![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
GAL Glicin 250g
A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló
aminosav. A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található
meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is
alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége
kb a normál kristálycukoréval megegyező. A glicin a kollagén típusú fehérjékben
legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis
mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét
fogyasztunk mint őseink, hiszen a körömpörkölt, csontlé, kocsonya, pacal és
hasonló ételek nem túl divatosak már. Jelentősen eltolódott tehát a
fehérjebevitelünkből származó aminosavak aránya. (Például csökkent a glicin a
többihez képest.) Evolúciónk során nem ez volt a jellemző, így felmerül a gyanú,
hogy ennek káros következményei lehetnek. A glicinpótlás előnyös hatásai is ezt
a sejtést erősítik. Adagolás: Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl
vízben) oldjon fel 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz
nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1 csapott
teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem
voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a
táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy
bármilyen folyadékba elkeverhető, süteményekbe is süthető. Kellemes,
mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szánkba közvetlenül,
akkor az már-már kellemetlenül édes). Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne
lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és
az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
aminosav. A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található
meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is
alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége
kb a normál kristálycukoréval megegyező. A glicin a kollagén típusú fehérjékben
legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis
mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét
fogyasztunk mint őseink, hiszen a körömpörkölt, csontlé, kocsonya, pacal és
hasonló ételek nem túl divatosak már. Jelentősen eltolódott tehát a
fehérjebevitelünkből származó aminosavak aránya. (Például csökkent a glicin a
többihez képest.) Evolúciónk során nem ez volt a jellemző, így felmerül a gyanú,
hogy ennek káros következményei lehetnek. A glicinpótlás előnyös hatásai is ezt
a sejtést erősítik. Adagolás: Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl
vízben) oldjon fel 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz
nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1 csapott
teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem
voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a
táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy
bármilyen folyadékba elkeverhető, süteményekbe is süthető. Kellemes,
mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szánkba közvetlenül,
akkor az már-már kellemetlenül édes). Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne
lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és
az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 2.127 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.02.12 |
Eddig megtekintették 46 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GAL Glicin 250g" című hirdetést látja. (fent)