Éden prémium bio maca por 100g
A maca növeli a vér oxigéntartalmát, miáltal fokozza a vitalitást és erőnlétet,
ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt
vitalizáló, szellemi teljesítményt fokozó, erőnlétjavító szerként használják. A
Maca (ejtsd:maka) gyökér rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint
energetizálókban. Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és
összetett tápanyagtartalmának köszönhetően a szuperételek egyikének
minősítették. Tudományos kutatások szerint, a Maca kifejezetten gazdag
aminosavakban, fitonutriensekben, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és
ásványi anyagokban. Rendkívül sok nyomelem található benne. A maca gyökér
természetes jód-és rézforrás, ami elengedhetetlen kelléke az idegrendszer
megfelelő működésének. Ezenkívül gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak,
foszfornak, de található benne még benne vas, mangán, cink, szelén, B-vitaminok
(tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin), béta-karotin, C- és
D-vitamin. Várandósság előtt és alatt kifejezetten javasolt a kismamáknak. A
maca növeli a vér oxigéntartalmát, miáltal fokozza a vitalitást és erőnlétet,
ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt
vitalizáló, szellemi teljesítményt fokozó, erőnlétjavító szerként használják.
Elősegíti a jobb érzelmi állapot kialakulását is (adoptogén stresszoldó). Ezen
kívül az agyban javítja a neurotranszmitterek működését, elősegíti az emberek
lábadozását is, mert könnyen emészthető. Az egyik legjelentősebb tulajdonsága
mégis a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó
hatása mind férfiak, mind a nők esetében. Pozitívan hat a libidóra és igazi
energiabomba. nem véletlen nevezték az inkák ginzengjének. A szárított Maca
körülbelül 60% szénhidrátot (keményítőt és cukrot), 9% rostot, és valamivel
több, mint 10% proteint tartalmaz. Magasabb a lipid (zsír) tartalma, mint más
gyökeres növényeknek (2,2%), amelyben a linolsavak, pálmaolaj savak és az
olajsavak az elsődleges zsírsavak. Felhasználási javaslat: Fogyasztását ideális
az étkezések közé iktatni. Ajánlott napi bevitele 3-5 g (1-2 teáskanál) zöldség-
vagy gyümölcslével, vízzel elkeverve, de tehetjük turmixokba, kásákba,joghurtba,
müzlibe is. Tárolás: Tárolja hűvös (kb. 18-20 C fok), sötét és száraz helyen.
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. Átlagos
tápérték 100g termékben Energia 1503 Kj 359 kcal Zsír 1-3 g ? telített zsír
ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt
vitalizáló, szellemi teljesítményt fokozó, erőnlétjavító szerként használják. A
Maca (ejtsd:maka) gyökér rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint
energetizálókban. Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és
összetett tápanyagtartalmának köszönhetően a szuperételek egyikének
minősítették. Tudományos kutatások szerint, a Maca kifejezetten gazdag
aminosavakban, fitonutriensekben, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és
ásványi anyagokban. Rendkívül sok nyomelem található benne. A maca gyökér
természetes jód-és rézforrás, ami elengedhetetlen kelléke az idegrendszer
megfelelő működésének. Ezenkívül gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak,
foszfornak, de található benne még benne vas, mangán, cink, szelén, B-vitaminok
(tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin), béta-karotin, C- és
D-vitamin. Várandósság előtt és alatt kifejezetten javasolt a kismamáknak. A
maca növeli a vér oxigéntartalmát, miáltal fokozza a vitalitást és erőnlétet,
ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt
vitalizáló, szellemi teljesítményt fokozó, erőnlétjavító szerként használják.
Elősegíti a jobb érzelmi állapot kialakulását is (adoptogén stresszoldó). Ezen
kívül az agyban javítja a neurotranszmitterek működését, elősegíti az emberek
lábadozását is, mert könnyen emészthető. Az egyik legjelentősebb tulajdonsága
mégis a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó
hatása mind férfiak, mind a nők esetében. Pozitívan hat a libidóra és igazi
energiabomba. nem véletlen nevezték az inkák ginzengjének. A szárított Maca
körülbelül 60% szénhidrátot (keményítőt és cukrot), 9% rostot, és valamivel
több, mint 10% proteint tartalmaz. Magasabb a lipid (zsír) tartalma, mint más
gyökeres növényeknek (2,2%), amelyben a linolsavak, pálmaolaj savak és az
olajsavak az elsődleges zsírsavak. Felhasználási javaslat: Fogyasztását ideális
az étkezések közé iktatni. Ajánlott napi bevitele 3-5 g (1-2 teáskanál) zöldség-
vagy gyümölcslével, vízzel elkeverve, de tehetjük turmixokba, kásákba,joghurtba,
müzlibe is. Tárolás: Tárolja hűvös (kb. 18-20 C fok), sötét és száraz helyen.
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. Átlagos
tápérték 100g termékben Energia 1503 Kj 359 kcal Zsír 1-3 g ? telített zsír
Adatlap
Ár: | 3.353 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.01.10 |
Eddig megtekintették 92 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Éden prémium bio maca por 100g" című hirdetést látja. (fent)