
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország

Adatlap
Ár: | 587 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.03.24 |
Eddig megtekintették 46 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g" című hirdetést látja. (fent)