NaturPiac Finn nyírfacukor 1kg
Növényi alapú természetes édesítőszer, melynek édesítő ereje azonos a
répacukoréval. Természetes édesítőszer (Pont, mint a cukor?) Mi is az a
nyírfacukor? Az nyírfacukor (más néven: xilit/xilitol), egy zöldségekben,
gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes anyag, melyet nyírfából és
bükkfából állítanak elő, tisztítanak és kristályosítanak, hogy a
kristálycukorral megegyező módon váljon használhatóvá édesítésre. Tulajdonságai
azonban különböznek: - Glikémiás indexe mindössze 7 - 40%-kal kevesebb kalóriát
és 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a répacukor; - Nem emeli úgy a
vércukorszintet, sem az inzulinszintet; - Más édesítőszerekkel szemben nincs
mellék íze; - Segít megelőzni a fogszuvasodást és a fogkő és lepedék
kialakulását, egyensúlyban tartja a szájflórát; - A vele készült ételek
lassabban romlanak, mert gombák és baktériumok számára nem nyújt táptalajt; -
Cukorbetegek, diétázók és candidával küzdők is bátran használhatják; - Kiváló
sütésre is, mert magas hőmérsékleten sem veszíti el édes ízét és nem keseredik
meg; - A hagyományos répacukrot teljes mértékben kiváltja, hiszen megegyező ízű
és ugyan olyan édes. Ajánljuk mindenkinek, aki büntetlenül szeretné élvezni az
édes ízt vagy nem szívesen használ mesterséges édesítőszereket. Eleinte csak
keveset (pár grammot) fogyasszunk belőle, mert nagy mennyiség egyszerre történő
fogyasztása hasmenést okozhat arra érzékenyeknél, később nagyobb mennyiség
(20-30g) sem okoz ilyen problémát.
répacukoréval. Természetes édesítőszer (Pont, mint a cukor?) Mi is az a
nyírfacukor? Az nyírfacukor (más néven: xilit/xilitol), egy zöldségekben,
gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes anyag, melyet nyírfából és
bükkfából állítanak elő, tisztítanak és kristályosítanak, hogy a
kristálycukorral megegyező módon váljon használhatóvá édesítésre. Tulajdonságai
azonban különböznek: - Glikémiás indexe mindössze 7 - 40%-kal kevesebb kalóriát
és 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a répacukor; - Nem emeli úgy a
vércukorszintet, sem az inzulinszintet; - Más édesítőszerekkel szemben nincs
mellék íze; - Segít megelőzni a fogszuvasodást és a fogkő és lepedék
kialakulását, egyensúlyban tartja a szájflórát; - A vele készült ételek
lassabban romlanak, mert gombák és baktériumok számára nem nyújt táptalajt; -
Cukorbetegek, diétázók és candidával küzdők is bátran használhatják; - Kiváló
sütésre is, mert magas hőmérsékleten sem veszíti el édes ízét és nem keseredik
meg; - A hagyományos répacukrot teljes mértékben kiváltja, hiszen megegyező ízű
és ugyan olyan édes. Ajánljuk mindenkinek, aki büntetlenül szeretné élvezni az
édes ízt vagy nem szívesen használ mesterséges édesítőszereket. Eleinte csak
keveset (pár grammot) fogyasszunk belőle, mert nagy mennyiség egyszerre történő
fogyasztása hasmenést okozhat arra érzékenyeknél, később nagyobb mennyiség
(20-30g) sem okoz ilyen problémát.
Adatlap
Ár: | 5.050 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.04 |
Eddig megtekintették 20 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NaturPiac Finn nyírfacukor 1kg" című hirdetést látja. (fent)