Bauck HOF Bio Brownies sütemény keverék 400g
sötét süteménykeverék csokidarabokkal ? ellenőrzött gluténmentes Tej és tojás
nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc Elkészítés egy
tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő) Elkészítési javaslat
tojással: Szükséges: 200g lágy vaj, 2 tojás, 100ml tej - Az elektromos sütőt,
felső-alsó hő beállításban, 175?C-ra előmelegítjük. - A Brownie keveréket 200g
lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet.
- A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk. - A sütő középső rácsán kb. 25
percig sütjük. - Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Elkészítési javaslat tojás
nélkül: Szükséges: 150g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag
liszt vagy szójaliszt, 100ml víz, szója- vagy rizstej - Az elektromos sütőt,
felső-alsó hő beállításban, 175?C-ra előmelegítjük. - 150g margarint
felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk
hozzá. - A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál
szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá. - A margarin-víz
keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük. - A tésztát
sütőformába tesszük és elsimítjuk. - A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
- Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Elkészítés ?Csokis muffin?-ként: A Brownie
keveréket 4 tojással, 200g lágy vajjal, 2 teáskanál sütőporral és 50g
keményítővel összekeverjük. A masszát kb.15 muffin-formába szétosztjuk és
175?C?on 25 percig sütjük. Elkészítés ?Csokis sütemény?-ként: Mint a csokis
muffin. A masszát egy 26cm-es tepsibe vagy kuglóf-formába tesszük és 175?C?on 60
percig sütjük. - dupla csoki:100g csokis cseppet vagy reszelt csokit hozzáadunk
- extra rágós:2 ek cukorrépaszirupot belekeverünk - a klasszikus:120g darabolt
diót hozzáadunk - extra gyümölcsös:egy vágott banánt belekeverünk
Összetevők:nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*,
csokoládécsepp étcsokoládé*15% (nyers nádcukor*, kakaómassza* és ?vaj*,
emulgálószer: napraforgóvirág lecitin), kakaópor* 8%, sűrítőanyag:
szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, Bourbon vanília* *ellenőrzött biológiai
gazdálkodásból A termék nyomokban tartalmazhat tejet és szóját.
nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc Elkészítés egy
tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő) Elkészítési javaslat
tojással: Szükséges: 200g lágy vaj, 2 tojás, 100ml tej - Az elektromos sütőt,
felső-alsó hő beállításban, 175?C-ra előmelegítjük. - A Brownie keveréket 200g
lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet.
- A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk. - A sütő középső rácsán kb. 25
percig sütjük. - Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Elkészítési javaslat tojás
nélkül: Szükséges: 150g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag
liszt vagy szójaliszt, 100ml víz, szója- vagy rizstej - Az elektromos sütőt,
felső-alsó hő beállításban, 175?C-ra előmelegítjük. - 150g margarint
felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk
hozzá. - A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál
szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá. - A margarin-víz
keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük. - A tésztát
sütőformába tesszük és elsimítjuk. - A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
- Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Elkészítés ?Csokis muffin?-ként: A Brownie
keveréket 4 tojással, 200g lágy vajjal, 2 teáskanál sütőporral és 50g
keményítővel összekeverjük. A masszát kb.15 muffin-formába szétosztjuk és
175?C?on 25 percig sütjük. Elkészítés ?Csokis sütemény?-ként: Mint a csokis
muffin. A masszát egy 26cm-es tepsibe vagy kuglóf-formába tesszük és 175?C?on 60
percig sütjük. - dupla csoki:100g csokis cseppet vagy reszelt csokit hozzáadunk
- extra rágós:2 ek cukorrépaszirupot belekeverünk - a klasszikus:120g darabolt
diót hozzáadunk - extra gyümölcsös:egy vágott banánt belekeverünk
Összetevők:nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*,
csokoládécsepp étcsokoládé*15% (nyers nádcukor*, kakaómassza* és ?vaj*,
emulgálószer: napraforgóvirág lecitin), kakaópor* 8%, sűrítőanyag:
szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, Bourbon vanília* *ellenőrzött biológiai
gazdálkodásból A termék nyomokban tartalmazhat tejet és szóját.
Adatlap
Ár: | 2.110 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.11 |
Eddig megtekintették 62 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bauck HOF Bio Brownies sütemény keverék 400g" című hirdetést látja. (fent)