Nature Cookta vco kókuszolaj 250 ml
A Nature Cookta VCO Kókuszolaj egy teljesen vegyszermentes hideg sajtolásos
eljárással nyert szűz kókuszolaj. A kókuszolaj, avagy más nevén kókuszzsír, a
kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyert növényi
zsiradék. A hideg sajtolásos eljárásnak köszönhetően a kókuszdió megőrzi az
összes pozitív tulajdonságát, valamint a szerkezete sem módosul. A VCO
kókuszolaj szilárd állapotában fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz,
valamint enyhén kókuszos ízzel és aromával rendelkezik. Meghatározó alapanyag
lehet az egészségtudatos étrendet követők számára. A kókuszolaj serkenti a
sejtek megújuló képességét, aminek következtében növeli a teljesítőképességet,
emellett nagy százalékban tartalmaz laurinsavat - egy kiváló vírus- és
baktériumölő anyag -, mely erősíti az immunrendszert. A Nature Cookta VCO
kókuszolaj 48%-a laurinsav, 18%-a mirisztinsav, 9%-a palmitinsav, 8%-a
kaprilsav, 7%-a kaprinsav, 6%-a olajsav, 3%-a sztearinsav, 1,6%-a linolsav,
0,5%-a kapronsav, és 0,1%-a arachinsav. A Nature Cookta VCO Kókuszolaj nem
tartalmaz transzzsírokat, alacsony a kalóriatartalma, viszont mindezek mellett
előnyeit főleg a közepes láncolatú zsírsavaknak köszönheti. Rendkívül stabil a
szerkezete, így kiválóan ellenáll az oxidációnak, ezért az egyik
legbiztonságosabb olaj ételeink elkészítéséhez, sütéshez, főzéshez. Jó
tulajdonságai közé tartozik továbbá, hogy akár többször is felhasználható
ételeink elkészítése során, természetesen szűrés után. Tartalmaz: 100%
tisztaságú hidegen sajtolt kókuszolaj Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia 3385
kJ /823 kcal zsír 100 ml amelyből: ? telített zsírsavak 92 ml szénhidrát 0 ml
amelyből: ? cukrok 0 ml fehérje 0 ml só 0 ml Jellemzők hozzáadott cukor nélkül
Igen
eljárással nyert szűz kókuszolaj. A kókuszolaj, avagy más nevén kókuszzsír, a
kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyert növényi
zsiradék. A hideg sajtolásos eljárásnak köszönhetően a kókuszdió megőrzi az
összes pozitív tulajdonságát, valamint a szerkezete sem módosul. A VCO
kókuszolaj szilárd állapotában fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz,
valamint enyhén kókuszos ízzel és aromával rendelkezik. Meghatározó alapanyag
lehet az egészségtudatos étrendet követők számára. A kókuszolaj serkenti a
sejtek megújuló képességét, aminek következtében növeli a teljesítőképességet,
emellett nagy százalékban tartalmaz laurinsavat - egy kiváló vírus- és
baktériumölő anyag -, mely erősíti az immunrendszert. A Nature Cookta VCO
kókuszolaj 48%-a laurinsav, 18%-a mirisztinsav, 9%-a palmitinsav, 8%-a
kaprilsav, 7%-a kaprinsav, 6%-a olajsav, 3%-a sztearinsav, 1,6%-a linolsav,
0,5%-a kapronsav, és 0,1%-a arachinsav. A Nature Cookta VCO Kókuszolaj nem
tartalmaz transzzsírokat, alacsony a kalóriatartalma, viszont mindezek mellett
előnyeit főleg a közepes láncolatú zsírsavaknak köszönheti. Rendkívül stabil a
szerkezete, így kiválóan ellenáll az oxidációnak, ezért az egyik
legbiztonságosabb olaj ételeink elkészítéséhez, sütéshez, főzéshez. Jó
tulajdonságai közé tartozik továbbá, hogy akár többször is felhasználható
ételeink elkészítése során, természetesen szűrés után. Tartalmaz: 100%
tisztaságú hidegen sajtolt kókuszolaj Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia 3385
kJ /823 kcal zsír 100 ml amelyből: ? telített zsírsavak 92 ml szénhidrát 0 ml
amelyből: ? cukrok 0 ml fehérje 0 ml só 0 ml Jellemzők hozzáadott cukor nélkül
Igen
Adatlap
Ár: | 1.740 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta vco kókuszolaj 250 ml" című hirdetést látja. (fent)