Bio alakor sütőferment kovász neveléshez 100g
Bio alakor sütőferment kovász neveléshez Bio alakor sütőferment kovász
neveléshez 100g Az Alakor Sütőferment® lényegében alakor lisztből és vízből
készült száraz kovász, melyből víz hozzáadásával egyszerűen és gyorsan aktív
kovászt nevelhetünk. A kovászunkat tovább etethetjük és így akár évekig is
kiválóan alkalmas lesz kenyérsütésre. A száraz kovász jó megoldást kínál arra az
esetre, ha tönkrement a kovászunk és gyorsan aktív kovászra van szükségünk ?
mint tudjuk ahhoz, hogy kenyérsütéshez alkalmas friss kovászt neveljünk minimum
7-8 napra van szükségünk-, de arra az esetre is jó megoldást kínál, ha nem
akarunk folyamatosan aktív kovászt tartani, etetgetni. A benne lévő tejsav
baktériumok hatására a kenyértészta gyönyörűen megkel, a kenyér ropogós héjú és
lukacsos szerkezetű lesz. A kovász rendkívül kedvező élettani hatású, segít
lebontani a gabonában lévő glutént, és gondoskodik a kenyér sütés közbeni
térfogat növekedésről. Ez a fermentálási folyamat egyben pozitívan befolyásolja
a kenyér ízét, állagát és eltarthatóságát. A fermentáció egy egyedi erjedési
folyamat, mely a kenyér összetevőin kívül elsősorban a szobahőmérséklettől,
illetve a környezet mikrobakteriális klímájától függ. A kenyér belső szerkezete
és a külső megjelenése ezért mindig eltérő lehet és így a sütés valódi kreatív
élménnyé válik. Glutént tartalmaz ? Vegán ? Laktózmentes ? GMO mentes Tárolása:
jól lezárva, száraz és hűvös helyen. Összetevők Bio alakor teljesőrlésű liszt*
Tejsavkultúra *= ökológiai gazdálkodásból Glutént tartalmaz! Átlagos tápérték /
100 g Energia: 1501kJ / 355 kcal Zsír: 2,8 g amelyből telített zsírsavak: 0,42 g
Szénhidrát: 67,7 g amelyből cukor: 0,35 g Élelmi rost: 6,6 g Fehérje: 11,4 g Só:
<0,005 g
neveléshez 100g Az Alakor Sütőferment® lényegében alakor lisztből és vízből
készült száraz kovász, melyből víz hozzáadásával egyszerűen és gyorsan aktív
kovászt nevelhetünk. A kovászunkat tovább etethetjük és így akár évekig is
kiválóan alkalmas lesz kenyérsütésre. A száraz kovász jó megoldást kínál arra az
esetre, ha tönkrement a kovászunk és gyorsan aktív kovászra van szükségünk ?
mint tudjuk ahhoz, hogy kenyérsütéshez alkalmas friss kovászt neveljünk minimum
7-8 napra van szükségünk-, de arra az esetre is jó megoldást kínál, ha nem
akarunk folyamatosan aktív kovászt tartani, etetgetni. A benne lévő tejsav
baktériumok hatására a kenyértészta gyönyörűen megkel, a kenyér ropogós héjú és
lukacsos szerkezetű lesz. A kovász rendkívül kedvező élettani hatású, segít
lebontani a gabonában lévő glutént, és gondoskodik a kenyér sütés közbeni
térfogat növekedésről. Ez a fermentálási folyamat egyben pozitívan befolyásolja
a kenyér ízét, állagát és eltarthatóságát. A fermentáció egy egyedi erjedési
folyamat, mely a kenyér összetevőin kívül elsősorban a szobahőmérséklettől,
illetve a környezet mikrobakteriális klímájától függ. A kenyér belső szerkezete
és a külső megjelenése ezért mindig eltérő lehet és így a sütés valódi kreatív
élménnyé válik. Glutént tartalmaz ? Vegán ? Laktózmentes ? GMO mentes Tárolása:
jól lezárva, száraz és hűvös helyen. Összetevők Bio alakor teljesőrlésű liszt*
Tejsavkultúra *= ökológiai gazdálkodásból Glutént tartalmaz! Átlagos tápérték /
100 g Energia: 1501kJ / 355 kcal Zsír: 2,8 g amelyből telített zsírsavak: 0,42 g
Szénhidrát: 67,7 g amelyből cukor: 0,35 g Élelmi rost: 6,6 g Fehérje: 11,4 g Só:
<0,005 g
Adatlap
Ár: | 990 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.31 |
Eddig megtekintették 49 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio alakor sütőferment kovász neveléshez 100g" című hirdetést látja. (fent)