Omega-3 ECO lágyzselatin kapszula - 60db - GAL
Omega-3 ECO lágyzselatin kapszula - 60db - GAL A legtisztább, legfrissebb,
kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal.
Termékünkben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát
alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő
apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern
előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag ? IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány. A halak feldolgozása
a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás ? TOTOX < 5 Az eleve tiszta
halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott
eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen
szennyeződés még csak nem is detektálható ? IFOS 5 csillagos tanúsítvány. A
természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben
használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában. Hogy frissességét
(TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel
stabilizáltuk, amely RSPO-minősítésű (?orangutan-barát?), fenntartható
gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is
tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és
görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert
antioxidánsokból áll. Adagolás: Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az
omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse. Az
ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől
elzárva tárolandó. Omega-3 ECO lágyzselatin kapszula - 60db - GAL
Terméktulajdonságok - Allergénmentes - Gluténmentes - Tojásmentes -
Szójaallergén-mentes - Tejtermék- és laktózmentes - Kén-dioxid-mentes -
Cukormentes - GMO-mentes - FSC minősített papír-alapanyag (CO31340) -
Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás - 100%-ban újrahasznosítható
csomagoláslzheimer-kór enyhítésében, megelőzésében is segít. Bár egy jó minőségű
folyékony halolaj fogyasztása a leggazdaságosabb módja a megfelelő mennyiségű
napi EPA és DHA bevitelének, sokan mégis előnyben részesítik a kapszulás
megoldást. Eco: Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból,
a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási
technológiának köszönhetően nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag - IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Tisztaság: 100%-ban egy vadon élő, rövid életciklusú, apró ajóka-fajtából
állítják elő, amelynek fő tápláléka a krill és különböző planktonok. Ennek és a
szennyeződésmentes halászati területnek köszönhetően már a belőlük nyert nyers
olaj is eleve tiszta, de új, kíméletes és szabadalmaztatott eljárásukkal még ezt
is tovább tisztítják, aminek eredményeként semmilyen szennyezőanyag még csak nem
is detektálható, a legprecízebb módszerekkel sem! Tisztább halolaj egyszerűen
nem létezik! Frissesség: A halak feldolgozása a kifogás után azonnal
megkezdődik, nincs tárolás, így a TOTOX értéke rendkívül alacsony, 5 alatti.
Egységnyi hatóanyagra számolva ez a világ legfrissebb halolaja! Extra magas
hatóanyag-tartalom: A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg
?3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA.
(Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350 mg közt tartalmaznak ?3-at
kapszulánként.) Természetesség: Természetes triglicerid (TG)-formájú, nem az
olcsó, mesterséges etil-észter (EE)-forma, ami a koncentrált halolajakra
jellemző (és persze sosincs jelölve, mivel nem kötelező). A természetesség
romantikus gondolatán túl ez azért is annyira fontos, mert az etil-észterek
máshogy emésztődnek és hasznosulnak, mint a természetben előforduló TG. Érdekes
módon, mióta a vizsgálatokban már csak EE formákat használnak, egyre több
elemzés jelenik meg, melyek szerint a halolaj kevésbé hatásos, mint korábban
hitték. Talán csak egybeesés, de még egy ok, amiért mi csak a természetes TG
formát használjuk. Mivel jelölni nem szokták, egyetlen módon tudunk biztosan
meggyőződni, hogy az általunk választott termék TG vagy EE: az EE másodperceken
belül elkezdi oldani, marni a hungarocellt? A TG nem! 30%-kal jobb hasznosulás:
A molekulárisan tisztított és koncentrált, de természetes (TG-) végső formára
hozott halolajakból az ?3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint a sima
természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve). A halolaj-termékeket
minősítő híres és szigorú kanadai szerv, az IFOS a maximális 5 csillagra
értékelte, de messze meghaladta e szint követelményeit is. Hogy a frissességét
(TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns keverékünkkel
stabilizáltuk, amely RSPO minősítésű (?orángután-barát?), fenntartható
gazdaságból származó vörös pálma-gyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is
tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és
görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert
antioxidánsokból áll. Termékünkből már napi 1 db kapszula szedése is elegendő,
hogy az omega-3-ak agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását
kifejtse, ahhoz ugyanis min. 500 mg EPA+DHA szükséges. Átlag halolaj-kapszulából
akár 2-6 db is szükséges lenne ehhez (hiába van esetleg azokra is napi 1 db-os
ajánlás írva). A triglicerid-szintet csökkentő hatáshoz azonban min. 2000 mg
EPA+DHA szükséges az EFSA szerint, így ilyen célra 3-4 kapszulára is szükség
lehet (de nem 8-20 darabra, mint a legtöbb halolaj-kapszula esetében). Az
Omega-3-ról: Az Omega-3 és omega-6 zsírsavak aránya a szervezetünk megfelelő
működéséhez nélkülözhetetlen, ugyanis az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból
gyulladást csökkentő hatású hormon-szerű anyagok termelődnek a szervezetünk
minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztása nyomán az egyik
omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún.
civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt
alakul ki, ahogy magát az öregedést is fokozza az emelkedett gyulladásszint. Az
ember 1:1 arányhoz közeli omega-3/6 zsírsavarányra van genetikailag ?tervezve?.
Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges
népcsoportok tagjaié is. Sajnos a sósvízi halak és herkentyűk mai alacsony
fogyasztása, ugyanakkor a magas omega-6 tartalmú növényi olajok és
takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt ez az arány jelentősen
eltolódott az omega-6 felé (1:8 - 1:32). Ez az eltolódás számos betegség oka. Az
arány helyreállításához a legjobb megoldás, ha jelentősen csökkentjük az
omega-6-dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA és DHA tartalmú,
tiszta étrend-kiegészítőket, és hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és
herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajak nem
megfelelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van
omega-3 gyanánt, ami azonban a hasznos EPA és DHA zsírsavakká az emberi
szervezetben nem, illetve csak alig alakul át. Az alga- és állati eredetű
omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy
csekély mértékben tud átalakulni a hasznos EPA és DHA formákra, csökkenti egy
dihomo-gamma-linolénsav nevű, szintén gyulladáscsökkentő hatású, hasznos zsírsav
alakulását is a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a
termelődését a túlzott omega-6 zsírsav-fogyasztás is csökkenti, ezért különösen
fontos, hogy ne növényi omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas
omega-6 zsírsav-fogyasztásunkat, mert mindkettő visszaveti ennek a fontos
gyulladáscsökkentő hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA
ezzel szemben nem csökkenti, sőt... Lehetetlen felsorolni a halolaj
fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3 aránynak és a magas EPA, DPA és DHA
zsírsav-fogyasztásnak az előnyeit. A kutatások által eddig talált legfontosabbak
röviden: Agy és idegrendszer: Csökkenti a depressziót, agressziót,
ingerlékenységet és rossz hangulatot. Segíti a tanulási folyamatokat, és
fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az agyat, különösen
ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel. Szív- és
érrendszer: Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a szívritmust és
a koleszterinszintet. Csökkenti a trombózis, a stroke és az infarktus
kockázatát, ahogyan a triglicerid-szintet és a vérnyomást is. Egyéb: Segít
megelőzni a fejlődő macula-degenerációt (AMD), a száraz szem-szindrómát, és jó
hatású a szem hajszálereire. Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva hatékonynak
találták reumás ízületi gyulladás ellen is. A haj és a bőr egészségét, fényét
segít megtartani. A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban rövidül a
DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz legpontosabb
mutatója. Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai
uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend
kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy
egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy
kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem
gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek
kezelésére, sem megelőzésére. A GAL Vital SynergyTech Kft. valamennyi
kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló
37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági
versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló
írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján,
összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek
bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának
törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink
megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel
megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony
hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk. Forrásirodalom 1.
Examine.com 2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with Constant ?-Linolenic
Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid in Plasma
Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52. 3. Liou et al.:
Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases n-6
eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic acid
in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8. 4. Wang et al. n-3 Fatty acids from
fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit
cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a
systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17. 5. Schwab et al.: Effects of
hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and
lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J Nutr. 2006
Dec;45(8):470-7. Epub 2006 Nov 10.
kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal.
Termékünkben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát
alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő
apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern
előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag ? IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány. A halak feldolgozása
a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás ? TOTOX < 5 Az eleve tiszta
halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott
eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen
szennyeződés még csak nem is detektálható ? IFOS 5 csillagos tanúsítvány. A
természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben
használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában. Hogy frissességét
(TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel
stabilizáltuk, amely RSPO-minősítésű (?orangutan-barát?), fenntartható
gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is
tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és
görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert
antioxidánsokból áll. Adagolás: Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az
omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse. Az
ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől
elzárva tárolandó. Omega-3 ECO lágyzselatin kapszula - 60db - GAL
Terméktulajdonságok - Allergénmentes - Gluténmentes - Tojásmentes -
Szójaallergén-mentes - Tejtermék- és laktózmentes - Kén-dioxid-mentes -
Cukormentes - GMO-mentes - FSC minősített papír-alapanyag (CO31340) -
Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás - 100%-ban újrahasznosítható
csomagoláslzheimer-kór enyhítésében, megelőzésében is segít. Bár egy jó minőségű
folyékony halolaj fogyasztása a leggazdaságosabb módja a megfelelő mennyiségű
napi EPA és DHA bevitelének, sokan mégis előnyben részesítik a kapszulás
megoldást. Eco: Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból,
a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási
technológiának köszönhetően nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy
szennyezőanyag - IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Tisztaság: 100%-ban egy vadon élő, rövid életciklusú, apró ajóka-fajtából
állítják elő, amelynek fő tápláléka a krill és különböző planktonok. Ennek és a
szennyeződésmentes halászati területnek köszönhetően már a belőlük nyert nyers
olaj is eleve tiszta, de új, kíméletes és szabadalmaztatott eljárásukkal még ezt
is tovább tisztítják, aminek eredményeként semmilyen szennyezőanyag még csak nem
is detektálható, a legprecízebb módszerekkel sem! Tisztább halolaj egyszerűen
nem létezik! Frissesség: A halak feldolgozása a kifogás után azonnal
megkezdődik, nincs tárolás, így a TOTOX értéke rendkívül alacsony, 5 alatti.
Egységnyi hatóanyagra számolva ez a világ legfrissebb halolaja! Extra magas
hatóanyag-tartalom: A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg
?3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA.
(Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350 mg közt tartalmaznak ?3-at
kapszulánként.) Természetesség: Természetes triglicerid (TG)-formájú, nem az
olcsó, mesterséges etil-észter (EE)-forma, ami a koncentrált halolajakra
jellemző (és persze sosincs jelölve, mivel nem kötelező). A természetesség
romantikus gondolatán túl ez azért is annyira fontos, mert az etil-észterek
máshogy emésztődnek és hasznosulnak, mint a természetben előforduló TG. Érdekes
módon, mióta a vizsgálatokban már csak EE formákat használnak, egyre több
elemzés jelenik meg, melyek szerint a halolaj kevésbé hatásos, mint korábban
hitték. Talán csak egybeesés, de még egy ok, amiért mi csak a természetes TG
formát használjuk. Mivel jelölni nem szokták, egyetlen módon tudunk biztosan
meggyőződni, hogy az általunk választott termék TG vagy EE: az EE másodperceken
belül elkezdi oldani, marni a hungarocellt? A TG nem! 30%-kal jobb hasznosulás:
A molekulárisan tisztított és koncentrált, de természetes (TG-) végső formára
hozott halolajakból az ?3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint a sima
természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve). A halolaj-termékeket
minősítő híres és szigorú kanadai szerv, az IFOS a maximális 5 csillagra
értékelte, de messze meghaladta e szint követelményeit is. Hogy a frissességét
(TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns keverékünkkel
stabilizáltuk, amely RSPO minősítésű (?orángután-barát?), fenntartható
gazdaságból származó vörös pálma-gyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is
tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és
görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert
antioxidánsokból áll. Termékünkből már napi 1 db kapszula szedése is elegendő,
hogy az omega-3-ak agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását
kifejtse, ahhoz ugyanis min. 500 mg EPA+DHA szükséges. Átlag halolaj-kapszulából
akár 2-6 db is szükséges lenne ehhez (hiába van esetleg azokra is napi 1 db-os
ajánlás írva). A triglicerid-szintet csökkentő hatáshoz azonban min. 2000 mg
EPA+DHA szükséges az EFSA szerint, így ilyen célra 3-4 kapszulára is szükség
lehet (de nem 8-20 darabra, mint a legtöbb halolaj-kapszula esetében). Az
Omega-3-ról: Az Omega-3 és omega-6 zsírsavak aránya a szervezetünk megfelelő
működéséhez nélkülözhetetlen, ugyanis az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból
gyulladást csökkentő hatású hormon-szerű anyagok termelődnek a szervezetünk
minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztása nyomán az egyik
omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún.
civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt
alakul ki, ahogy magát az öregedést is fokozza az emelkedett gyulladásszint. Az
ember 1:1 arányhoz közeli omega-3/6 zsírsavarányra van genetikailag ?tervezve?.
Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges
népcsoportok tagjaié is. Sajnos a sósvízi halak és herkentyűk mai alacsony
fogyasztása, ugyanakkor a magas omega-6 tartalmú növényi olajok és
takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt ez az arány jelentősen
eltolódott az omega-6 felé (1:8 - 1:32). Ez az eltolódás számos betegség oka. Az
arány helyreállításához a legjobb megoldás, ha jelentősen csökkentjük az
omega-6-dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA és DHA tartalmú,
tiszta étrend-kiegészítőket, és hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és
herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajak nem
megfelelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van
omega-3 gyanánt, ami azonban a hasznos EPA és DHA zsírsavakká az emberi
szervezetben nem, illetve csak alig alakul át. Az alga- és állati eredetű
omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy
csekély mértékben tud átalakulni a hasznos EPA és DHA formákra, csökkenti egy
dihomo-gamma-linolénsav nevű, szintén gyulladáscsökkentő hatású, hasznos zsírsav
alakulását is a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a
termelődését a túlzott omega-6 zsírsav-fogyasztás is csökkenti, ezért különösen
fontos, hogy ne növényi omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas
omega-6 zsírsav-fogyasztásunkat, mert mindkettő visszaveti ennek a fontos
gyulladáscsökkentő hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA
ezzel szemben nem csökkenti, sőt... Lehetetlen felsorolni a halolaj
fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3 aránynak és a magas EPA, DPA és DHA
zsírsav-fogyasztásnak az előnyeit. A kutatások által eddig talált legfontosabbak
röviden: Agy és idegrendszer: Csökkenti a depressziót, agressziót,
ingerlékenységet és rossz hangulatot. Segíti a tanulási folyamatokat, és
fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az agyat, különösen
ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel. Szív- és
érrendszer: Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a szívritmust és
a koleszterinszintet. Csökkenti a trombózis, a stroke és az infarktus
kockázatát, ahogyan a triglicerid-szintet és a vérnyomást is. Egyéb: Segít
megelőzni a fejlődő macula-degenerációt (AMD), a száraz szem-szindrómát, és jó
hatású a szem hajszálereire. Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva hatékonynak
találták reumás ízületi gyulladás ellen is. A haj és a bőr egészségét, fényét
segít megtartani. A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban rövidül a
DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz legpontosabb
mutatója. Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai
uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend
kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy
egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy
kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem
gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek
kezelésére, sem megelőzésére. A GAL Vital SynergyTech Kft. valamennyi
kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló
37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági
versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló
írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján,
összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek
bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának
törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink
megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel
megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony
hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk. Forrásirodalom 1.
Examine.com 2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with Constant ?-Linolenic
Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid in Plasma
Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52. 3. Liou et al.:
Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases n-6
eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic acid
in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8. 4. Wang et al. n-3 Fatty acids from
fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit
cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a
systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17. 5. Schwab et al.: Effects of
hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and
lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J Nutr. 2006
Dec;45(8):470-7. Epub 2006 Nov 10.
Adatlap
Ár: | 5.676 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 105 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Omega-3 ECO lágyzselatin kapszula - 60db - GAL" című hirdetést látja. (fent)