
Collango collagen fish natúr 150 g
A Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia
Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus
hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén.
Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát.
Amennyiben valamilyen egészségügyi probléma áll fenn a vörös húsok
fogyasztásával kapcsolatban, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyasztható,
hiszen nem található meg benne az emlős állatokban megtalálható Neu5Gc. Mi a
kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy
kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait ?felvagdossák?, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb? A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok az
emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. Minél
magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős
többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak.
C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén
hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt előbb?
Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta? Avagy mi
a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás tipikus
esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: Mindegyik felsorolt készítmény por formátumból
indul! Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga behatárolt
a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért lehetséges az,
hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig kapszula vagy
tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak el. A már
folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta fehérje, ami
folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek a
hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a
Collango egyet jelent: a minőségi alapanyaggal a könnyű és gyors oldódással
kellemes illattal és ízzel a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban található
adagolókanálnak köszönhetően elérhető kutatási adatokkal a konkrét alapanyagra
vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Nincs tehát ez másként
ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal
kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét
prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a prémium az alap. Collango Collagen
Fish jellemzői: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén 5.000mg
(5gramm) kollagén/ adagban 250mg C-vitamin/adag 150g/165g/tasak- 30 adag Natúr,
kékmálna és meggy ízben Természetes színezékkel Könnyen és gyorsan oldódik,
csupán hideg vízben is víztisztán Collango Collagen Fish előnyei: Könnyen és
gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán Nincs kellemetlen illata és íze sem-
semleges ízű és szagú! Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak Elérhető kutatási
eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre Tartósítószer,
csomósodás gátló mentes Mindig frissen készíthető Könnyen adagolható a
csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően Összetétel: I-es típusú
hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer:
szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék
(kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél). Allergén információ: Tej, tojás,
mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges
életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus
hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén.
Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát.
Amennyiben valamilyen egészségügyi probléma áll fenn a vörös húsok
fogyasztásával kapcsolatban, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyasztható,
hiszen nem található meg benne az emlős állatokban megtalálható Neu5Gc. Mi a
kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy
kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait ?felvagdossák?, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb? A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok az
emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. Minél
magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős
többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak.
C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén
hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt előbb?
Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta? Avagy mi
a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás tipikus
esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: Mindegyik felsorolt készítmény por formátumból
indul! Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga behatárolt
a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért lehetséges az,
hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig kapszula vagy
tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak el. A már
folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta fehérje, ami
folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek a
hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a
Collango egyet jelent: a minőségi alapanyaggal a könnyű és gyors oldódással
kellemes illattal és ízzel a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban található
adagolókanálnak köszönhetően elérhető kutatási adatokkal a konkrét alapanyagra
vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Nincs tehát ez másként
ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal
kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét
prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a prémium az alap. Collango Collagen
Fish jellemzői: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén 5.000mg
(5gramm) kollagén/ adagban 250mg C-vitamin/adag 150g/165g/tasak- 30 adag Natúr,
kékmálna és meggy ízben Természetes színezékkel Könnyen és gyorsan oldódik,
csupán hideg vízben is víztisztán Collango Collagen Fish előnyei: Könnyen és
gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán Nincs kellemetlen illata és íze sem-
semleges ízű és szagú! Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak Elérhető kutatási
eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre Tartósítószer,
csomósodás gátló mentes Mindig frissen készíthető Könnyen adagolható a
csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően Összetétel: I-es típusú
hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer:
szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék
(kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél). Allergén információ: Tej, tojás,
mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges
életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Adatlap
Ár: | 5.066 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.06.22 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Collango collagen fish natúr 150 g" című hirdetést látja. (fent)