![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz 90g
A Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz 90g kiváló csemege, amit feltétlen ki kell
próbálni. A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye. Jótékony hatással
van a lélekre, ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető. A keleti országok és
India kedvelt hüvelyes növénye. Erőt ad és jótékony hatással van a lélekre. Ez a
pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető (B16). ?Egye magát boldoggá!? A
csicseriborsó fontos inzulin szabályzó és segítség a pre diabéteszesek számára
is, hiszen fogékonnyá teszi a sejteket az inzulin felvételére. Magas
rosttartalom, könnyű emészthetőség jellemzi, nagyszerű ízzel. Kiváló csemege,
amit feltétlen ki kell próbálni. Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó,
magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában
találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok,
valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még
egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot
tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják,
lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak,
antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló
?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen
emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok,
ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a
léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a
gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra
rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás
reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás,
salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási
idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Tartsuk távol
közvetlen fénytől. Hűtőben jól megszárítva 2 hétig is eltartható. Kiszerelés:
90gr
próbálni. A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye. Jótékony hatással
van a lélekre, ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető. A keleti országok és
India kedvelt hüvelyes növénye. Erőt ad és jótékony hatással van a lélekre. Ez a
pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető (B16). ?Egye magát boldoggá!? A
csicseriborsó fontos inzulin szabályzó és segítség a pre diabéteszesek számára
is, hiszen fogékonnyá teszi a sejteket az inzulin felvételére. Magas
rosttartalom, könnyű emészthetőség jellemzi, nagyszerű ízzel. Kiváló csemege,
amit feltétlen ki kell próbálni. Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó,
magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában
találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok,
valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még
egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot
tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják,
lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak,
antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló
?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen
emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok,
ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a
léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a
gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra
rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás
reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás,
salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási
idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Tartsuk távol
közvetlen fénytől. Hűtőben jól megszárítva 2 hétig is eltartható. Kiszerelés:
90gr
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 647 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.06.27 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz 90g" című hirdetést látja. (fent)