![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Új generációs vaníliaízű ízesítő porkeverék (20 adag)
A KetoMix vaníliaízű ízesítő porkeveréket nem csak koktélok vagy KetoMix protein
palacsinták ízesítésére használhatja, hanem zabkása, joghurt vagy diétás
sütemények ízesítésére is. Az új, továbbfejlesztett recepttel rendelkező finom
vaníliaízű ízesítő tökéletes csemegévé varázsolja nemcsak a koktélt, de
akármilyen más ételt is. Az egyes ízeket keverheti is, így újabb és újabb
ízkombinációkat hozhat létre belőlük.Elkészítési útmutató:A porkeverék koktélok
és ételek (pl. túró, joghurt, kásák, sütőkeverékek és krémek) ízesítésére
szolgál. Adjon 0,5-1 kanál (1,5-3 g) keveréket az ételhez, majd keverje
el.Összetevők:oldódó kukoricarost, természetes aroma, édesítőszer:
szukralóz.Allergének: - TápértékTápérték adatok/ 100 g/ 1 adag (3 g)Energia1003
kJ / 239 kcal30 kJ / 7 kcalZsírok0 g0 gebből telített zsírsavakak0 g0
gSzénhidrát30 g0,9 gebből cukor7,6
palacsinták ízesítésére használhatja, hanem zabkása, joghurt vagy diétás
sütemények ízesítésére is. Az új, továbbfejlesztett recepttel rendelkező finom
vaníliaízű ízesítő tökéletes csemegévé varázsolja nemcsak a koktélt, de
akármilyen más ételt is. Az egyes ízeket keverheti is, így újabb és újabb
ízkombinációkat hozhat létre belőlük.Elkészítési útmutató:A porkeverék koktélok
és ételek (pl. túró, joghurt, kásák, sütőkeverékek és krémek) ízesítésére
szolgál. Adjon 0,5-1 kanál (1,5-3 g) keveréket az ételhez, majd keverje
el.Összetevők:oldódó kukoricarost, természetes aroma, édesítőszer:
szukralóz.Allergének: - TápértékTápérték adatok/ 100 g/ 1 adag (3 g)Energia1003
kJ / 239 kcal30 kJ / 7 kcalZsírok0 g0 gebből telített zsírsavakak0 g0
gSzénhidrát30 g0,9 gebből cukor7,6
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 2.305 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.12 |
Eddig megtekintették 20 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Új generációs vaníliaízű ízesítő porkeverék (20 adag)" című hirdetést látja. (fent)