Ihtis lazac natúr lében 240 g
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb
75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C
közötti hőmérsékleten tárolandó legfeljebb 24 órán át. Összetevők: lazac (Salmo
salar / Norvég akvakultúra) darabok, ivóvíz, konyhasó, fűszerek
75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C
közötti hőmérsékleten tárolandó legfeljebb 24 órán át. Összetevők: lazac (Salmo
salar / Norvég akvakultúra) darabok, ivóvíz, konyhasó, fűszerek
Adatlap
Ár: | 1.111 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.14 |
Eddig megtekintették 18 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Ihtis lazac natúr lében 240 g" című hirdetést látja. (fent)