Collango collagen fish meggy 165 g
A Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia
Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus
hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén.
Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát.
Amennyiben valamilyen egészségügyi probléma áll fenn a vörös húsok
fogyasztásával kapcsolatban, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyasztható,
hiszen nem található meg benne az emlős állatokban megtalálható Neu5Gc. Mi a
kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy
kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait ?felvagdossák?, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb? A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok
az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. Minél
magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős
többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak.
C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén
hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt előbb?
Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta? Avagy mi
a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás tipikus
esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: Mindegyik felsorolt készítmény por formátumból
indul! Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga
behatárolt a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért
lehetséges az, hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig
kapszula vagy tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak
el. A már folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta
fehérje, ami folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek
a hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a
Collango egyet jelent: a minőségi alapanyaggal a könnyű és gyors oldódással
kellemes illattal és ízzel a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően elérhető kutatási adatokkal a konkrét
alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Nincs tehát ez
másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal
kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét
prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a prémium az alap. Collango Collagen
Fish jellemzői: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén 5.000mg
(5gramm) kollagén/ adagban 250mg C-vitamin/adag 150g/165g/tasak- 30 adag
Natúr, kékmálna és meggy ízben Természetes színezékkel Könnyen és gyorsan
oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán Collango Collagen Fish előnyei:
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán Nincs kellemetlen
illata és íze sem- semleges ízű és szagú! Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes Mindig frissen készíthető Könnyen
adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően Összetétel:
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma,
édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék:
brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél). Allergén
információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó
üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és
az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi
fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös helyen. ...
Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus
hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén.
Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát.
Amennyiben valamilyen egészségügyi probléma áll fenn a vörös húsok
fogyasztásával kapcsolatban, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyasztható,
hiszen nem található meg benne az emlős állatokban megtalálható Neu5Gc. Mi a
kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy
kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait ?felvagdossák?, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb? A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok
az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. Minél
magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős
többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak.
C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén
hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt előbb?
Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta? Avagy mi
a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás tipikus
esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: Mindegyik felsorolt készítmény por formátumból
indul! Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga
behatárolt a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért
lehetséges az, hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig
kapszula vagy tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak
el. A már folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta
fehérje, ami folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek
a hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a
Collango egyet jelent: a minőségi alapanyaggal a könnyű és gyors oldódással
kellemes illattal és ízzel a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően elérhető kutatási adatokkal a konkrét
alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Nincs tehát ez
másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal
kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét
prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a prémium az alap. Collango Collagen
Fish jellemzői: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén 5.000mg
(5gramm) kollagén/ adagban 250mg C-vitamin/adag 150g/165g/tasak- 30 adag
Natúr, kékmálna és meggy ízben Természetes színezékkel Könnyen és gyorsan
oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán Collango Collagen Fish előnyei:
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán Nincs kellemetlen
illata és íze sem- semleges ízű és szagú! Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes Mindig frissen készíthető Könnyen
adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően Összetétel:
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma,
édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék:
brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél). Allergén
információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó
üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és
az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi
fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös helyen. ...
Adatlap
Ár: | 5.640 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.11 |
Eddig megtekintették 37 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Collango collagen fish meggy 165 g" című hirdetést látja. (fent)