Betöltés...

Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g

Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g. Héja különösen puha, íze meglepően édes,
ugyanakkor kellemesen pikáns. A lencse-, borsó- és babfélék természetes
inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők.
Pikáns ízű, vesék működését serkentő, jelentős vas- és fehérjeforrás. A lencse-,
borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők,
vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.
Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban
koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú
fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag
információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi
táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss
csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem
hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen
előbújó csírák egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a
koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek,
aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás
nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése
visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot
csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a
természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak,
mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. ?ÉLŐ ÉTEL? Héja különösen puha, íze
meglepően édes. Felhasználási javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta
2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben
tárolható 1-2 hétig. Kiszerelés: 90gr

Tovább
Adatlap
Ár: 647 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g" című hirdetést látja. (fent)



Összetétele: 100 % bio shiitake gomba őrlemény, A shiitake gombát legalább 2000 éve értékes étkezési gombának tartják, de régóta ismert számos egészségvédő hatása is. Kínai nevének jelentése téli vagy jó illatú gomba, mert valóban kellemes, kissé hagymára, fokhagymára emlékeztető illata van. A...

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem