Grapoila mustármagolaj 250 ml
A hidegen sajtolt mustármagolaj aranysárga színű, kellemesen mustár illatú
olaj. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, valamint A- és E-vitamin-tartalma is
magas, a béta-karotin mellett. Esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően
hozzájárulhat a sejtfalak erősítéséhez és rugalmassá tételéhez, a memória és a
mentális tevékenységek serkentéséhez, továbbá erős antibakteriális hatással bír.
A mustármagolaj helyi vérbőséget okoz, ezért külsőleg, reumás- és ízületi
panaszok enyhítésére is használják. Meleg lábfürdőbe téve - az oldódás
elősegítése érdekében pl. tejjel keverve - megfázás esetén is hatásos lehet. A
mustármagolajjal salátákat ízesíthetünk, majonézt, pácokat készíthetünk, húsokat
tehetünk pikánsabbá. Az indiai konyha egyik alap alkotóeleme. Viszonylag magas
füstpontja miatt bátran süthetünk, főzhetünk vele magasabb hőfokon. A Grapoila
mustármagolaj 2020-ban a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén szelíd,
letisztult ízvilágával, diós aromájával kiérdemelte a Great Taste csillagot.
Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor nélkül Igen
alacsony cukortartalmú Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen zellertől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes
Igen per 100 g kj 3701 kJ kcal 884 kcal zsír 99,9 g ebből telített zsírsavak 7,4
g ebből egyszeresen telített zsírsavak 78 g ebből többszörösen telített
zsírsavak 10,18 g szénhidrát 0,2 g ebből cukrok 0,2 g fehérje 0,1 g só 0,05 g
olaj. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, valamint A- és E-vitamin-tartalma is
magas, a béta-karotin mellett. Esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően
hozzájárulhat a sejtfalak erősítéséhez és rugalmassá tételéhez, a memória és a
mentális tevékenységek serkentéséhez, továbbá erős antibakteriális hatással bír.
A mustármagolaj helyi vérbőséget okoz, ezért külsőleg, reumás- és ízületi
panaszok enyhítésére is használják. Meleg lábfürdőbe téve - az oldódás
elősegítése érdekében pl. tejjel keverve - megfázás esetén is hatásos lehet. A
mustármagolajjal salátákat ízesíthetünk, majonézt, pácokat készíthetünk, húsokat
tehetünk pikánsabbá. Az indiai konyha egyik alap alkotóeleme. Viszonylag magas
füstpontja miatt bátran süthetünk, főzhetünk vele magasabb hőfokon. A Grapoila
mustármagolaj 2020-ban a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén szelíd,
letisztult ízvilágával, diós aromájával kiérdemelte a Great Taste csillagot.
Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor nélkül Igen
alacsony cukortartalmú Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen zellertől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes
Igen per 100 g kj 3701 kJ kcal 884 kcal zsír 99,9 g ebből telített zsírsavak 7,4
g ebből egyszeresen telített zsírsavak 78 g ebből többszörösen telített
zsírsavak 10,18 g szénhidrát 0,2 g ebből cukrok 0,2 g fehérje 0,1 g só 0,05 g
Adatlap
Ár: | 2.090 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.06.14 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Grapoila mustármagolaj 250 ml" című hirdetést látja. (fent)