Az étel iskolája - Széll Tamással (LIDL 2021 bontatlan, fóli
- Kb. 300 oldalas, keményfedelű, ígényes kötésű szakácskönyv - Méret: 250 x 200
x 30 mm - Nagyméretű, színes fényképekkel illusztrált receptek - 40 inspiráló
recept LIDL alapanyagokkal - Modern és egészséges, ízletes ételek receptjei -
Mindenki számára elérhető, kedvező áron összeállítható menük Bontatlan új, gyári
fóliás csomagolásban A Lidl konyha bemutatja: Az étel iskolája! címmel debütál a
vállalat sikeres és méltán népszerű szakácskönyvsorozatának legújabb, hetedik
kötete. Az új könyvben a szerzők Széll Tamás Michelin-csillagos séf
irányításával a korábbi évek alatt felhalmozódott tudásanyagot gyűjtötték össze
és egészítették ki, hogy egy jól használható, gyakorlatias alapszakácskönyvvel
támogathassák vásárlóikat a mindennapi főzésben. A Lidl Magyarország hét évvel
ezelőtt indította útjára szakácskönyvsorozatát, hogy minél több emberrel
megszerettesse az otthonfőzést és megmutassa, hogy élvezettel és szenvedéllyel
is lehet egyszerű, de mégis nagyszerű és egészséges ételeket készíteni. A
gasztronómia összetettségét pedig jól mutatja, hogy évről-évre mindig van valami
újdonság, amit érdemes körbejárni. A hamarosan megjelenő hetedik kötet A Lidl
konyha bemutatja: Az étel iskolája címet viseli, melyben Széll Tamás, a Lidl
séfje hagyományos és modern technológiai eljárásokat mutat be, mindezt mindenki
számára könnyen érthető formában, mindezt olyan jól ismert, házias recepteken
keresztül, amelyekkel garantáltan mosolyt varázsolhatunk mindenki arcára. Az
idei szakácskönyv különlegessége, hogy a Lidl ingyenesen elérhető online
főzőiskoláját követi le: vagyis nem csak receptek találhatóak meg benne, hanem
részletes technológiai leírások is. Széll Tamás egyedi látásmódot és általános
alapismereteket ad át, miközben lépésről-lépésre vezeti végig az olvasót az
ételek elkészítése során. Az új kötet összesen 40 receptet és 40
konyhatechnológiai eljárást ismertet hat fejezeten keresztül, továbbá bárki
elkészítheti a Széll Tamás-féle ikonikus fogásokat - a gulyáslevest, a rakott
burgonyát és az aranygaluskát - is, melyek a magyar konyha remekművei közé
sorolhatóak. Mindenki ismeri, mondhatjuk azt is, hogy szereti ezeket a
fogásokat, melyek mostantól a séfj útmutatásával otthon is könnyen
elkészíthetőek, a siker pedig garantált. Receptek extrákkal A könyv szerkesztői
most is számtalan kiegészítő információval látták el a recepteket: kezdve attól,
hogy hány főre szólnak, mennyi az étel elkészítési ideje, vagy a
táplálékinformáció megadása mellett azt is, hogy az adott fogás milyen
mentességi kategóriába tartozik. Idén azonban több újdonság is megtalálható a
kiadványban: a szerzők egytől háromig terjedő skálán rangsorolták a recepteket,
attól függően, hogy mennyire könnyű vagy éppen nehéz elkészíteni az adott ételt.
Sőt olyan jelöléssel is találkozhatunk, ami azt jelzi, hogy a siker érdekében
pontosan be kell tartani a leírásokat, vagy éppen olyannal, ami inkább
inspirációként szolgál. A Lidl szakácskönyv csapata idén sem lenne teljes
szakértők nélkül, sőt a korábbiakhoz képest ezúttal nagyobb hangsúlyt kaptak a
dietetikai és a bor oldalak is, ahol a fókuszt az ismeretek bővítésére
helyezték. Herczeg Ágnes, a Lidl borszakértője segít abban, hogy az ételekhez a
legjobban passzoló borokat találjuk meg, miközben tovább bővíthetjük tudásunkat
a poharunkba kerülő italokról. Galló Nóra, a Lidl dietetikusa pedig egy teljes
fejezetben segít eligazodni a különböző táplálkozási irányzatok és
ételérzékenységek között, de azok is találnak benne hasznos információkat, akik
csupán az egészséges táplálkozásra szeretnének ügyelni.
x 30 mm - Nagyméretű, színes fényképekkel illusztrált receptek - 40 inspiráló
recept LIDL alapanyagokkal - Modern és egészséges, ízletes ételek receptjei -
Mindenki számára elérhető, kedvező áron összeállítható menük Bontatlan új, gyári
fóliás csomagolásban A Lidl konyha bemutatja: Az étel iskolája! címmel debütál a
vállalat sikeres és méltán népszerű szakácskönyvsorozatának legújabb, hetedik
kötete. Az új könyvben a szerzők Széll Tamás Michelin-csillagos séf
irányításával a korábbi évek alatt felhalmozódott tudásanyagot gyűjtötték össze
és egészítették ki, hogy egy jól használható, gyakorlatias alapszakácskönyvvel
támogathassák vásárlóikat a mindennapi főzésben. A Lidl Magyarország hét évvel
ezelőtt indította útjára szakácskönyvsorozatát, hogy minél több emberrel
megszerettesse az otthonfőzést és megmutassa, hogy élvezettel és szenvedéllyel
is lehet egyszerű, de mégis nagyszerű és egészséges ételeket készíteni. A
gasztronómia összetettségét pedig jól mutatja, hogy évről-évre mindig van valami
újdonság, amit érdemes körbejárni. A hamarosan megjelenő hetedik kötet A Lidl
konyha bemutatja: Az étel iskolája címet viseli, melyben Széll Tamás, a Lidl
séfje hagyományos és modern technológiai eljárásokat mutat be, mindezt mindenki
számára könnyen érthető formában, mindezt olyan jól ismert, házias recepteken
keresztül, amelyekkel garantáltan mosolyt varázsolhatunk mindenki arcára. Az
idei szakácskönyv különlegessége, hogy a Lidl ingyenesen elérhető online
főzőiskoláját követi le: vagyis nem csak receptek találhatóak meg benne, hanem
részletes technológiai leírások is. Széll Tamás egyedi látásmódot és általános
alapismereteket ad át, miközben lépésről-lépésre vezeti végig az olvasót az
ételek elkészítése során. Az új kötet összesen 40 receptet és 40
konyhatechnológiai eljárást ismertet hat fejezeten keresztül, továbbá bárki
elkészítheti a Széll Tamás-féle ikonikus fogásokat - a gulyáslevest, a rakott
burgonyát és az aranygaluskát - is, melyek a magyar konyha remekművei közé
sorolhatóak. Mindenki ismeri, mondhatjuk azt is, hogy szereti ezeket a
fogásokat, melyek mostantól a séfj útmutatásával otthon is könnyen
elkészíthetőek, a siker pedig garantált. Receptek extrákkal A könyv szerkesztői
most is számtalan kiegészítő információval látták el a recepteket: kezdve attól,
hogy hány főre szólnak, mennyi az étel elkészítési ideje, vagy a
táplálékinformáció megadása mellett azt is, hogy az adott fogás milyen
mentességi kategóriába tartozik. Idén azonban több újdonság is megtalálható a
kiadványban: a szerzők egytől háromig terjedő skálán rangsorolták a recepteket,
attól függően, hogy mennyire könnyű vagy éppen nehéz elkészíteni az adott ételt.
Sőt olyan jelöléssel is találkozhatunk, ami azt jelzi, hogy a siker érdekében
pontosan be kell tartani a leírásokat, vagy éppen olyannal, ami inkább
inspirációként szolgál. A Lidl szakácskönyv csapata idén sem lenne teljes
szakértők nélkül, sőt a korábbiakhoz képest ezúttal nagyobb hangsúlyt kaptak a
dietetikai és a bor oldalak is, ahol a fókuszt az ismeretek bővítésére
helyezték. Herczeg Ágnes, a Lidl borszakértője segít abban, hogy az ételekhez a
legjobban passzoló borokat találjuk meg, miközben tovább bővíthetjük tudásunkat
a poharunkba kerülő italokról. Galló Nóra, a Lidl dietetikusa pedig egy teljes
fejezetben segít eligazodni a különböző táplálkozási irányzatok és
ételérzékenységek között, de azok is találnak benne hasznos információkat, akik
csupán az egészséges táplálkozásra szeretnének ügyelni.
Adatlap
Ár: | 4.990 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.26 |
Eddig megtekintették 23 alkalommal |
A hirdető adatai
Ajándék ötletek rovaton belül a(z) "Az étel iskolája - Széll Tamással (LIDL 2021 bontatlan, fóli" című hirdetést látja. (fent)