Betöltés...

Rapunzel bio rapadura barna nádcukor 500 g

A cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen
besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás
nélkül készítik. Kellemes, enyhén karamell íz jellemzi. Felbontás után száraz
helyen tartandó, jól visszazárva. A termék semmilyen allergént nem tartalmaz.
Ajánljuk édességek, italok, desszertek ízesítésére, sütéshez. A Rapadura
nádcukor előállításának menete: Az érett cukornádat learatják, tisztítják és
felaprítják. Kíméletes módon kipréselt cukornádlevet megszűrik, majd hevítik. A
masszát addig sűrítik, amíg kikristályosodik, majd egy párologtatóban besűrítik,
megszárítják, megőrlik és csomagolják. A végeredmény: a teljes értékű Rapadura
barna nádcukor, mely értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosít
szervezetünknek. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: nem-EU-mezőgazdaság.
Tápérték 100 g termékre: Energia: 1615 kJ/ 380 kcal Zsír: 0 g Ebből telített
zsírsav: 0 g Szénhidrát: 95 g Ebből cukor: 95 g Ballasztanyag: 0 g Fehérje: 0 g
Só: 0 g

Tovább
Adatlap
Ár: 2.208 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.12.11
Eddig megtekintették 53 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Rapunzel bio rapadura barna nádcukor 500 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Rapunzel bio rapadura barna nádcukor 500 g" című hirdetést látja. (fent)



Bio pattogatni való kukorica. Felhasználási javaslat: Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg pattogatni való kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3 perc és kész. Addig kell várnod, amíg a pattogás lassul, azaz, amíg eltelik 2 másodperc egy-egy durranás között....

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem