
Magyar méz manufaktúra fahéjas krémméz 250 g
A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb
minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel
foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt. Ajánljuk:
cukros lekvárok helyett kenheted kenyérre, palacsintára, gofrihoz, de kiváló
édesítőszer lehet teába, kávéba egyaránt. Tárolás: napfénytől védett helyen,
száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os
italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab
a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás
előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el! Fontos:
a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk
minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a
minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban
kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A
kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz
kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával
magyarázható. Összetétele: repceméz és fahéj. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot,
tartósítószert és mesterséget színezéket.
minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel
foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt. Ajánljuk:
cukros lekvárok helyett kenheted kenyérre, palacsintára, gofrihoz, de kiváló
édesítőszer lehet teába, kávéba egyaránt. Tárolás: napfénytől védett helyen,
száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os
italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab
a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás
előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el! Fontos:
a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk
minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a
minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban
kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A
kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz
kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával
magyarázható. Összetétele: repceméz és fahéj. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot,
tartósítószert és mesterséget színezéket.

Adatlap
Ár: | 1.897 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.04.13 |
Eddig megtekintették 36 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Magyar méz manufaktúra fahéjas krémméz 250 g" című hirdetést látja. (fent)