Betöltés...

Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén citrom ízben (170 g)

Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén, Citrom ízű, 100%-ban természetes hal
kollagén, 17 féle aminosav tartalommal. A kollagén hozzájárulhat az ízületek
egészséges működésének fenntartásához. Fehérjében gazdag. A kollagén természetes
összetevője a bőrnek. Segíti a bőrt, hogy megőrizze szilárdságát és
rugalmasságát. Az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés
fenntartásához. A glutamin hozzájárul az idegrendszer és az agy egészséges
működéséhez. A lizin hozzájárulhat a csontok normál szerkezetének kialakításához
és fenntartásához. Adagolási mennyiség: 18-30 éves korig: 1 csapott mérőkanál
(5,6 g), adagok száma: 30 31-50 éves korig: 2 csapott mérőkanál (11,2 g), adagok
száma: 15 51 éves kor felett: 3 csapott mérőkanál (16,8 g), adagok száma: 10
Összetevő: hidrolizált hal kollagén; savanyúságot szabályozó anyag:
citromsav-monohidrát; citrom aroma; édesítőszer: aceszulfám kálium és szukralóz.
Megjegyzés: Megjegyzés: étrend-kiegészítőként, életkornak megfelelően naponta 1,
2 vagy 3 alkalommal egy enyhén púpozott mérőkanállal tegyen egy 2 dl-es pohárba,
öntse fel vízzel vagy juice-zal és jól keverje el. Teljes feloldódás után
fogyasztható. Egy adagot lehetőleg alvás előtt fogyasszon el. Az ajánlott napi
mennyiséget ne lépje túl! A por csak az előírtaknak megfelelően fogyasztható! Az
étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll vagy
erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával! Emberi fogyasztásra alkalmas
kollagén. Hogyan készítsük el a Prémium Kollagént fogyasztásra? Egy 2-3 dl-es
pohárba először a Prémium Kollagén port kell beletenni egy mérőkanállal, ezután
fel kell önteni vízzel, majd össze kell keverni egy kanállal. Ezután várni kell
addig, amíg teljesen feloldódik a Prémium Kollagén a vízben, ez egy pár percet
igénybe vesz. Ezután lehet fogyasztani. Lehet a kollagén italt ízesíteni ízlés
szerint vagy lehet víz helyett tejjel vagy juice-val elkészíteni. Azonban mi a
tiszta vizet javasoljuk. A Prémium Kollagén termék gyártásból mintát, a
Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal laboratóriuma vizsgálta be. Ajánlott napi
fogyasztási mennyiség: életkornak megfelelően napi 1, 2 vagy 3 alkalommal egy
csapott mérőkanálnyi Prémium Kollagén. Egy doboz tartalma: 168 g 100%-ban
természetes hidrolizált hal kollagén Tudja-e, hogy mi a kollagén és miért az
egyik legfontosabb anyag az emberi szervezet számára? Ez a fehérje mely
összeragasztja a sejtek részeit elősegíti a szövetek (A szervek belső vázát a
külső burkoló réteggel, és a szerveket egymással összekötő szövet.) létrejöttét,
és felújítását. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test
különböző szöveteinek és sejtjeinek. A szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis
a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 70%-át.
Eredet: a görög kolla (enyv) és gennao (nemz, létrehoz) elemekből, tehát
enyvképző. Kollagén és a fontos szervek A kollagén minden szervben megtalálható,
mint a sejteket összeforrasztó anyag. Kollagén és a porc, izmok, ízületek, inak,
szalagok és csontozat A kollagén egy nagy teherbírású, rostos fehérje, amely az
egyik fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak és egyéb
kötőszöveteknek. A porc hasonlít a gumihoz, a csontok végein található,
elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A
kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67% - át alkotja a porcoknak,
zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat. A kollagén elsősorban
az ízületek stabilitását biztosító ízületi szalagok és ízületi tok
rugalmasságát, ellenálló képességét, strapabíróságát biztosítja. A kollagén
teszi elszakíthatatlanná az ínszalagokat is, amelyek az izmokat a csontokhoz
rögzítik. A térdben, csuklóban, gerincoszlopban rezgéscsillapító rostos korongok
találhatók az ízesülő csontok között, amelyek védik a csontokat a sérülésektől.
A kollagén a rezgéscsillapító rostos korongok táplálója. A fogak és a csontok
csak úgy tudnak egészségesen kifejlődni, újraképződni, ha a testben lévő ásványi
anyagok a kollagénnel egyesülnek, és együtt támogatják annak fejlődést. Minden
pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a
fejlődési korszakban, a gyógyítás folyamatában, a kollagén építő fehérje
kulcsfontosságú szerepet játszik. Kollagén és a bőr A kollagén szerepe, hogy a
bőr és az alatta lévő szövetek rugalmasak, feszesek legyenek. A nedvességtől
duzzadt kollagén biztosítja a bőr kötőszövetének rugalmasságát. 25 éves korunk
után a szerveztünk egyre kevesebb kollagént termel, majd a 30-40. életkorra
lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50.-60. évre. A kollagén fogyasztása
során a ráncok feltöltődnek és kisimulnak. Segít egyes bőrhibák (pattanás)
kezelésében. Regenerálja a hajat és a körmöt. Mell, nyak, dekoltázs feszességét
is elősegíti. Hidratálja a kiszáradt kezet, a bőr rugalmasságát itt is segíti.
Alvás és kollagén Amikor elalszunk, testünk takarékra kapcsol, miközben
beindulnak a regenerációs folyamatok. A test alvás folyamán kezdi keresni, a
hozzáférhető kollagéneket és más fontos tápanyagokat, hogy a számára szükséges
elemekké alakítsa őket. Milyen szerepe van a kollagén aminosav tartalmának? Az
aminosavak a fehérjék építőkövei, a test szöveteinek képződéséhez pedig húsz,
különböző aminosavból felépülő fehérje szükséges. Az aminosavaknak kivételes
hidratáló szerepük van, és a hám felépítő elemei. A magas minőségű kollagén
készítmények tartalmaznak 15-17 féle aminosavat is. Mennyi kollagénre van
szüksége naponta a szervezetnek? 25 éves korunk után a szerveztünk egyre
kevesebb kollagént termel, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen
leáll az 50.-60. évre, ezért a következő mennyiségeket javasolják életkortól
függően: 18-30 éves korig: 5000 mg, azaz 5 gr kollagén naponta 31-50 éves korig:
10000 mg, azaz 10 gr kollagén naponta 51 éves kor felett: 15000 mg, azaz 15 gr
kollagén naponta Milyen fajta kollagént fogyasszunk naponta? A kollagén lehet
marha kollagén, csirke kollagén, sertés kollagén és hal kollagén. A halak
változó körülmények között élnek változó hőmérsékleten, változó mélységben és
nyomásszinten. A halbőrből nyert kollagén kivételes kémiai és fizikai ellenálló
képesség jellemzi. A hal kollagén molekula tömege kisebb, ami azt jelenti, hogy
könnyebben felszívódik a testben, mint a marha, csirke vagy sertés kollagén. A
hal kollagén már 10 Celsius fok felett teljesen feloldódik vízben, míg a marha,
csirke és sertés kollagén kb. 35 Celsius fok körül. Minél finomabb porrá van
őrölve a hal kollagén, annál hatékonyabb a felszívódása.

Tovább
Adatlap
Ár: 12.791 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 25 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén citrom ízben (170 g)
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén citrom ízben (170 g)" című hirdetést látja. (fent)



Veganézzel ízesített vegán tonhal pótló készítmény magas fehérjetartalommal. Glutén- és GMO mentes. Felbontás után finoman öntse le a levét, 48 órán belül fogyasztható. Összetevők: textúrált szójafehérje 50%, víz, szója olaj, rizsecet, élesztő kivonat, hagyma aroma, sűrítőanyag: xantán-gumi,...

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem