia-tartalom [kJ] 1520 228
Fehérje [g] 6 0,9 Szénhidrát [g] 83 12,5 Ebből cukor [g] 22 3,3 Zsír [g] 1 0,2
Vas (mg) 55 8,3? C-vitamin (mg) 340 51?? ? RDA (vasból a napi ajánlott beviteli
érték) 59%-a ?? RDA (C vitaminból a napi ajánlott beviteli érték) 85%-a Magyar
termék. Kiszerelés: 250 g Fontos! Száraz helyen, zárt dobozban tárolandó 25 C
fok alatt. A dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontás után a
levegő nedvességtartalmát magába szívhatja, és összeállhat a termék. Ha
beleményedik célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és
az élvezeti értékét nem befolyásolja. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermekektől elzárva
tartandó!
Adatlap
Ár: | 5.830 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.14 |
Eddig megtekintették 30 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Fruit Fitt gyümölcspor keverék 250 g" című hirdetést látja. (fent)