Nature Cookta parajdi só 1000 g
Nature Cookta étkezési Parajdi só Tartalmaz: 100 százalék parajdi só Származási
hely: Románia Csomagolva száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét korlátlan
ideig megőrzi. Nagy szüksége van szervezetünknek arra, hogy megfelelő
mennyiségben fogyasszunk sót mindennapjaink során. Elengedhetetlen, szerves
része táplálkozásunknak, amelynek nagyszerű élettani hatásait biztosan hamar
érezni fogjuk, ha kicsit is odafigyelünk só bevitelünkre. Az emberi szervezet
alapvetően vízből és sóból áll, és mindkettő pótlására egyaránt szükség van.
Erre kiváló megoldást kínál a Parajdi só. Háztartásunkban leggyakrabban a
tisztított konyhai sóval találkozunk, ám a természetes, emberi kéz által sokáig
érintetlen helyekről származó sófajtáknak sokkal több pozitív tulajdonsága van,
mint tisztított társainak. A Nature Cookta Étkezési Parajdi só Erdélyben,
természetes, külső környezeti hatásoktól védett helyen bányászott só, amely
megőrizte eredeti, tiszta, természetes mivoltát. Az Ősóceán kiszáradásakor
keletkezett só magas ásványi anyag-, és nyomelem tartalommal rendelkezik, melyek
egyben nagyon jó minőségű is. Az egyik legjobb hatású sóban 84-féle ásványi
anyagot és nyomelemet találunk, mindemellett pedig 97 százalékos a NaCl
tartalma, valamint 1 százalék alatti kálium klorid tartalma teszi csábítóvá. Már
önmagában csábító a tény, hogy egy, az Ősóceán kiszáradása óta a természet
tisztaságában megbúvó, alapvető ásványi anyag és nyomelem kincsesbányáról van
szó, de még többet tesz különlegességéhez, hogy kizárólag kézzel bányásszák,
apró darabokra aprítva, megtartva ezzel is megtartva a lehető legtermészetesebb
létét, tulajdonságait. A jó minőségű só szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól
elsősorban azt lényeges elmondani, hogy vízháztartásunk alapvetően fontos
szabályozója. Kiválasztó rendszerünknek, a vesének is nagy szüksége van a sóra,
hiszen ennek segítségével tudnak távozni szervezetünkből azok az ott
felhalmozódott savak, amelyek károsak, vagy egyszerűen csak feleslegesek
számunkra a további felhasználás során. A méreganyagok a nem megfelelő
mennyiségű só fogyasztásával nem ürülnek megfelelően, pedig pontosan ennek a
tulajdonságának köszönhetően említhetjük a sót természetes antioxidánsként. Nagy
segítséget nyújt a magas vérnyomás szabályozásában, valamint érfalaink
építésében, védelmében is nagyszerűen kiveszi részét. Erősíti ereinket, véd a
visszerek kialakulásától, és a hajszálerek elpattanásától. Elősegíti az izomzat,
és a testi erőnlét fenntartását. Sejtjeink hidroelektromos energia
fejlesztésében is nagy a szerepe, hiszen a só az az eszköz, amely sejtjeinkhez
az elektromos áramot szállítja. Ezen felül segít a sejtek összeköttetésében, és
a szervezetbe juttatott információk feldolgozásában. Használjunk a hagyományos,
asztali só helyett Nature Cookta Étkezési Parajdi só-t, ha fontos számunkra
egészségünk. Tökéletes alternatíva az asztali só kiváltásra, egy az egyben
használható helyette. Sótartalma ugyanannyi, de nem jódozott és nem is
tisztított.
hely: Románia Csomagolva száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét korlátlan
ideig megőrzi. Nagy szüksége van szervezetünknek arra, hogy megfelelő
mennyiségben fogyasszunk sót mindennapjaink során. Elengedhetetlen, szerves
része táplálkozásunknak, amelynek nagyszerű élettani hatásait biztosan hamar
érezni fogjuk, ha kicsit is odafigyelünk só bevitelünkre. Az emberi szervezet
alapvetően vízből és sóból áll, és mindkettő pótlására egyaránt szükség van.
Erre kiváló megoldást kínál a Parajdi só. Háztartásunkban leggyakrabban a
tisztított konyhai sóval találkozunk, ám a természetes, emberi kéz által sokáig
érintetlen helyekről származó sófajtáknak sokkal több pozitív tulajdonsága van,
mint tisztított társainak. A Nature Cookta Étkezési Parajdi só Erdélyben,
természetes, külső környezeti hatásoktól védett helyen bányászott só, amely
megőrizte eredeti, tiszta, természetes mivoltát. Az Ősóceán kiszáradásakor
keletkezett só magas ásványi anyag-, és nyomelem tartalommal rendelkezik, melyek
egyben nagyon jó minőségű is. Az egyik legjobb hatású sóban 84-féle ásványi
anyagot és nyomelemet találunk, mindemellett pedig 97 százalékos a NaCl
tartalma, valamint 1 százalék alatti kálium klorid tartalma teszi csábítóvá. Már
önmagában csábító a tény, hogy egy, az Ősóceán kiszáradása óta a természet
tisztaságában megbúvó, alapvető ásványi anyag és nyomelem kincsesbányáról van
szó, de még többet tesz különlegességéhez, hogy kizárólag kézzel bányásszák,
apró darabokra aprítva, megtartva ezzel is megtartva a lehető legtermészetesebb
létét, tulajdonságait. A jó minőségű só szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól
elsősorban azt lényeges elmondani, hogy vízháztartásunk alapvetően fontos
szabályozója. Kiválasztó rendszerünknek, a vesének is nagy szüksége van a sóra,
hiszen ennek segítségével tudnak távozni szervezetünkből azok az ott
felhalmozódott savak, amelyek károsak, vagy egyszerűen csak feleslegesek
számunkra a további felhasználás során. A méreganyagok a nem megfelelő
mennyiségű só fogyasztásával nem ürülnek megfelelően, pedig pontosan ennek a
tulajdonságának köszönhetően említhetjük a sót természetes antioxidánsként. Nagy
segítséget nyújt a magas vérnyomás szabályozásában, valamint érfalaink
építésében, védelmében is nagyszerűen kiveszi részét. Erősíti ereinket, véd a
visszerek kialakulásától, és a hajszálerek elpattanásától. Elősegíti az izomzat,
és a testi erőnlét fenntartását. Sejtjeink hidroelektromos energia
fejlesztésében is nagy a szerepe, hiszen a só az az eszköz, amely sejtjeinkhez
az elektromos áramot szállítja. Ezen felül segít a sejtek összeköttetésében, és
a szervezetbe juttatott információk feldolgozásában. Használjunk a hagyományos,
asztali só helyett Nature Cookta Étkezési Parajdi só-t, ha fontos számunkra
egészségünk. Tökéletes alternatíva az asztali só kiváltásra, egy az egyben
használható helyette. Sótartalma ugyanannyi, de nem jódozott és nem is
tisztított.
Adatlap
Ár: | 771 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 40 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta parajdi só 1000 g" című hirdetést látja. (fent)