![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g
Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g. Héja különösen puha, íze meglepően édes,
ugyanakkor kellemesen pikáns. A lencse-, borsó- és babfélék természetes
inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők.
Pikáns ízű, vesék működését serkentő, jelentős vas- és fehérjeforrás. A lencse-,
borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők,
vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.
Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban
koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú
fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag
információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi
táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss
csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem
hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen
előbújó csírák egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a
koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek,
aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás
nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése
visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot
csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a
természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak,
mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. ?ÉLŐ ÉTEL? Héja különösen puha, íze
meglepően édes. Felhasználási javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta
2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben
tárolható 1-2 hétig. Kiszerelés: 90gr
ugyanakkor kellemesen pikáns. A lencse-, borsó- és babfélék természetes
inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők.
Pikáns ízű, vesék működését serkentő, jelentős vas- és fehérjeforrás. A lencse-,
borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők,
vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.
Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban
koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú
fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag
információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi
táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss
csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem
hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen
előbújó csírák egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a
koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek,
aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás
nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése
visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot
csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a
természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak,
mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. ?ÉLŐ ÉTEL? Héja különösen puha, íze
meglepően édes. Felhasználási javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta
2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben
tárolható 1-2 hétig. Kiszerelés: 90gr
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 647 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.06.27 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g" című hirdetést látja. (fent)