Kombucha koncentrátum papayával (500ml-es)
Kombucha koncentrátum papayával 500 ml 500 ml Kombucha koncentrátumból 4,5 l
kombucha ital készíthető. ?Egykor a Császárok itala volt, most az italok
császára.? Kombucha ital 3-103 éves korig nemtől függetlenül mindenkinek. Tudta,
hogy a Kombucha: enzimekkel és szerves savakkal támogatja az emésztést? mint
fermentált ital gazdagítja a bélflórát? A Kombucha fogyasztása az emberi
szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és
baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód
fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat
(pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav,
citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz,
lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat,
diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). ?
Greenwalt és munkatársai, 2000. Tudományos kísérletek eredményei azt mutatták,
hogy a Kombucha tea rendszeres fogyasztása jó hatással van a diabéteszben
szenvedőkre, különösen a máj-vese funkciók tekintetében. Ezért a Kombucha tea
rendszeres fogyasztása, megfelelő körültekintés mellett ajánlott, mint
funkcionális kiegészítő a cukorbetegség kezelésére és megelőzésére (1). Kombucha
tea számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató
csoport szentel neki nagy figyelmet. Már a korai kísérletek is bebizonyították,
hogy a rendszeres Kombucha tea fogyasztás jótékonyan támogatja a májfunkcióit is
(2). A rendszeres Kombucha tea fogyasztása támogatja az immunrendszert és egy
2019-es kutatás eredménye ismét bizonyítást nyert, hogy a Kombucha fekete tea
antibakteriális hatású (3). A kutatók figyelmét sem kerülte el a Kombucha
emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Egy 2018-ban zajlott kutatás
eredményei azt mutatják, hogy a Kombucha rendszeres fogyasztása jótékonyan
támogatja a mikrobiom összetételét (4). A papaya a természtgyógyászatban régen
ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet
tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen
emészthetővé válnak. Fogyasszon Ön is tradícionális Kombucha italt Papayával,
amely létfontosságú enzimekkel, szerves savakkal támogatja emésztőrendszere
működését. Mentes tulajdonságok: Aki manapság ad az egészségére, az ezt issza
étkezés előtt, vagy után, hogy elkerülje az emésztési gondokat. Nettó térfogat:
500 ml 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető Összetevők: Víz,
cukor*, fekete tea, zöld papaya (9%), kombucha tenyészet. Alkoholtartalom: 1,5 %
(v/v). Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25ml)
koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható. Felbontás után hűtőben
tárolva 15 napig fogyasztható! A koncentrátumban előforduló esetleges
szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat,
ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság. Hígítási arány: 1:8 *A
kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag
hasznos anyagok jönnek létre. Miért ne legyen finom, ami egészséges? További
ötletek a felhasználáshoz:
kombucha ital készíthető. ?Egykor a Császárok itala volt, most az italok
császára.? Kombucha ital 3-103 éves korig nemtől függetlenül mindenkinek. Tudta,
hogy a Kombucha: enzimekkel és szerves savakkal támogatja az emésztést? mint
fermentált ital gazdagítja a bélflórát? A Kombucha fogyasztása az emberi
szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és
baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód
fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat
(pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav,
citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz,
lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat,
diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). ?
Greenwalt és munkatársai, 2000. Tudományos kísérletek eredményei azt mutatták,
hogy a Kombucha tea rendszeres fogyasztása jó hatással van a diabéteszben
szenvedőkre, különösen a máj-vese funkciók tekintetében. Ezért a Kombucha tea
rendszeres fogyasztása, megfelelő körültekintés mellett ajánlott, mint
funkcionális kiegészítő a cukorbetegség kezelésére és megelőzésére (1). Kombucha
tea számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató
csoport szentel neki nagy figyelmet. Már a korai kísérletek is bebizonyították,
hogy a rendszeres Kombucha tea fogyasztás jótékonyan támogatja a májfunkcióit is
(2). A rendszeres Kombucha tea fogyasztása támogatja az immunrendszert és egy
2019-es kutatás eredménye ismét bizonyítást nyert, hogy a Kombucha fekete tea
antibakteriális hatású (3). A kutatók figyelmét sem kerülte el a Kombucha
emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Egy 2018-ban zajlott kutatás
eredményei azt mutatják, hogy a Kombucha rendszeres fogyasztása jótékonyan
támogatja a mikrobiom összetételét (4). A papaya a természtgyógyászatban régen
ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet
tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen
emészthetővé válnak. Fogyasszon Ön is tradícionális Kombucha italt Papayával,
amely létfontosságú enzimekkel, szerves savakkal támogatja emésztőrendszere
működését. Mentes tulajdonságok: Aki manapság ad az egészségére, az ezt issza
étkezés előtt, vagy után, hogy elkerülje az emésztési gondokat. Nettó térfogat:
500 ml 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető Összetevők: Víz,
cukor*, fekete tea, zöld papaya (9%), kombucha tenyészet. Alkoholtartalom: 1,5 %
(v/v). Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25ml)
koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható. Felbontás után hűtőben
tárolva 15 napig fogyasztható! A koncentrátumban előforduló esetleges
szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat,
ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság. Hígítási arány: 1:8 *A
kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag
hasznos anyagok jönnek létre. Miért ne legyen finom, ami egészséges? További
ötletek a felhasználáshoz:
Adatlap
Ár: | 3.100 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 26 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Kombucha koncentrátum papayával (500ml-es)" című hirdetést látja. (fent)