
Naturmind aszkorbinsav 250 g
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100%
aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított
alapanyagból készül (non GMO). Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése.
Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes
előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),
tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb
antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk
számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem
képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak
rendszeres bevitelét. A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a
fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik
a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe
való hatékony felszívódásában. Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi
korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során, hiszen ? lévén vízben oldódó
vitamin ? túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség
a vizelettel természetes módon ürül. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt
adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával
megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását. Jellemzők cukormentes Igen vegán Igen
bio Nem gluténmentes Igen per 100 g kcal 0 kcal zsír 0 g ebből telített
zsírsavak 0 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen
telített zsírsavak 0 g szénhidrát 0 g ebből cukrok 0 g ebből poliolok 0 g ebből
keményítő 0 g rost 0 g fehérje 0 g só 0 g
aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított
alapanyagból készül (non GMO). Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése.
Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes
előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),
tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb
antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk
számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem
képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak
rendszeres bevitelét. A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a
fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik
a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe
való hatékony felszívódásában. Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi
korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során, hiszen ? lévén vízben oldódó
vitamin ? túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség
a vizelettel természetes módon ürül. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt
adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával
megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását. Jellemzők cukormentes Igen vegán Igen
bio Nem gluténmentes Igen per 100 g kcal 0 kcal zsír 0 g ebből telített
zsírsavak 0 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen
telített zsírsavak 0 g szénhidrát 0 g ebből cukrok 0 g ebből poliolok 0 g ebből
keményítő 0 g rost 0 g fehérje 0 g só 0 g

Adatlap
Ár: | 1.240 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.19 |
Eddig megtekintették 30 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Naturmind aszkorbinsav 250 g" című hirdetést látja. (fent)