Dr. Natur étkek, C-vitamin por. Gyógyszerkönyvi minőségű L-a
Az aszkorbinsav kiváló tartósítószer, ezért tökéletes befőzéshez vagy vágott
zöldségek és gyümölcsök frissen tartásához, amiket megvéd a barnulástól és
tartósan megóvja természetes vitamin és ásványianyag tartalmukat. Egy kávéskanál
L-aszkorbinsav por minden tésztát, pékárut könnyebbé, nyújthatóbbá, finomabbá és
nem utolsó sorban emészthetőbbé tesz. Elég egy csipet belőle, és a kenyér
külleme robosztusabb, íze különlegesebb, savanykásabb! A tésztákat légiessé
teszi, feljavítja az élesztő hatékonyságát, nem véletlenül a C-vitamin por a
pékek titkos hozzávalója kenyérsütésnél. Sőt, szódabikarbónával reakcióba lépve
még több levegőbuborék keletkezik, ami még szebben emeli meg a tésztát.
Eritrit-tel és L-aszkorbinsav porral finom limonádé is készülhet, de minden ital
ízesítésére vagy ízének feljavítására alkalmas. Kozmetikai célokra is
használhatunk aszkorbinsavat. Például a hajra, ha azt világosítani szeretnénk,
vagy arckrémbe és testápolóba, hogy feszesebbé, élettelibbé váljon a bőr és
halványuljanak a pigmentfoltok. Belsőleg napi fél/egy mokkáskanálnyi por vízben,
gyümölcslében vagy nem forró (langyos) teában feloldva az adagja. Egy
mokkáskanálnyi mennyiség kb. 2000mg C-vitaminnak felel meg, azonban csupán
12-15%-a képes hasznosulni, és gyorsan kiürül a szervezetből, így nem képes
helyettesíteni a C-vitamin tablettákat, ahol az aszkorbinsav felszívódást
támogató tápanyagokkal (pl. bioflavonoidok) és bevonatokkal (pl. retard)
kombinálódik. VEGÁN ÉS ADALÉKANYAG MENTES NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES
TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT PALEO ÉS DIÉTÁS ÉTRENDBE ILLESZTHETŐ
C-VITAMINBAN GAZDAG AKÁR 2000 MG C-VITAMIN ADAGONKÉNT 125-250 ADAG
zöldségek és gyümölcsök frissen tartásához, amiket megvéd a barnulástól és
tartósan megóvja természetes vitamin és ásványianyag tartalmukat. Egy kávéskanál
L-aszkorbinsav por minden tésztát, pékárut könnyebbé, nyújthatóbbá, finomabbá és
nem utolsó sorban emészthetőbbé tesz. Elég egy csipet belőle, és a kenyér
külleme robosztusabb, íze különlegesebb, savanykásabb! A tésztákat légiessé
teszi, feljavítja az élesztő hatékonyságát, nem véletlenül a C-vitamin por a
pékek titkos hozzávalója kenyérsütésnél. Sőt, szódabikarbónával reakcióba lépve
még több levegőbuborék keletkezik, ami még szebben emeli meg a tésztát.
Eritrit-tel és L-aszkorbinsav porral finom limonádé is készülhet, de minden ital
ízesítésére vagy ízének feljavítására alkalmas. Kozmetikai célokra is
használhatunk aszkorbinsavat. Például a hajra, ha azt világosítani szeretnénk,
vagy arckrémbe és testápolóba, hogy feszesebbé, élettelibbé váljon a bőr és
halványuljanak a pigmentfoltok. Belsőleg napi fél/egy mokkáskanálnyi por vízben,
gyümölcslében vagy nem forró (langyos) teában feloldva az adagja. Egy
mokkáskanálnyi mennyiség kb. 2000mg C-vitaminnak felel meg, azonban csupán
12-15%-a képes hasznosulni, és gyorsan kiürül a szervezetből, így nem képes
helyettesíteni a C-vitamin tablettákat, ahol az aszkorbinsav felszívódást
támogató tápanyagokkal (pl. bioflavonoidok) és bevonatokkal (pl. retard)
kombinálódik. VEGÁN ÉS ADALÉKANYAG MENTES NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES
TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT PALEO ÉS DIÉTÁS ÉTRENDBE ILLESZTHETŐ
C-VITAMINBAN GAZDAG AKÁR 2000 MG C-VITAMIN ADAGONKÉNT 125-250 ADAG
Adatlap
Ár: | 1.662 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 63 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Dr. Natur étkek, C-vitamin por. Gyógyszerkönyvi minőségű L-a" című hirdetést látja. (fent)