Betöltés...

Biorganik bio porcukor nádcukorból 500 g

A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken
terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki
a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló
cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de
környezetvédelmi szempontból is hasznos. A nádcukrot a növény húsos szárában
található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen
adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz
(ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok
egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a
különleges, kellemes színét. A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz (két
cukormolekulából álló szénhidrát), mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak,
akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes,
szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára.
Felhasználása: a répacukorhoz hasonló, ételben, italban, sütéshez, főzéshez vagy
hideg fogásokhoz egyaránt felhasználható. Íze és illata karakteresebb, lágyabb,
különleges aromát kölcsönöz a ételekhez. Összetevők: nádcukor* Jellemzők
cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Nem
alacsony cukortartalmú Nem szénhidrát csökkentett Nem bio Igen per 100 g kj 1700
kJ kcal 400 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g ebből egyszeresen
telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 98 g
ebből cukrok 98 g fehérje 0 g só 0 g

Tovább
Adatlap
Ár: 1.290 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.11.21
Eddig megtekintették 25 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Biorganik bio porcukor nádcukorból 500 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biorganik bio porcukor nádcukorból 500 g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem