Kanadai Juharszirup D minőségű sütéshez (500 ml)
A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin
(pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi
anyagok. Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek
számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer. Emellett anti-candida étrendben
is kitűnően használható! Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a
juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a
közönséges cukrot. Ezek a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup
számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz A cégünk által
forgalmazott juharszirup D-minőségű, Kanadából származó és 500 ml-es
kiszerelésben kapható. A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup
világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a
szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a
legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában
alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet
palacsintához és egyéb fogyasztanak.Minél sötétebb a juharszirup színe, annál
erőteljesebb, testesebb az íze és több benne a vitamin. Ezt az osztályozási
rendszerében is feltüntetik a világostól (A) haladva a legsötétebbig (D) színig.
(pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi
anyagok. Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek
számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer. Emellett anti-candida étrendben
is kitűnően használható! Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a
juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a
közönséges cukrot. Ezek a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup
számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz A cégünk által
forgalmazott juharszirup D-minőségű, Kanadából származó és 500 ml-es
kiszerelésben kapható. A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup
világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a
szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a
legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában
alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet
palacsintához és egyéb fogyasztanak.Minél sötétebb a juharszirup színe, annál
erőteljesebb, testesebb az íze és több benne a vitamin. Ezt az osztályozási
rendszerében is feltüntetik a világostól (A) haladva a legsötétebbig (D) színig.
Adatlap
Ár: | 7.736 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.01 |
Eddig megtekintették 39 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Kanadai Juharszirup D minőségű sütéshez (500 ml)" című hirdetést látja. (fent)