Biogold omega 3mix hidegen sajtolt étolaj 1000 ml
ROBIOL hidegen sajtolt napraforgó étolaj, koleszterinmentes, természetes E
vitamin-ban gazdag étolaj. Az előállítási eljárásnak köszönhetően más, mint az
egyéb étolajak. A ROBIOL étolaj előállítása a napraforgó gondos aratásával,
szárításával és szakszerű rostálásával kezdődik. A rostálásnak köszönhetően a
napraforgómagból kikerül minden-fajta gyomnövény magja, amely az aratás során az
olajalapanyag közé keveredik. A hidegen sajtolt olajra jellemző enyhén keserű
ízt ezzel ki is küszöböltük. A magtartályon keresztül a sajtológépbe kerül a
napraforgó, amelynek kb. 85%-a olajként csepeg az un. ?fekete kádba, majd
többszöri szűrés után csőrendszeren át kerül a tartályba, amelyből a különböző
méretű flakonokba töltjük. A gyártási folyamat egyszerű, természetes. Az étolaj
nem melegszik, a gyártás során a sajtológép feje legfeljebb 70°C-ig melegedhet.
Az előállított étolaj szobahőmérsékletű, tehát tartalmazza mindazt a vitamint és
ásványi anyagot, amely a napraforgóban megtalálható. Az olajat nem vetjük alá
semmiféle kémiai ráhatásnak. A sajtoláskor melléktermékként keletkezett
préselményben lévő kb 15% olajmaradékot nem vonjuk ki különböző módszerekkel,
mint ahogy azt egyéb technológiákkal teszik. A préselményt állati eledelként
értékesítjük. A ROBIOLT nem finomítjuk, tehát nem hevítjük fel 220°C - ra , mint
a finomított étolajjal teszik. Nagyon fontos dolognak tartjuk a gondos,
többszöri szűrést, amely vásznon, majd steril papírszürőn át történik. Így érjük
el, hogy a ROBIOL étolaj minőségét tekintve más, mint a többi forgalomban lévő
hidegen sajtolt étolaj. Ezáltal szép, aranysárga színű, kellemes ízű és
gazdaságos. A többszöri szűrés eredményeként elértük azt, hogy nem tapasztalható
erős napraforgó íz a ROBIOL-ból készített ételekben.
vitamin-ban gazdag étolaj. Az előállítási eljárásnak köszönhetően más, mint az
egyéb étolajak. A ROBIOL étolaj előállítása a napraforgó gondos aratásával,
szárításával és szakszerű rostálásával kezdődik. A rostálásnak köszönhetően a
napraforgómagból kikerül minden-fajta gyomnövény magja, amely az aratás során az
olajalapanyag közé keveredik. A hidegen sajtolt olajra jellemző enyhén keserű
ízt ezzel ki is küszöböltük. A magtartályon keresztül a sajtológépbe kerül a
napraforgó, amelynek kb. 85%-a olajként csepeg az un. ?fekete kádba, majd
többszöri szűrés után csőrendszeren át kerül a tartályba, amelyből a különböző
méretű flakonokba töltjük. A gyártási folyamat egyszerű, természetes. Az étolaj
nem melegszik, a gyártás során a sajtológép feje legfeljebb 70°C-ig melegedhet.
Az előállított étolaj szobahőmérsékletű, tehát tartalmazza mindazt a vitamint és
ásványi anyagot, amely a napraforgóban megtalálható. Az olajat nem vetjük alá
semmiféle kémiai ráhatásnak. A sajtoláskor melléktermékként keletkezett
préselményben lévő kb 15% olajmaradékot nem vonjuk ki különböző módszerekkel,
mint ahogy azt egyéb technológiákkal teszik. A préselményt állati eledelként
értékesítjük. A ROBIOLT nem finomítjuk, tehát nem hevítjük fel 220°C - ra , mint
a finomított étolajjal teszik. Nagyon fontos dolognak tartjuk a gondos,
többszöri szűrést, amely vásznon, majd steril papírszürőn át történik. Így érjük
el, hogy a ROBIOL étolaj minőségét tekintve más, mint a többi forgalomban lévő
hidegen sajtolt étolaj. Ezáltal szép, aranysárga színű, kellemes ízű és
gazdaságos. A többszöri szűrés eredményeként elértük azt, hogy nem tapasztalható
erős napraforgó íz a ROBIOL-ból készített ételekben.
Adatlap
Ár: | 1.885 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.11 |
Eddig megtekintették 40 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biogold omega 3mix hidegen sajtolt étolaj 1000 ml" című hirdetést látja. (fent)