Everhale multivitamin italpor trópusi gyümölcs ízű 190 g
Multivitamin italpor trópusi gyümölcs ízű Ezzel a különösen finom, trópusi
gyümölcs ízű, cukornélküli italporral feltöltheti szervezetét multivitaminokkal,
miközben élvezheti a kellemes trópusi ízeket és kihasználhatja a jobb
felszívódás előnyeit. Tartalmazza azokat a fontos összetevőket, amikre szükség
van. Bioflavonoidok: a bioflavonoidok azok a természetes pigmentek, amelyek a
gyümölcsök és zöldségek színét adják. A bioflavonoidokkal kombinált C-vitamin
jelentős érfalvédő hatással rendelkezik és erős antioxidáns hatással is bír, így
a bőrfiatalság megőrzésében és a tumoros megbetegedések megelőzésében
használható eredményesen. Ezen kívül segíti a vitaminok és tápanyagok
beépülését, így a fehérjék is jobban hasznosulhatnak. Niacinamid: a niacinamid
(B-3-vitamin) a niacin egyik formája, vízben oldódó B-vitamin. Felszívódása
akkor a leghatékonyabb, ha a többi B-vitaminnal, illetve C-vitaminnal juttatjuk
be a szervezetbe. A B3-vitamin szintet jelentősen csökkentik a szervezetben az
antibiotikumok, az alkohol, a cukor, valamint az altatók és az ösztrogén. A
niacinamid gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért alkalmas lehet
bőrproblémák (akne, ekcéma) kezelésére, de az öregedési problémákkal küzdők
számára is megoldást nyújthat, mert a erősíti a lipid gátat, ezáltal kiegyenlíti
a bőrtónust és a ráncokat. Elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az
emésztőrendszer működéséhez. Kiemelt szerepe van a méregtelenítésben, a
koleszterin és a nemi hormonok képződésében. Ugyanakkor csökkentheti a magas
vérnyomást, mérsékelheti a migrénes fejfájás intenzitását és értágító hatással
is rendelkezik. Tokoferol-acetát: a tokoferol-acetát, vagyis az E-vitamin
antioxidáns hatású. Védi a sejteket és a DNS-t, elősegítve ezzel a sejtek
egészségét. Azáltal, hogy az E-vitamin zsírban oldódik, meg tudja állítani a
szabad gyökök képződését, amikor a szervezet lebontja a zsírt. Pantoténsav: a
pantoténsav, vagy más néven B5-vitamin, az emberi élet egyik legfontosabb
vitaminja. Az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Gyakran
?stresszellenes? vitaminként is emlegetik. Jelenléte elengedhetetlen a vérsejtek
előállításához, és segít az elfogyasztott ételek energiává alakításában, a
szénhidrátok, a fehérjék és a lipidek hasznosításában. Az egészséges bőr
megőrzéséhez is fontos. A pantoténsav javítja a sebek gyógyulását, hidratáló és
bőrvédő hatást fejt ki. Hiánya csökkent kortizoltermeléshez, fokozott ízületi
fájdalmakhoz, izomfájdalomhoz, fáradtsághoz, fejfájáshoz, depresszióhoz,
álmatlansághoz és széles körben elterjedt gyulladást elősegítő hatásokhoz vezet
az immunrendszerben. Cink glükonát: a cink glükonát egy szerves
táplálék-kiegészítő, amely glükonsav cink-só formáját tartalmazza cink
biztosítása céljából. A cink alapvető nyomelemként kulcsfontosságú számos
biológiai folyamatban, antioxidánsként működik és erősíti az immunrendszert. A
cink-kiegészítés felhasználható a vírusok elleni immunitás növelésére, vagy
megzavarhatja bizonyos vírusok, például a humán papillomavírus (HPV)
replikációját. Több tanulmány is azt mutatja, hogy a cink akár 33%-kal is
csökkentheti a megfázás időtartamát. A cink antioxidánsként is működhet, segít
csökkenteni a gyulladást és véd a krónikus betegségek, például szívbetegségek,
rák és cukorbetegség ellen. A cink jól ismert a vércukorszint szabályozásában és
az inzulinszekrécióban játszott szerepéről. Az inzulin az a hormon, amely
felelős a cukor szállításáért a véráramból a szövetekbe. Piridoxin-hidroklorid:
A piridoxin-hidroklorid, vagy más néven B6-vitamin, vízben oldódó vitamin,
amelyre a szervezetnek több szempontból is szüksége van. A szervezet nem képes
előállítani a B6-vitamint, ezért azt élelmiszerekből vagy kiegészítőkből kell
beszereznie. A B6-vitamin javíthatja a hangulatot és csökkentheti a depresszió
tüneteit. Ez részben azért van, mert ez a vitamin szükséges az érzelmeket
szabályozó ingerületátvivő anyagok létrehozásához, beleértve a szerotonint és a
dopamint. A kutatások szerint elősegítheti az agy egészségét és csökkentheti az
Alzheimer -kór kockázatát is. A B6-vitamin hiánya vérszegénységhez vezethet,
nagy dózisú alkalmazása viszont hatásos lehet a menstruációt megelőző
fejfájástól, hangulatingadozástól, felfúvódástól és egyéb problémáktól,
összefoglaló néven premenstruációs tünetektől szenvedőknek. Riboflavin: az
emberi test nem képes raktározni a riboflavint, vagyis a B2-vitamint. Hiánya
gyakran produkál tüneteket, mint például szembetegségek, néhány esetben szürke
hályog, véreres, viszkető, égő szem, valamint fényérzékenység. Ezen kívül a
hiánya más hiányállapotok kialakulásához is vezethet, mivel a riboflavin részt
vesz a tápanyagok feldolgozásában, például segíti a vas felszívódását. Különösen
fontos gondoskodni arról, hogy elegendő riboflavin kerüljön az étrendbe
terhesség esetén, mert hiánya veszélyeztetheti a baba növekedését és növelheti a
preeklampszia esélyeit, ami veszélyesen magas vérnyomást jelent a terhesség
alatt. A liszt érzékenyek és a Crohn-betegek szervezete gyakran hiányt szenved
riboflavinból, mert a tápanyag felszívódás nem működik megfelelően. Tiamin
mononitrát: a tiamin vagy B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok és alkoholok
lebontásához és átalakításához, valamint a szívizom és idegsejtek megfelelő
működéséhez szükséges vitamin. A tiamin táplálékforrásai közé tartoznak a teljes
kiőrlésű gabonák, de a gabona feldolgozás eltávolítja a tiamintartalom nagy
részét. A szervezetnek tiaminra van szüksége az adenozin-trifoszfát (ATP)
előállításához. Ez egy olyan molekula, amely energiát szállít a sejteken belül.
Béta-karotin: a szervezetben a béta-karotin átalakul A-vitaminná (retinol). Az A
-vitaminra pedig szükségünk van a jó látás és a szem egészségéért, az erős
immunrendszerért, valamint az egészséges bőrért és nyálkahártyáért. Ezenkívül a
béta-karotin erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Rengeteg kutatás
bizonyítja, hogy az antioxidánsokban gazdag étrend javíthatja az egészséget. Az
oxidatív stressz csökkentésével a szervezetben az antioxidánsok segíthetnek
megelőzni olyan betegségeket, mint a rák, a szívbetegség és az Alzheimer-kór.
Folsav: a folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin, amit
gyakran magzatvédő vitaminnak is neveznek. Nagyon fontos szerepe van a
szervezetben, különösen a várandós anyáknál, mert a terhesség korai szakaszában
a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében
hibátlan. Ezért várandósoknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. D-biotin:
B7-vitamin és H-vitamin néven is ismert. A biotin a B komplex vitaminok egyike,
amely a többi B-vitaminhoz hasonlóan segíti a szervezetet az enzimek
felhasználásában és a tápanyagok szállításában. A biotin segít fenntartani a
szervezet számos fő rendszerét. Tanulmányok azt mutatják, hogy a biotin segíthet
a cukorbetegség tüneteinek kezelésében. Segít szabályozni a vércukorszintet
egyes cukorbetegeknél. A biotin hatékony lehet bizonyos betegségek kezelésében,
mint például az alacsony vércukorszint, és a magas vérzsír szint. A
biotinhiányra jellemző tünetek lehetnek a különféle érzészavarok: lehangoltság,
izomfájdalmak, folyamatos fáradtság, étvágytalanság. Ha a hiányállapot tartósan
fennáll, vérszegénység, koleszterinszint-emelkedés is felléphet. Kálium-jodid:
Fontos, hogy elegendő jód legyen az étrendben. Szabályozza a hormonokat, a
magzat fejlődését és fontos szerepet játszik a pajzsmirigy egészségében, emiatt
alkalmazzák a pajzsmirigy túlműködésének kezelésére is. A terhesség alatt több
jódra van szüksége a női szervezetnek. A terhesség alatti jód bevitele
összefüggésben áll a magzat agyfejlődésével. A jód jelenléte az első 6 hónapban
kulcsfontosságú az agy fejlődésének szempontjából. Nátrium-szelenit: a
nátrium-szelenit, a szelén egyik formája, amely főként a növény alapú
élelmiszerekben, a húsokban és a tenger gyümölcseiben található meg. A
legfontosabb szerepe az antioxidáns hatásából ered, ennek köszönhetően képes az
oxidatív stressz mérséklésére. Hiányában nagyobb a valószínűsége a szív
koszorúér megbetegedéseknek, a daganatos megbetegedéseknek és az alacsony
pajzsmirigy hormontermelésnek. Ergokalciferol: az ergokalciferol, más néven
D2-vitamin, növényi eredetű elővitaminból, az ergoszterinből keletkezik. A
D-vitaminnak számos fontos funkciója van. Talán a legfontosabb a kalcium és a
foszfor felszívódásának szabályozása, valamint az immunrendszer normál
működésének elősegítése. A megfelelő mennyiségű D-vitamin megszerzése fontos a
csontok és fogak normális növekedéséhez és fejlődéséhez. A D-vitamin szerepet
játszhat a szklerózis multiplex kockázatának csökkentésében, csökkenti a
szívbetegség kialakulásának esélyét, csökkenti az influenza kialakulásának
valószínűségét. Cianokobalamin: a cianokobalamin más néven B12-vitamin, alapvető
vitamin, amelyre a szervezetnek szüksége van, de nem tudja előállítani.
Létfontosságú szerepet játszik abban, hogy segítse a szervezetet a
vörösvértestek előállításában. A B12-vitamin hiánya a terhesség kezdeti
szakaszában növelheti a születési rendellenességek, például az idegcső hibái
kockázatát. Ezenkívül az anyai B12-vitaminhiány hozzájárulhat a koraszüléshez
vagy a vetéléshez. L-aszkorbinsav, azaz C-vitamin: aszkorbinsavak közül az
L-aszkorbinsav található meg a természetben. Az emberi szervezetet is csak ez a
formája képes táplálni, amit a köznyelvben C-vitaminként ismerünk. A C -vitamin
vízben oldódik, és a szervezet nem tárolja. Ezért a megfelelő C -vitamin szint
fenntartása érdekében az embereknek minden nap pótolniuk kell ezt a vitamint. Az
élet napi nehézségei, a fizikai munka, illetve a sport megterheli a szervezetet,
aminek a válaszreakciója a stressz. A stressz hatására a szabad gyökök és az
antioxidánsok egyensúlya felborul a szervezetben, amely ha hosszú időn át
fennáll, betegségekhez és az öregedési folyamat felgyorsuláshoz vezethet. Éppen
ezért a C-vitamin kiegészítés nagyon fontos ahhoz, hogy az immunrendszer
megfelelően működjön. A C-vitamin jobban hasznosul, ha szedését
bioflavonoidokkal támogatjuk meg. A jó hír az, hogy a természetes forrásokból
származó C-vitamin készítményekben általában a bioflavonoidok is megtalálhatók.
Másrészt a C-vitaminnal más vitaminok, nyomelemek hatásossága fokozható. MSM-mel
szedve erősíti a gyulladáscsökkentő hatást, szőlőmag kivonattal kombinálva a
rákos sejtek gyógyulását segíti elő, míg béta-katotinnal és E-vitaminnal
társítva az antioxidáns hatás erősíthető. Összetevők: édesítőszer: eritrit,
L-aszkorbinsav, multivitamin premix (L-aszkorbinsav, citrus bioflavonoidok,
niacinamid, tokoferol-acetát, pantoténsav, cink-szulfát, piridoxin-hidroklorid,
riboflavin, tiamin-mononitrát, béta-karotin, folsav, D-biotin, kálium-jodid,
nátrium-szelenit, ergokalciferol, cianokobalamin, maltodextrin), aroma,
édesítőszer: szukralóz. Alkalmazási javaslat felnőtteknek: naponta 1 mérőkanál
(6,3 g) italpor 200 ml vízben elkeverve....
gyümölcs ízű, cukornélküli italporral feltöltheti szervezetét multivitaminokkal,
miközben élvezheti a kellemes trópusi ízeket és kihasználhatja a jobb
felszívódás előnyeit. Tartalmazza azokat a fontos összetevőket, amikre szükség
van. Bioflavonoidok: a bioflavonoidok azok a természetes pigmentek, amelyek a
gyümölcsök és zöldségek színét adják. A bioflavonoidokkal kombinált C-vitamin
jelentős érfalvédő hatással rendelkezik és erős antioxidáns hatással is bír, így
a bőrfiatalság megőrzésében és a tumoros megbetegedések megelőzésében
használható eredményesen. Ezen kívül segíti a vitaminok és tápanyagok
beépülését, így a fehérjék is jobban hasznosulhatnak. Niacinamid: a niacinamid
(B-3-vitamin) a niacin egyik formája, vízben oldódó B-vitamin. Felszívódása
akkor a leghatékonyabb, ha a többi B-vitaminnal, illetve C-vitaminnal juttatjuk
be a szervezetbe. A B3-vitamin szintet jelentősen csökkentik a szervezetben az
antibiotikumok, az alkohol, a cukor, valamint az altatók és az ösztrogén. A
niacinamid gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért alkalmas lehet
bőrproblémák (akne, ekcéma) kezelésére, de az öregedési problémákkal küzdők
számára is megoldást nyújthat, mert a erősíti a lipid gátat, ezáltal kiegyenlíti
a bőrtónust és a ráncokat. Elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az
emésztőrendszer működéséhez. Kiemelt szerepe van a méregtelenítésben, a
koleszterin és a nemi hormonok képződésében. Ugyanakkor csökkentheti a magas
vérnyomást, mérsékelheti a migrénes fejfájás intenzitását és értágító hatással
is rendelkezik. Tokoferol-acetát: a tokoferol-acetát, vagyis az E-vitamin
antioxidáns hatású. Védi a sejteket és a DNS-t, elősegítve ezzel a sejtek
egészségét. Azáltal, hogy az E-vitamin zsírban oldódik, meg tudja állítani a
szabad gyökök képződését, amikor a szervezet lebontja a zsírt. Pantoténsav: a
pantoténsav, vagy más néven B5-vitamin, az emberi élet egyik legfontosabb
vitaminja. Az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Gyakran
?stresszellenes? vitaminként is emlegetik. Jelenléte elengedhetetlen a vérsejtek
előállításához, és segít az elfogyasztott ételek energiává alakításában, a
szénhidrátok, a fehérjék és a lipidek hasznosításában. Az egészséges bőr
megőrzéséhez is fontos. A pantoténsav javítja a sebek gyógyulását, hidratáló és
bőrvédő hatást fejt ki. Hiánya csökkent kortizoltermeléshez, fokozott ízületi
fájdalmakhoz, izomfájdalomhoz, fáradtsághoz, fejfájáshoz, depresszióhoz,
álmatlansághoz és széles körben elterjedt gyulladást elősegítő hatásokhoz vezet
az immunrendszerben. Cink glükonát: a cink glükonát egy szerves
táplálék-kiegészítő, amely glükonsav cink-só formáját tartalmazza cink
biztosítása céljából. A cink alapvető nyomelemként kulcsfontosságú számos
biológiai folyamatban, antioxidánsként működik és erősíti az immunrendszert. A
cink-kiegészítés felhasználható a vírusok elleni immunitás növelésére, vagy
megzavarhatja bizonyos vírusok, például a humán papillomavírus (HPV)
replikációját. Több tanulmány is azt mutatja, hogy a cink akár 33%-kal is
csökkentheti a megfázás időtartamát. A cink antioxidánsként is működhet, segít
csökkenteni a gyulladást és véd a krónikus betegségek, például szívbetegségek,
rák és cukorbetegség ellen. A cink jól ismert a vércukorszint szabályozásában és
az inzulinszekrécióban játszott szerepéről. Az inzulin az a hormon, amely
felelős a cukor szállításáért a véráramból a szövetekbe. Piridoxin-hidroklorid:
A piridoxin-hidroklorid, vagy más néven B6-vitamin, vízben oldódó vitamin,
amelyre a szervezetnek több szempontból is szüksége van. A szervezet nem képes
előállítani a B6-vitamint, ezért azt élelmiszerekből vagy kiegészítőkből kell
beszereznie. A B6-vitamin javíthatja a hangulatot és csökkentheti a depresszió
tüneteit. Ez részben azért van, mert ez a vitamin szükséges az érzelmeket
szabályozó ingerületátvivő anyagok létrehozásához, beleértve a szerotonint és a
dopamint. A kutatások szerint elősegítheti az agy egészségét és csökkentheti az
Alzheimer -kór kockázatát is. A B6-vitamin hiánya vérszegénységhez vezethet,
nagy dózisú alkalmazása viszont hatásos lehet a menstruációt megelőző
fejfájástól, hangulatingadozástól, felfúvódástól és egyéb problémáktól,
összefoglaló néven premenstruációs tünetektől szenvedőknek. Riboflavin: az
emberi test nem képes raktározni a riboflavint, vagyis a B2-vitamint. Hiánya
gyakran produkál tüneteket, mint például szembetegségek, néhány esetben szürke
hályog, véreres, viszkető, égő szem, valamint fényérzékenység. Ezen kívül a
hiánya más hiányállapotok kialakulásához is vezethet, mivel a riboflavin részt
vesz a tápanyagok feldolgozásában, például segíti a vas felszívódását. Különösen
fontos gondoskodni arról, hogy elegendő riboflavin kerüljön az étrendbe
terhesség esetén, mert hiánya veszélyeztetheti a baba növekedését és növelheti a
preeklampszia esélyeit, ami veszélyesen magas vérnyomást jelent a terhesség
alatt. A liszt érzékenyek és a Crohn-betegek szervezete gyakran hiányt szenved
riboflavinból, mert a tápanyag felszívódás nem működik megfelelően. Tiamin
mononitrát: a tiamin vagy B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok és alkoholok
lebontásához és átalakításához, valamint a szívizom és idegsejtek megfelelő
működéséhez szükséges vitamin. A tiamin táplálékforrásai közé tartoznak a teljes
kiőrlésű gabonák, de a gabona feldolgozás eltávolítja a tiamintartalom nagy
részét. A szervezetnek tiaminra van szüksége az adenozin-trifoszfát (ATP)
előállításához. Ez egy olyan molekula, amely energiát szállít a sejteken belül.
Béta-karotin: a szervezetben a béta-karotin átalakul A-vitaminná (retinol). Az A
-vitaminra pedig szükségünk van a jó látás és a szem egészségéért, az erős
immunrendszerért, valamint az egészséges bőrért és nyálkahártyáért. Ezenkívül a
béta-karotin erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Rengeteg kutatás
bizonyítja, hogy az antioxidánsokban gazdag étrend javíthatja az egészséget. Az
oxidatív stressz csökkentésével a szervezetben az antioxidánsok segíthetnek
megelőzni olyan betegségeket, mint a rák, a szívbetegség és az Alzheimer-kór.
Folsav: a folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin, amit
gyakran magzatvédő vitaminnak is neveznek. Nagyon fontos szerepe van a
szervezetben, különösen a várandós anyáknál, mert a terhesség korai szakaszában
a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében
hibátlan. Ezért várandósoknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. D-biotin:
B7-vitamin és H-vitamin néven is ismert. A biotin a B komplex vitaminok egyike,
amely a többi B-vitaminhoz hasonlóan segíti a szervezetet az enzimek
felhasználásában és a tápanyagok szállításában. A biotin segít fenntartani a
szervezet számos fő rendszerét. Tanulmányok azt mutatják, hogy a biotin segíthet
a cukorbetegség tüneteinek kezelésében. Segít szabályozni a vércukorszintet
egyes cukorbetegeknél. A biotin hatékony lehet bizonyos betegségek kezelésében,
mint például az alacsony vércukorszint, és a magas vérzsír szint. A
biotinhiányra jellemző tünetek lehetnek a különféle érzészavarok: lehangoltság,
izomfájdalmak, folyamatos fáradtság, étvágytalanság. Ha a hiányállapot tartósan
fennáll, vérszegénység, koleszterinszint-emelkedés is felléphet. Kálium-jodid:
Fontos, hogy elegendő jód legyen az étrendben. Szabályozza a hormonokat, a
magzat fejlődését és fontos szerepet játszik a pajzsmirigy egészségében, emiatt
alkalmazzák a pajzsmirigy túlműködésének kezelésére is. A terhesség alatt több
jódra van szüksége a női szervezetnek. A terhesség alatti jód bevitele
összefüggésben áll a magzat agyfejlődésével. A jód jelenléte az első 6 hónapban
kulcsfontosságú az agy fejlődésének szempontjából. Nátrium-szelenit: a
nátrium-szelenit, a szelén egyik formája, amely főként a növény alapú
élelmiszerekben, a húsokban és a tenger gyümölcseiben található meg. A
legfontosabb szerepe az antioxidáns hatásából ered, ennek köszönhetően képes az
oxidatív stressz mérséklésére. Hiányában nagyobb a valószínűsége a szív
koszorúér megbetegedéseknek, a daganatos megbetegedéseknek és az alacsony
pajzsmirigy hormontermelésnek. Ergokalciferol: az ergokalciferol, más néven
D2-vitamin, növényi eredetű elővitaminból, az ergoszterinből keletkezik. A
D-vitaminnak számos fontos funkciója van. Talán a legfontosabb a kalcium és a
foszfor felszívódásának szabályozása, valamint az immunrendszer normál
működésének elősegítése. A megfelelő mennyiségű D-vitamin megszerzése fontos a
csontok és fogak normális növekedéséhez és fejlődéséhez. A D-vitamin szerepet
játszhat a szklerózis multiplex kockázatának csökkentésében, csökkenti a
szívbetegség kialakulásának esélyét, csökkenti az influenza kialakulásának
valószínűségét. Cianokobalamin: a cianokobalamin más néven B12-vitamin, alapvető
vitamin, amelyre a szervezetnek szüksége van, de nem tudja előállítani.
Létfontosságú szerepet játszik abban, hogy segítse a szervezetet a
vörösvértestek előállításában. A B12-vitamin hiánya a terhesség kezdeti
szakaszában növelheti a születési rendellenességek, például az idegcső hibái
kockázatát. Ezenkívül az anyai B12-vitaminhiány hozzájárulhat a koraszüléshez
vagy a vetéléshez. L-aszkorbinsav, azaz C-vitamin: aszkorbinsavak közül az
L-aszkorbinsav található meg a természetben. Az emberi szervezetet is csak ez a
formája képes táplálni, amit a köznyelvben C-vitaminként ismerünk. A C -vitamin
vízben oldódik, és a szervezet nem tárolja. Ezért a megfelelő C -vitamin szint
fenntartása érdekében az embereknek minden nap pótolniuk kell ezt a vitamint. Az
élet napi nehézségei, a fizikai munka, illetve a sport megterheli a szervezetet,
aminek a válaszreakciója a stressz. A stressz hatására a szabad gyökök és az
antioxidánsok egyensúlya felborul a szervezetben, amely ha hosszú időn át
fennáll, betegségekhez és az öregedési folyamat felgyorsuláshoz vezethet. Éppen
ezért a C-vitamin kiegészítés nagyon fontos ahhoz, hogy az immunrendszer
megfelelően működjön. A C-vitamin jobban hasznosul, ha szedését
bioflavonoidokkal támogatjuk meg. A jó hír az, hogy a természetes forrásokból
származó C-vitamin készítményekben általában a bioflavonoidok is megtalálhatók.
Másrészt a C-vitaminnal más vitaminok, nyomelemek hatásossága fokozható. MSM-mel
szedve erősíti a gyulladáscsökkentő hatást, szőlőmag kivonattal kombinálva a
rákos sejtek gyógyulását segíti elő, míg béta-katotinnal és E-vitaminnal
társítva az antioxidáns hatás erősíthető. Összetevők: édesítőszer: eritrit,
L-aszkorbinsav, multivitamin premix (L-aszkorbinsav, citrus bioflavonoidok,
niacinamid, tokoferol-acetát, pantoténsav, cink-szulfát, piridoxin-hidroklorid,
riboflavin, tiamin-mononitrát, béta-karotin, folsav, D-biotin, kálium-jodid,
nátrium-szelenit, ergokalciferol, cianokobalamin, maltodextrin), aroma,
édesítőszer: szukralóz. Alkalmazási javaslat felnőtteknek: naponta 1 mérőkanál
(6,3 g) italpor 200 ml vízben elkeverve....
Adatlap
Ár: | 6.220 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.01 |
Eddig megtekintették 36 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Everhale multivitamin italpor trópusi gyümölcs ízű 190 g" című hirdetést látja. (fent)