
Magyar méz manufaktúra repceméz 250 g
A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb
minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel
foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt. A repce a
fehérrépa, a kelkáposzta, a kelbimbóhoz hasonlóan a káposztafélék családjába
tartozó növény. Éppen ezért a belőle készült méz fehér vagy vajsárgás színéről,
káposztaszerű illatáról és enyhén borsos ízéről ismerhető fel. Magas a
szőlőcukor (glükóz) tartalma. Található még benne gyümölcscukor (fruktóz) és
maltóz. Ajánljuk: mérsékelt édessége, egyedi ízprofilja miatt univerzális
felhasználású. Teheted forró italokba, vagy használhatod sütéshez, főzéshez, de
legfőképpen saját készítésű krémmézek alapjának ajánljuk és alkalmazzuk mi is.
Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen! Fontos: a mézet kizárólag
fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése
céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem
befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a
természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg
hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik,
amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.
Összetétele: a repcemag növény nektárjából áll. magas szőlőcukor tartalmú, ezért
gyorsabban kristályosodik.
minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel
foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt. A repce a
fehérrépa, a kelkáposzta, a kelbimbóhoz hasonlóan a káposztafélék családjába
tartozó növény. Éppen ezért a belőle készült méz fehér vagy vajsárgás színéről,
káposztaszerű illatáról és enyhén borsos ízéről ismerhető fel. Magas a
szőlőcukor (glükóz) tartalma. Található még benne gyümölcscukor (fruktóz) és
maltóz. Ajánljuk: mérsékelt édessége, egyedi ízprofilja miatt univerzális
felhasználású. Teheted forró italokba, vagy használhatod sütéshez, főzéshez, de
legfőképpen saját készítésű krémmézek alapjának ajánljuk és alkalmazzuk mi is.
Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen! Fontos: a mézet kizárólag
fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése
céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem
befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a
természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg
hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik,
amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.
Összetétele: a repcemag növény nektárjából áll. magas szőlőcukor tartalmú, ezért
gyorsabban kristályosodik.

Adatlap
Ár: | 1.586 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.04.13 |
Eddig megtekintették 40 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Magyar méz manufaktúra repceméz 250 g" című hirdetést látja. (fent)