
Promot.hu > Egyéb börze > Hirdetés
NATURA BROKKOLI CSÍRÁZTATÁSRA 200G
Kiváló beta-karotin forrás A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben
tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos
vegyületet szervezetünk számára. Zsenge hagymaízű csíranövény. Kiváló
gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti
a gyomor- és bélpanaszokat. Magas sulforaphane tartalommal A brokkoli igazi
multivitamin és multi-ásványianyag bomba: jelentős mennyiségű A-, C-, E- és
B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősíti a csontozatot. Sok
benne a magnézium és a kálium, béta-karotin tartalmánál fogva pedig jótékonyan
hat a szemre, a bőrre és az idegrendszerre is. Nyomelemek közül nagyobb
mennyiségben a vérképzésben szerepet játszó vas, és a fertőzések ellen ható
szelén található meg benne. A tudósok úgy tartják, hogy az anyag, ami a brokkoli
szívre és érrendszerre gyakorolt jótékony hatását eredményezi, a sulforaphane.
Az olyan zöldségekről, mint amilyen a brokkoli, a kelbimbó vagy a káposzta, már
korábban is észrevették, hogy csökkentik a szívrohamok kockázatát. A
cukorbetegek esetében megnő a szív- és érrendszeri, valamint más egészségügyi
problémák kockázata is, mint például a veseproblémáké. A sulforaphane viszont
aktiválja az nrf2 elnevezésű proteint, ami képes megvédeni a nyirok- és
vérereket, és csökkenteni a savszintet a testben. Paul Thornalley professzor
szerint: Kutatási eredményeink arra engednek következtetni, hogy az olyan
anyagok, mint a brokkoliban található sulforaphane, segítséget nyújthat a
cukorbetegeknél kialakuló érrendszeri problémák megelőzésében. Még azt is
hozzáfűzte, hogy fontos lenne a jövőben nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy minél
több brokkoli, kelbimbó és káposzta legyen a cukorbetegek étlapján. Hisszük,
hogy jót fog tenni nekik. Dr. Robert O. Young a következőket írta: a brokkoliban
található sulforaphane egy nagyon erős savlekötő, illetve lúgosító anyag, ami
védi a vért, a vérereket és számos más, létfenntartó szervet. A brokkoli az
egyik leghatásosabb öregedést gátló zöldség! A brokkoliban található szulforafán
egy nagyon hatékony antioxidáns tápanyag. Védi a sejtjeinket a szabad gyökök
károsító hatásaival szemben. Az antioxidánsok ellensúlyozzák az úgynevezett
szabad gyökök egészségünket károsító hatását. Anyagcserénk folyamatosan termel
szabad gyököket, illetve ezeket a szennyezett levegőben lévő részecskék útján is
belélegezzük. A szabad gyökök erősen oxidálnak, ettől károsodnak a sejtjeink. A
szabad gyökök ezért megbetegítenek, öregítenek, ezt szervezetünk különböző
antioxidáns eljárásokkal igyekszik ellensúlyozni. Szulforafán a brokkolin kívül
a karfiolban és a káposztában - és más káposztafélékben - is található, de
legnagyobb mennyiségben a friss brokkoliban fordul elő. Az lenne a
legideálisabb, ha mindenki friss zöldség formájában jutna hozzá ehhez a fontos
antioxidáns tápanyaghoz. De ha ezt nem tudja megtenni, nagyszerű megoldást
jelent a brokkoli kivonat kapszula. Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin
forrás. Fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzlik-ben. Sok vitamint (B1,
B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe). Dénes Natura Brokkoli
mag csíráztatásra kiszerelése: 200g
tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos
vegyületet szervezetünk számára. Zsenge hagymaízű csíranövény. Kiváló
gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti
a gyomor- és bélpanaszokat. Magas sulforaphane tartalommal A brokkoli igazi
multivitamin és multi-ásványianyag bomba: jelentős mennyiségű A-, C-, E- és
B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősíti a csontozatot. Sok
benne a magnézium és a kálium, béta-karotin tartalmánál fogva pedig jótékonyan
hat a szemre, a bőrre és az idegrendszerre is. Nyomelemek közül nagyobb
mennyiségben a vérképzésben szerepet játszó vas, és a fertőzések ellen ható
szelén található meg benne. A tudósok úgy tartják, hogy az anyag, ami a brokkoli
szívre és érrendszerre gyakorolt jótékony hatását eredményezi, a sulforaphane.
Az olyan zöldségekről, mint amilyen a brokkoli, a kelbimbó vagy a káposzta, már
korábban is észrevették, hogy csökkentik a szívrohamok kockázatát. A
cukorbetegek esetében megnő a szív- és érrendszeri, valamint más egészségügyi
problémák kockázata is, mint például a veseproblémáké. A sulforaphane viszont
aktiválja az nrf2 elnevezésű proteint, ami képes megvédeni a nyirok- és
vérereket, és csökkenteni a savszintet a testben. Paul Thornalley professzor
szerint: Kutatási eredményeink arra engednek következtetni, hogy az olyan
anyagok, mint a brokkoliban található sulforaphane, segítséget nyújthat a
cukorbetegeknél kialakuló érrendszeri problémák megelőzésében. Még azt is
hozzáfűzte, hogy fontos lenne a jövőben nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy minél
több brokkoli, kelbimbó és káposzta legyen a cukorbetegek étlapján. Hisszük,
hogy jót fog tenni nekik. Dr. Robert O. Young a következőket írta: a brokkoliban
található sulforaphane egy nagyon erős savlekötő, illetve lúgosító anyag, ami
védi a vért, a vérereket és számos más, létfenntartó szervet. A brokkoli az
egyik leghatásosabb öregedést gátló zöldség! A brokkoliban található szulforafán
egy nagyon hatékony antioxidáns tápanyag. Védi a sejtjeinket a szabad gyökök
károsító hatásaival szemben. Az antioxidánsok ellensúlyozzák az úgynevezett
szabad gyökök egészségünket károsító hatását. Anyagcserénk folyamatosan termel
szabad gyököket, illetve ezeket a szennyezett levegőben lévő részecskék útján is
belélegezzük. A szabad gyökök erősen oxidálnak, ettől károsodnak a sejtjeink. A
szabad gyökök ezért megbetegítenek, öregítenek, ezt szervezetünk különböző
antioxidáns eljárásokkal igyekszik ellensúlyozni. Szulforafán a brokkolin kívül
a karfiolban és a káposztában - és más káposztafélékben - is található, de
legnagyobb mennyiségben a friss brokkoliban fordul elő. Az lenne a
legideálisabb, ha mindenki friss zöldség formájában jutna hozzá ehhez a fontos
antioxidáns tápanyaghoz. De ha ezt nem tudja megtenni, nagyszerű megoldást
jelent a brokkoli kivonat kapszula. Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin
forrás. Fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzlik-ben. Sok vitamint (B1,
B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe). Dénes Natura Brokkoli
mag csíráztatásra kiszerelése: 200g

Adatlap
Ár: | 835 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.02.19 |
Eddig megtekintették 34 alkalommal |
A hirdető adatai

Egyéb börze rovaton belül a(z) "NATURA BROKKOLI CSÍRÁZTATÁSRA 200G" című hirdetést látja. (fent)