Organiqa 100% bio rizsfehérje por (80% fehérje) 200 g
Bio Rizsfehérje por 200g 100% vegán fehérje kivonat rizs fehérjéből, hozzáadott
cukor nélkül, a növényi étrend követőinek. A rizsfehérje tökéletes választás
fehérjepótlásra a vegán étkezésben. Szervezetünk könnyen felhasználja. Ez a
kiváló növényi fehérje semleges ízű, így ideális főzéshez, turmixokba és
gyümölcslevekbe is. Ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd
kiegészíteni, vagy ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd ajánljuk
figyelmedbe ezt a terméket. Az utóbbi években megfigyelhető, hogy egyre nő az
igény a vegán fehérje és a különféle vegán fehérjeporok iránt, hiszen egyre
többen keresik a növényi eredetű táplálékokat. Ezzel a tendenciával párhuzamosan
a tejsavó és a kazein fehérje fokozatosan veszít népszerűségéből. Az egyik
legkiválóbb növényi alapú fehérje a rizsfehérje. Ha még sosem hallottál erről a
különleges növényi proteinforrásról vagy csak szeretnéd jobban megismerni a
rizsfehérjét, továbbá az emberi szervezetre gyakorolt hatásait, akkor olvass
tovább! A világ számos pontján folyik rizstermelés, éppen ezért a rizsfehérje
könnyen hozzáférhető, ráadásul száz százalékban természetes, növényi eredetű
protein. Ezenfelül a rizsfehérje egyedülálló aminosav profiljának köszönhetően
kiválóan alkalmazható más vegán fehérjékkel, például borsófehérje porral együtt
is. Gondoltad volna, hogy a rizs nem csupán szénhidrát-, de kiváló fehérjeforrás
is? A rizsfehérje por nem más, mint fehér rizsből vagy barna rizsből kivont
fehérje-izolátum. Függetlenül attól, hogy fehér vagy barnarizs az ?alap?, a
rizsfehérje előállításához a rizsszemeket megőrlik és ezután az őrleményhez
enzimet adnak, amely elválasztja a keményítőt, vagyis a szénhidrátot a
fehérjétől. Egy 2016-ban megjelent tanulmány összehasonlította az állati és a
növényi fehérjét fogyasztók egészségügyi állapotát. Bár további kutatások
szükségesek, de az eredmény egészen megdöbbentő volt. A zöldséget, gyümölcsöt,
valamint növényi fehérjét fogyasztók egészségesebben és tovább élnek. Ritkábban
szenvednek szív- és érrendszeri megbetegedésekben, emellett kisebb eséllyel
alakul ki náluk rákos megbetegedés. Ennek egyik lehetséges oka, hogy a húsok
nagyobb arányban tartalmaznak telített zsírokat. A telített zsírok túlzott
fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák kialakulásához, mert
megemelik az összkoleszterin szintet. Növényi fehérjék fogyasztása esetén
kevesebb telített zsírsav jut a szervezetbe és a koleszterinszint nem változik.
A növényi alapú táplálkozásra való átállás vagy magas fehérjetartalmú étrend
követése a kezdeti időszakban megterhelő lehet az emésztőrendszer számára.
Ilyenkor a különféle fehérjeport fogyasztók gyakrabban tapasztalhatnak
emésztőrendszeri panaszokat. A rizsfehérje por viszont könnyen emészthető és
fogyasztásával minimalizálhatók ezek a problémák. Másik nagy előnye, hogy
ellentétben a tejből, szójából vagy búzából készült fehérjeporokkal, a
rizsfehérje hipoallergén, vagyis fogyasztásakor nem kell allergiás panaszoktól
tartani. A rizsfehérje természetesen nem csak az allergiával küzdőknek jelenthet
tökéletes növényi protein alternatívát, hanem a semleges ízeket keresők számára
is. Neutrális ízének köszönhetően a rizsfehérje por könnyedén felhasználható
különböző ételek, például zöldséglevesek vagy sütemények készítéséhez is. Mivel
a rizsfehérjében lévő fehérje hő hatására sem sérül, bátran süthetsz-főzhetsz
ezzel az izgalmas hozzávalóval. Ha a finom ételek főzése mellett az edzés is
szerves része az életednek, jó hírünk van! A könnyen emészthető rizsfehérje por
gyors felszívódásának köszönhetően felgyorsíthatja az edzések utáni
regenerációt. De mi a helyzet magával az edzéssel? Személyre szabott
edzésprogram végrehajtása mellett a rizsfehérje por ? a többi fehérje dús
táplálékhoz hasonlóan ? segíthet megszabadulni a felesleges zsírtól és növelheti
az izomtömeget. Hogyan lehetséges ez? Köztudott, hogy a fehérje ? így a
rizsfehérje is ? hosszabb ideig képes ?eltelíteni a gyomrot?, vagyis
teltségérzetet okozni és létfontosságú szerepet játszik az izomrostok
létrehozásában. A hosszabb ideig tartó teltségérzet nem csak a fogyni vágyók, de
a szénhidrát éhséggel küzdők és cukorbetegek számára is segítséget jelenthet. A
növényi fehérje fogyasztás segíthet szabályozni az inzulinszintet, meggátolva a
hirtelen inzulin kilengéseket magas szénhidráttartalmú ételek fogyasztása után.
Egyszerre fogyasztva a növényi fehérjék lassítják a szénhidrátok felszívódását
és csökkentik az úgynevezett ?mentális köd?, valamint a kimerültség érzés
kialakulásának esélyét. Így fogyaszd napi 20-30g fehérje port keverj össze
300-400 ml növényi tejjel és vízzel. Tegyél hozzá 1-2 érett banánt, majd
ízesítsd és édesítsd, ahogy szereted. Végül turmixold össze a hozzávalókat. Egy
kis kreativitással könnyen és szinte észrevétlenül becsempészheted a
mindennapjaidba ezt kiváló minőségű, bio étrend-kiegészítőt. Keverheted
gyümölcslevekbe, a kedvenc turmixodba, de akár süteményekhez, pudingokhoz és
főételekhez elkészítéséhez is használhatod. Egy ínycsiklandozó
csokoládés-rizsfehérjés brownienak, egy laktató vegán palacsintának, egy ízletes
protein pudingnak nehéz ellenállni. A rizsfehérje tökéletes, organikus adalék
zabkása, fánk, gofri, kuglóf, banánkenyér, keksz, muffin és müzli szelet
készítésekor is. Összetevők: 100% bio rizsfehérje por Jellemzők laktózmentes
Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott
cukor nélkül Igen bio Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől
mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes
Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj
1535 kJ kcal 367 kcal zsír 2 g ebből telített zsírsavak 0,7 g szénhidrát 12 g
ebből cukrok 6,7 g fehérje 80 g só 0,1 g
cukor nélkül, a növényi étrend követőinek. A rizsfehérje tökéletes választás
fehérjepótlásra a vegán étkezésben. Szervezetünk könnyen felhasználja. Ez a
kiváló növényi fehérje semleges ízű, így ideális főzéshez, turmixokba és
gyümölcslevekbe is. Ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd
kiegészíteni, vagy ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd ajánljuk
figyelmedbe ezt a terméket. Az utóbbi években megfigyelhető, hogy egyre nő az
igény a vegán fehérje és a különféle vegán fehérjeporok iránt, hiszen egyre
többen keresik a növényi eredetű táplálékokat. Ezzel a tendenciával párhuzamosan
a tejsavó és a kazein fehérje fokozatosan veszít népszerűségéből. Az egyik
legkiválóbb növényi alapú fehérje a rizsfehérje. Ha még sosem hallottál erről a
különleges növényi proteinforrásról vagy csak szeretnéd jobban megismerni a
rizsfehérjét, továbbá az emberi szervezetre gyakorolt hatásait, akkor olvass
tovább! A világ számos pontján folyik rizstermelés, éppen ezért a rizsfehérje
könnyen hozzáférhető, ráadásul száz százalékban természetes, növényi eredetű
protein. Ezenfelül a rizsfehérje egyedülálló aminosav profiljának köszönhetően
kiválóan alkalmazható más vegán fehérjékkel, például borsófehérje porral együtt
is. Gondoltad volna, hogy a rizs nem csupán szénhidrát-, de kiváló fehérjeforrás
is? A rizsfehérje por nem más, mint fehér rizsből vagy barna rizsből kivont
fehérje-izolátum. Függetlenül attól, hogy fehér vagy barnarizs az ?alap?, a
rizsfehérje előállításához a rizsszemeket megőrlik és ezután az őrleményhez
enzimet adnak, amely elválasztja a keményítőt, vagyis a szénhidrátot a
fehérjétől. Egy 2016-ban megjelent tanulmány összehasonlította az állati és a
növényi fehérjét fogyasztók egészségügyi állapotát. Bár további kutatások
szükségesek, de az eredmény egészen megdöbbentő volt. A zöldséget, gyümölcsöt,
valamint növényi fehérjét fogyasztók egészségesebben és tovább élnek. Ritkábban
szenvednek szív- és érrendszeri megbetegedésekben, emellett kisebb eséllyel
alakul ki náluk rákos megbetegedés. Ennek egyik lehetséges oka, hogy a húsok
nagyobb arányban tartalmaznak telített zsírokat. A telített zsírok túlzott
fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák kialakulásához, mert
megemelik az összkoleszterin szintet. Növényi fehérjék fogyasztása esetén
kevesebb telített zsírsav jut a szervezetbe és a koleszterinszint nem változik.
A növényi alapú táplálkozásra való átállás vagy magas fehérjetartalmú étrend
követése a kezdeti időszakban megterhelő lehet az emésztőrendszer számára.
Ilyenkor a különféle fehérjeport fogyasztók gyakrabban tapasztalhatnak
emésztőrendszeri panaszokat. A rizsfehérje por viszont könnyen emészthető és
fogyasztásával minimalizálhatók ezek a problémák. Másik nagy előnye, hogy
ellentétben a tejből, szójából vagy búzából készült fehérjeporokkal, a
rizsfehérje hipoallergén, vagyis fogyasztásakor nem kell allergiás panaszoktól
tartani. A rizsfehérje természetesen nem csak az allergiával küzdőknek jelenthet
tökéletes növényi protein alternatívát, hanem a semleges ízeket keresők számára
is. Neutrális ízének köszönhetően a rizsfehérje por könnyedén felhasználható
különböző ételek, például zöldséglevesek vagy sütemények készítéséhez is. Mivel
a rizsfehérjében lévő fehérje hő hatására sem sérül, bátran süthetsz-főzhetsz
ezzel az izgalmas hozzávalóval. Ha a finom ételek főzése mellett az edzés is
szerves része az életednek, jó hírünk van! A könnyen emészthető rizsfehérje por
gyors felszívódásának köszönhetően felgyorsíthatja az edzések utáni
regenerációt. De mi a helyzet magával az edzéssel? Személyre szabott
edzésprogram végrehajtása mellett a rizsfehérje por ? a többi fehérje dús
táplálékhoz hasonlóan ? segíthet megszabadulni a felesleges zsírtól és növelheti
az izomtömeget. Hogyan lehetséges ez? Köztudott, hogy a fehérje ? így a
rizsfehérje is ? hosszabb ideig képes ?eltelíteni a gyomrot?, vagyis
teltségérzetet okozni és létfontosságú szerepet játszik az izomrostok
létrehozásában. A hosszabb ideig tartó teltségérzet nem csak a fogyni vágyók, de
a szénhidrát éhséggel küzdők és cukorbetegek számára is segítséget jelenthet. A
növényi fehérje fogyasztás segíthet szabályozni az inzulinszintet, meggátolva a
hirtelen inzulin kilengéseket magas szénhidráttartalmú ételek fogyasztása után.
Egyszerre fogyasztva a növényi fehérjék lassítják a szénhidrátok felszívódását
és csökkentik az úgynevezett ?mentális köd?, valamint a kimerültség érzés
kialakulásának esélyét. Így fogyaszd napi 20-30g fehérje port keverj össze
300-400 ml növényi tejjel és vízzel. Tegyél hozzá 1-2 érett banánt, majd
ízesítsd és édesítsd, ahogy szereted. Végül turmixold össze a hozzávalókat. Egy
kis kreativitással könnyen és szinte észrevétlenül becsempészheted a
mindennapjaidba ezt kiváló minőségű, bio étrend-kiegészítőt. Keverheted
gyümölcslevekbe, a kedvenc turmixodba, de akár süteményekhez, pudingokhoz és
főételekhez elkészítéséhez is használhatod. Egy ínycsiklandozó
csokoládés-rizsfehérjés brownienak, egy laktató vegán palacsintának, egy ízletes
protein pudingnak nehéz ellenállni. A rizsfehérje tökéletes, organikus adalék
zabkása, fánk, gofri, kuglóf, banánkenyér, keksz, muffin és müzli szelet
készítésekor is. Összetevők: 100% bio rizsfehérje por Jellemzők laktózmentes
Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott
cukor nélkül Igen bio Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől
mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes
Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj
1535 kJ kcal 367 kcal zsír 2 g ebből telített zsírsavak 0,7 g szénhidrát 12 g
ebből cukrok 6,7 g fehérje 80 g só 0,1 g
Adatlap
Ár: | 2.340 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 28 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Organiqa 100% bio rizsfehérje por (80% fehérje) 200 g" című hirdetést látja. (fent)