VARGA Édes Rosé 0,75L
TermékleírásJellemzők Magyar termék Termék információk Kedves Vásárlónk! A rozé
borról egy beszélgetés jut eszembe, amelynek évekkel ezelőtt a fültanúja voltam.
Tizenéves, de már borivó korban lévő fiaim kínálják barátaikat. Bort hozhatunk?
Köszönjük nem. Rozét? Azt igen. Fiatalság - bolondság! De jó bolondság, a
tévedésben ugyanis lényeges a felismerés, hogy a rozéval új minőség jelent meg a
borok között, ami jobban különbözik a fehér és vörös boroktól, mint azok
egymástól. Megjelenése kötelezően illatos, friss, üde, mégis alapvetően eltér a
fehér és vörös primőrboroktól is. Nem, vagy alig beszélhetünk fajtajellegről, és
bár a szüretelést követően gyorsan palackba kerül, mégsem maradnak meg benne az
elsődleges szőlőízek, sőt olyan epres, málnás érzetek jelennek meg, amelyek
vörösborban csak hosszabb érlelés útján keletkezhetnek. A rozé a modern idők
gyermeke, nincs tradíciója, de nagy jövő áll előtte. Jól illeszkedik a
gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz
ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen
ételsorhoz a rozé a legjobb választás. Kedves egészségére! Varga Péter Allergén
összetevőkKén-dioxid / Szulfitok Biztonsági információkAlkoholtartalmú
termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött
személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
borról egy beszélgetés jut eszembe, amelynek évekkel ezelőtt a fültanúja voltam.
Tizenéves, de már borivó korban lévő fiaim kínálják barátaikat. Bort hozhatunk?
Köszönjük nem. Rozét? Azt igen. Fiatalság - bolondság! De jó bolondság, a
tévedésben ugyanis lényeges a felismerés, hogy a rozéval új minőség jelent meg a
borok között, ami jobban különbözik a fehér és vörös boroktól, mint azok
egymástól. Megjelenése kötelezően illatos, friss, üde, mégis alapvetően eltér a
fehér és vörös primőrboroktól is. Nem, vagy alig beszélhetünk fajtajellegről, és
bár a szüretelést követően gyorsan palackba kerül, mégsem maradnak meg benne az
elsődleges szőlőízek, sőt olyan epres, málnás érzetek jelennek meg, amelyek
vörösborban csak hosszabb érlelés útján keletkezhetnek. A rozé a modern idők
gyermeke, nincs tradíciója, de nagy jövő áll előtte. Jól illeszkedik a
gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz
ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen
ételsorhoz a rozé a legjobb választás. Kedves egészségére! Varga Péter Allergén
összetevőkKén-dioxid / Szulfitok Biztonsági információkAlkoholtartalmú
termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött
személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Adatlap
Ár: | 1.010 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 22 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "VARGA Édes Rosé 0,75L" című hirdetést látja. (fent)