Nature Cookta Útifű maghéj liszt 250g
Az útifű maghéjnak már az őrleményét is beépítheti a mindennapos étkezésébe. A
sokrétűen felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással
bír. Alkalmazásával tökéletes állagú ételeket készíthet. A Nature Cookta Útifű
maghéj liszt más termékekkel ellentétben 99%-os tisztaságú alapanyagból készül,
ennek köszönheti példátlan minőségét. Az útifű maghéj darálás után is meg tudta
őrizni ezt a kiemelkedő tisztaságot. Növényi eredete miatt nagy segítség a
konyhában a vegetáriánusoknak, a diéták követőinek. A népszerű útifű maghéj Az
egyiptomi útifű és a Magyarországon is megtalálható lándzsás útifű csak a
nevében és a kinézetében hasonlít egymásra. Az Indiában és Iránban őshonos
növény, kedveli a napsütést, azonban a talaj és a csapadék mennyiségére
vonatkozóan nem nagyok az igényei. A szárazságkedvelő Psyillium Husk leveleit
régóta fogyasztják salátaként, a magját pedig évszázadok óta használják
gyógyászati célokra. A csodaszerként számon tartott növény ma újra aranykorát
éli. Különlegessége a vízmegkötő tulajdonsága, képes a tömegének sokszorosát
kitevő mennyiségű vizet magába szívni. Az egynyári növény magja ma már nem csak
a cöliákiások, glutén-érzékenyek körében népszerű alapanyag. Neve a görög
?psylla? szóból eredeztethető, melynek jelentése bolha. Egy-egy növény
körülbelül 15.000 bolhára emlékeztető magot rejt magában. Az útifűmagról további
érdekességeket a Wikipédia oldalán olvashat:
(http://en.wikipedia.org/wiki/Psyllium_seed_husks) Útifű maghéj liszt a
konyhában A Nature Cookta Útifű maghéj liszt nagyszerűen felhasználható
sütemények és tortakrémek készítéséhez. A finomságoknál a zselatin kiváltására
is alkalmazhatja, ugyanis sokkal könnyebb a vele való munka, valamint a kívánt
állag elérése is mindig garantált. Mivel növényi eredetű alapanyag, ezért a
vegetáriánusoknak is kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Az útifű maghéjból
készített liszt -úgy mint a nyersanyag-, kiválóan alkalmas főzelékek, levesek,
mártások sűrítéséhez. Pékáruk készítésénél a tésztákba keverve javíthatunk azok
állagának minőségén, megakadályozza bevizesedésüket. A Nature Cookta Útifű
maghéj liszt használatát a nap bármely étkezésébe beépíthetjük. Nagyszerűen
támogatja a diétát magas rosttartalmának köszönhetően, legyen szó reggeliről,
főételről vagy desszertről. Zselésítő képessége miatt a pudingok is hibátlan
állagúak és ízűek lesznek. Fontos, hogy alkalmazása mellett megfelelő mennyiségű
vizet is fogyasszunk. A kísérő folyadék grammonként 30 ml. Az útifű maghéj liszt
fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos,
kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz:99%-os tisztaságú útifű maghéj liszt
Kiszerelés:250 gramm
sokrétűen felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással
bír. Alkalmazásával tökéletes állagú ételeket készíthet. A Nature Cookta Útifű
maghéj liszt más termékekkel ellentétben 99%-os tisztaságú alapanyagból készül,
ennek köszönheti példátlan minőségét. Az útifű maghéj darálás után is meg tudta
őrizni ezt a kiemelkedő tisztaságot. Növényi eredete miatt nagy segítség a
konyhában a vegetáriánusoknak, a diéták követőinek. A népszerű útifű maghéj Az
egyiptomi útifű és a Magyarországon is megtalálható lándzsás útifű csak a
nevében és a kinézetében hasonlít egymásra. Az Indiában és Iránban őshonos
növény, kedveli a napsütést, azonban a talaj és a csapadék mennyiségére
vonatkozóan nem nagyok az igényei. A szárazságkedvelő Psyillium Husk leveleit
régóta fogyasztják salátaként, a magját pedig évszázadok óta használják
gyógyászati célokra. A csodaszerként számon tartott növény ma újra aranykorát
éli. Különlegessége a vízmegkötő tulajdonsága, képes a tömegének sokszorosát
kitevő mennyiségű vizet magába szívni. Az egynyári növény magja ma már nem csak
a cöliákiások, glutén-érzékenyek körében népszerű alapanyag. Neve a görög
?psylla? szóból eredeztethető, melynek jelentése bolha. Egy-egy növény
körülbelül 15.000 bolhára emlékeztető magot rejt magában. Az útifűmagról további
érdekességeket a Wikipédia oldalán olvashat:
(http://en.wikipedia.org/wiki/Psyllium_seed_husks) Útifű maghéj liszt a
konyhában A Nature Cookta Útifű maghéj liszt nagyszerűen felhasználható
sütemények és tortakrémek készítéséhez. A finomságoknál a zselatin kiváltására
is alkalmazhatja, ugyanis sokkal könnyebb a vele való munka, valamint a kívánt
állag elérése is mindig garantált. Mivel növényi eredetű alapanyag, ezért a
vegetáriánusoknak is kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Az útifű maghéjból
készített liszt -úgy mint a nyersanyag-, kiválóan alkalmas főzelékek, levesek,
mártások sűrítéséhez. Pékáruk készítésénél a tésztákba keverve javíthatunk azok
állagának minőségén, megakadályozza bevizesedésüket. A Nature Cookta Útifű
maghéj liszt használatát a nap bármely étkezésébe beépíthetjük. Nagyszerűen
támogatja a diétát magas rosttartalmának köszönhetően, legyen szó reggeliről,
főételről vagy desszertről. Zselésítő képessége miatt a pudingok is hibátlan
állagúak és ízűek lesznek. Fontos, hogy alkalmazása mellett megfelelő mennyiségű
vizet is fogyasszunk. A kísérő folyadék grammonként 30 ml. Az útifű maghéj liszt
fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos,
kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz:99%-os tisztaságú útifű maghéj liszt
Kiszerelés:250 gramm
Adatlap
Ár: | 2.060 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 37 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Útifű maghéj liszt 250g" című hirdetést látja. (fent)