Betöltés...

Sukrin marcipán 200 g

Sukrin marcipán 200 g A hagyományos marcipán két összetevő, a mandula és a cukor
megfelelő elegye. Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor
ennek pont az ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette valami
jót/egészségeset adtunk hozzá. A Sukrin Marcipán a tápláló és ízletes
kombinációt egy teljesen új szintre emeli. A 29 %-os rost- és mindössze 5 %-os
nettó szénhidráttartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán
kedvelők számára. És mert az összes üres kalória el lett távolítva, a
kalóriatartalom több mint 30 %-kal kevesebb, a hagyományos marcipánhoz képest.
- nincs hozzáadott cukor - természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van
édesítve - 90 %-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban
- vegán Összehasonlítás a hagyományos marcipánnal: 100 g marcipánban
kcal fehérje nettó szénhidrát cukor zsír rost Sukrin Marcipán 329 10 5 3 24 29
Átlagos marcipán 476 8 59 58 22 3 Összetevők: MANDULA (45 %), rost (oligofruktóz
és polidextróz), édesítőszerek (eritritol és steviol glikozidok), víz,
tartósítószer (kálium-szorbát). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g-ban: Kcal: 329, Fehérje: 9,6 g, Szénhidrát: 22 g,
-amelyből poliolok: 17 g, -amelyből cukrok: 3 g, -nettó szénhidrát: 5 g, Zsír:
24 g, - amelyből telített zsírok: 1,8 g, Rost: 29 g

Tovább
Adatlap
Ár: 3.770 Ft
 
Feladás dátuma: 2025.08.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Sukrin marcipán 200 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sukrin marcipán 200 g" című hirdetést látja. (fent)



Citromlé 50% (citromlé-sűrítményből), Víz, Étkezési sav (citromsav), Aromák, Tartósítószer (kálium-szorbát), Stabilizátorok (karboxi-metil-cellulóz, gumiarábikum, fagyanta glicerinészterei), Színezék (karotinok), C-vitamin (aszkorbinsav), Antioxidáns (kálium-metabiszulfit), Emulgeálószer...

Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem