A szalicil befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására alkalmas szer.
Megakadályozza a rothadást, erjedést és penészedést. Felhasználási javaslat:
Befőzéskor a szalicilt vagy az üvegbe töltés előtt közvetlenül adagoljuk, vagy
az üvegbe töltés után az eltett gyümölcs, vagy savanyúság tetejére...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.