Nature Cookta Kókuszliszt 250g
Lágyan aromás, édes sütemények, ételek természetes hozzávalója. A kókuszliszt az
alapanyagok között hamar pótolhatatlan kedvencünkké válhat. Az ínycsiklandó
csokis-déligyümölcsös összetevőjű dessszertek fantasztikus kiegészítője.Nagy
utat tett meg a Dél-Amerika trópusi területein őshonos kókusz, mire a boltok
polcaira került. A lehullott magok hónapokig meg tudják őrizni
csírázó-képességüket a tengeren úszva. Ennek köszönheti elterjedését a világon
és hogy a tudatos vásárlók konyhájában is helyet kaphatott őrleménye. A Nature
Cookta Kókuszliszt a reformélelmiszer kínálat fontos szereplője, beilleszthető
számos diétába (például a paleolit, vegán, vegetáriánus étrendbe is). Vegyszerek
nélkül kókuszhúsból készítik. Szárítás és zsírtalanítás után finomra őrlik. Így
kapják a krémszínű, a búzaliszthez hasonló állagú lisztet, mely sokoldalúan
felhasználható. A kókusz termesztése és történelmeA gyümölcs nem csak
összetevőiben, hanem kapcsolódó történelmében, hiedelmeiben is különleges. A
termés termékenységi szimbólum mivoltát Balin manapság is annyira komolyan
veszik, hogy a nőknek nem szabad megfogniuk a kókuszdiót, nehogy még több gyerek
szülessen a szigeten. A portugál felfedezők három csíranyílása miatt vigyorgó
majomarcot láttak benne, s a cocos, azaz grimasz szót használtak erre a
,,dióra?. Az egyszikűek osztályába tartozó kókuszpálma termése a virágzás után
400 nappal érik meg. Betakarítására különböző trükköket vetettek be az idők
során. A rövid törzsű fajták ültetése mellett Indonéziában szedésére majmokat
tanítanak be, hogy ezt a nem egyszerű műveletet megkönnyítsék. Ahhoz, hogy a
friss kókuszhoz juthassunk, a helyiek szerint segítségül hívhatjuk a pálmatolvaj
nevű földi remeterákot, mely erőteljes ollóival könnyedén feltöri a csodaszert
rejtő kemény héjat. A kókuszról további információkat, érdekességeket a Terebess
oldalán olvashat:http://terebess.hu/tiszaorveny/gyumolcs/kokusz.html Kókuszliszt
a konyhábanA trópusokon élőknek nagyon sokat jelent a kókuszpálma és termése, a
belőle készített liszt pedig nagy segítség a vegetáriánusok, a vegánok, a
pcos-ok és cukorbetegek konyhájában. A Nature Cookta Kókuszliszt egy sokoldalúan
felhasználható alternatíva fehérlisztre. A muffinoknál, süteményeknél és az
amerikai palacsintáknál teljes mértékben helyettesítheti a búzalisztet, de
legtöbb esetben érdemes más lisztekkel (például gesztenyeliszttel,
mandulaliszttel vagy tápiókaliszttel) keverve használni. Ha 100%-ban szeretnénk
kókuszlisztet alkalmazni, adjunk egy tojással többet a receptben szereplő
mennyiséghez képest, így a sütemény kevésbé morzsálódik, valamint a búzaliszthez
hasonlítva rövidebb ideig kell sütni. Finom aromája ételeinknek különleges ízt
kölcsönöz. A Nature Cookta Kókuszliszt nem édesített, de a kókusz édes ízének
köszönhetően az ételeink kevesebb cukrot vagy édesítőt igényelnek a receptben
szereplő mennyiséghez képest. Használhatjuk levesek, szószok, gyümölcsturmixok
készítéséhez, főzelékek sűrítésére is. Nagyon jól kihangsúlyozza a vanília és a
csokoládé ízét. Szórhatjuk müzlire, vagy reggelire mindössze 5 perces
előkészülettel fenséges kókuszpalacsintával lephetjük meg magunkat vagy a család
tagjait.A Nature Cookta Kókuszliszt nem azonos a kókuszdarálmánnyal. A termék
fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos,
kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz:100% kókuszliszt
alapanyagok között hamar pótolhatatlan kedvencünkké válhat. Az ínycsiklandó
csokis-déligyümölcsös összetevőjű dessszertek fantasztikus kiegészítője.Nagy
utat tett meg a Dél-Amerika trópusi területein őshonos kókusz, mire a boltok
polcaira került. A lehullott magok hónapokig meg tudják őrizni
csírázó-képességüket a tengeren úszva. Ennek köszönheti elterjedését a világon
és hogy a tudatos vásárlók konyhájában is helyet kaphatott őrleménye. A Nature
Cookta Kókuszliszt a reformélelmiszer kínálat fontos szereplője, beilleszthető
számos diétába (például a paleolit, vegán, vegetáriánus étrendbe is). Vegyszerek
nélkül kókuszhúsból készítik. Szárítás és zsírtalanítás után finomra őrlik. Így
kapják a krémszínű, a búzaliszthez hasonló állagú lisztet, mely sokoldalúan
felhasználható. A kókusz termesztése és történelmeA gyümölcs nem csak
összetevőiben, hanem kapcsolódó történelmében, hiedelmeiben is különleges. A
termés termékenységi szimbólum mivoltát Balin manapság is annyira komolyan
veszik, hogy a nőknek nem szabad megfogniuk a kókuszdiót, nehogy még több gyerek
szülessen a szigeten. A portugál felfedezők három csíranyílása miatt vigyorgó
majomarcot láttak benne, s a cocos, azaz grimasz szót használtak erre a
,,dióra?. Az egyszikűek osztályába tartozó kókuszpálma termése a virágzás után
400 nappal érik meg. Betakarítására különböző trükköket vetettek be az idők
során. A rövid törzsű fajták ültetése mellett Indonéziában szedésére majmokat
tanítanak be, hogy ezt a nem egyszerű műveletet megkönnyítsék. Ahhoz, hogy a
friss kókuszhoz juthassunk, a helyiek szerint segítségül hívhatjuk a pálmatolvaj
nevű földi remeterákot, mely erőteljes ollóival könnyedén feltöri a csodaszert
rejtő kemény héjat. A kókuszról további információkat, érdekességeket a Terebess
oldalán olvashat:http://terebess.hu/tiszaorveny/gyumolcs/kokusz.html Kókuszliszt
a konyhábanA trópusokon élőknek nagyon sokat jelent a kókuszpálma és termése, a
belőle készített liszt pedig nagy segítség a vegetáriánusok, a vegánok, a
pcos-ok és cukorbetegek konyhájában. A Nature Cookta Kókuszliszt egy sokoldalúan
felhasználható alternatíva fehérlisztre. A muffinoknál, süteményeknél és az
amerikai palacsintáknál teljes mértékben helyettesítheti a búzalisztet, de
legtöbb esetben érdemes más lisztekkel (például gesztenyeliszttel,
mandulaliszttel vagy tápiókaliszttel) keverve használni. Ha 100%-ban szeretnénk
kókuszlisztet alkalmazni, adjunk egy tojással többet a receptben szereplő
mennyiséghez képest, így a sütemény kevésbé morzsálódik, valamint a búzaliszthez
hasonlítva rövidebb ideig kell sütni. Finom aromája ételeinknek különleges ízt
kölcsönöz. A Nature Cookta Kókuszliszt nem édesített, de a kókusz édes ízének
köszönhetően az ételeink kevesebb cukrot vagy édesítőt igényelnek a receptben
szereplő mennyiséghez képest. Használhatjuk levesek, szószok, gyümölcsturmixok
készítéséhez, főzelékek sűrítésére is. Nagyon jól kihangsúlyozza a vanília és a
csokoládé ízét. Szórhatjuk müzlire, vagy reggelire mindössze 5 perces
előkészülettel fenséges kókuszpalacsintával lephetjük meg magunkat vagy a család
tagjait.A Nature Cookta Kókuszliszt nem azonos a kókuszdarálmánnyal. A termék
fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos,
kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz:100% kókuszliszt
Adatlap
Ár: | 795 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 39 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Kókuszliszt 250g" című hirdetést látja. (fent)