Sanct Bernhard Acerola + C-vitamin kapszula (300 db)
A már ismert gyümölcsök közül kétségkívül az acerola tartalmazza a legtöbb C
vitamint. A vízben oldódó C vitamin nem tud szervezetünkben elraktározódni,
ezért ezt naponta pótolnunk kell. A természetes C vitamint tartalmazó
étrend-kiegészítő acerola kapszula nemcsak az optimális, hanem a megnövekedett
C-vitamin szükségletet is fedezi erős megterhelés vagy legyengült szervezet
esetén. A 400 mg acerola koncentrátumot és 100 mg C vitamint tartalmazó
kapszulából napi 1-2 szem már elegendő. Az acerola vagy barbadoszi cseresznye
(Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy
öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm
átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az
acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein,
Közép-Amerikában és Jamaikában. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős
mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint (több mint 50-szerese a narancs
C-vitamin tartalmának); ez az érés során gyorsan csökken, ezért a kereskedelmi
forgalomba hozandó gyümölcsöt zöld állapotban szüretelik le. Ezen kívül sok
káliumot, magnéziumot és A-vitamint is tartalmaz. A brazilok a népi
gyógyászatban vérzéscsillapításra, szíverősítésre használták. Egy maroknyi friss
acerola vagy egy fél csésze frissen kipréselt lé, naponta 2-3 alkalommal
meggyógyítja a lázat és a vérhast. Manapság az acerolából C-vitamin tablettákat
és bőrápoló szereket készítenek, de jó hatású a vérszegénység, a cukorbetegség,
a magas koleszterinszint, reuma és tbc. fertőzés esetében is. A már ismert
gyümölcsök közül kétségkívül az acerola tartalmazza a legtöbb C vitamint. A
vízben oldódó C vitamin nem tud szervezetünkben elraktározódni, ezért ezt
naponta pótolnunk kell. A természetes C vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő
acerola kapszula nemcsak az optimális, hanem a megnövekedett C-vitamin
szükségletet is fedezi erős megterhelés vagy legyengült szervezet esetén. A 400
mg acerola koncentrátumot és 100 mg C vitamint tartalmazó kapszulából napi 1-2
szem már elegendő. Az acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra,
cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra
megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros
gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon
nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában
és Jamaikában. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %)
tartalmaz C-vitamint (több mint 50-szerese a narancs C-vitamin tartalmának); ez
az érés során gyorsan csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó
gyümölcsöt zöld állapotban szüretelik le. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot
és A-vitamint is tartalmaz. A brazilok a népi gyógyászatban vérzéscsillapításra,
szíverősítésre használták. Egy maroknyi friss acerola vagy egy fél csésze
frissen kipréselt lé, naponta 2-3 alkalommal meggyógyítja a lázat és a vérhast.
Manapság az acerolából C-vitamin tablettákat és bőrápoló szereket készítenek, de
jó hatású a vérszegénység, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, reuma és
tbc. fertőzés esetében is. Szerző/Forrás: Dr. Bálint György 1 kapszula
tartalmaz: Acerola koncentrátum 400 mg C-vitamin 100 mg
vitamint. A vízben oldódó C vitamin nem tud szervezetünkben elraktározódni,
ezért ezt naponta pótolnunk kell. A természetes C vitamint tartalmazó
étrend-kiegészítő acerola kapszula nemcsak az optimális, hanem a megnövekedett
C-vitamin szükségletet is fedezi erős megterhelés vagy legyengült szervezet
esetén. A 400 mg acerola koncentrátumot és 100 mg C vitamint tartalmazó
kapszulából napi 1-2 szem már elegendő. Az acerola vagy barbadoszi cseresznye
(Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy
öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm
átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az
acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein,
Közép-Amerikában és Jamaikában. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős
mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint (több mint 50-szerese a narancs
C-vitamin tartalmának); ez az érés során gyorsan csökken, ezért a kereskedelmi
forgalomba hozandó gyümölcsöt zöld állapotban szüretelik le. Ezen kívül sok
káliumot, magnéziumot és A-vitamint is tartalmaz. A brazilok a népi
gyógyászatban vérzéscsillapításra, szíverősítésre használták. Egy maroknyi friss
acerola vagy egy fél csésze frissen kipréselt lé, naponta 2-3 alkalommal
meggyógyítja a lázat és a vérhast. Manapság az acerolából C-vitamin tablettákat
és bőrápoló szereket készítenek, de jó hatású a vérszegénység, a cukorbetegség,
a magas koleszterinszint, reuma és tbc. fertőzés esetében is. A már ismert
gyümölcsök közül kétségkívül az acerola tartalmazza a legtöbb C vitamint. A
vízben oldódó C vitamin nem tud szervezetünkben elraktározódni, ezért ezt
naponta pótolnunk kell. A természetes C vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő
acerola kapszula nemcsak az optimális, hanem a megnövekedett C-vitamin
szükségletet is fedezi erős megterhelés vagy legyengült szervezet esetén. A 400
mg acerola koncentrátumot és 100 mg C vitamint tartalmazó kapszulából napi 1-2
szem már elegendő. Az acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra,
cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra
megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros
gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon
nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában
és Jamaikában. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %)
tartalmaz C-vitamint (több mint 50-szerese a narancs C-vitamin tartalmának); ez
az érés során gyorsan csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó
gyümölcsöt zöld állapotban szüretelik le. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot
és A-vitamint is tartalmaz. A brazilok a népi gyógyászatban vérzéscsillapításra,
szíverősítésre használták. Egy maroknyi friss acerola vagy egy fél csésze
frissen kipréselt lé, naponta 2-3 alkalommal meggyógyítja a lázat és a vérhast.
Manapság az acerolából C-vitamin tablettákat és bőrápoló szereket készítenek, de
jó hatású a vérszegénység, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, reuma és
tbc. fertőzés esetében is. Szerző/Forrás: Dr. Bálint György 1 kapszula
tartalmaz: Acerola koncentrátum 400 mg C-vitamin 100 mg
Adatlap
Ár: | 6.790 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 133 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sanct Bernhard Acerola + C-vitamin kapszula (300 db)" című hirdetést látja. (fent)