Uvaferm danstil 20g
Borélesztő Uvaferm Danstil A.A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk.
Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális
élesztő. Egyszerű, tisztaízű fehér-, és vörös borokhoz,
szeszcefrékhez. Nagyon jó erjedési tulajdonságokkal, jó aromaképzéssel
rendelkező univerzálisan alkalmazható bor- és párlatélesztő. Megfelelő
előkészítés mellett 10 ?C cefre vagy musthőmérsékleten már beindítja az
erjedést. 10-34 ?C hőmérséklettartományban, megbízhatóan
erjeszt. Gyors erjedésindítás, egyenletes, maradék cukor nélküli
erjedéslefutás jellemzi. Alkoholtoleranciája megfelelő tápanyagellátás és
hőmérsékletvezetés mellett 20 tf% (normál borok alkoholtartalma 12-14
tf%). Erőteljes észtertermelése következtében alkalmazása illatos borokat
és párlatokat eredményez. Jó a tanninextrakciója, ennek következtében a
vörösborok megfelelő színintenzitásúak lesznek. Az Uvaferm ALPHA
almasavbontó baktériumstarterünkkel harmonizáltan működik, támogatja a
vörösbor baktériumos almasavbontását. Használata tehát nemcsak
megbízható, tiszta erjedést eredményez, hanem alapvetően illatosabb
borokat, párlatokat. Az erjedés újraindítására ezt az élesztőt ajánljuk
elsősorban. Európában izolált Saccharomyces cerevisiae (342-es törzs)
borélesztő. Szőlőmustok, és egyéb egyszerű erjeszthető cukrokat tartalmazó
alapanyagok erjesztésére.Killer-aktív élesztő. Ez lehetővé teszi a fajélesztő
dominanciájának gyors kialakulását. Rövid a Lag-fázisa, gyorsan,
lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciája van. Batch
fermentorban tápanyag-kiegészítéssel 25-32 C-on 5 nap alatt
20tf%-os alkoholtartalomig erjeszt. Erjesztési
hőmérséklet-tartomány: 12-32 C. Nem képez habot. Minimális mennyiségű
kén-dioxidot termel, ezért párlatkészítéshez is kitűnően használható. A
Lallemand szigorú előírásai, és gyártási minőségellenőrzése biztosítja a
termék mikrobiológiai tisztaságát. DANSTIL A egyszerű szénhidrátokat
tartalmazó szubsztrát fermentációjához javasolt. Must, cukornádszirup,
cukorrépamelasz erjesztésére is használják. Rövid idő alatt nagy
alkohol-koncentrációig erjeszt. Borászati kezelőanyag
adagolás Fehérborok mustja: 15-20 g/hl Vörösborcefre: 15-20
g/HLKezelőanyag tájékoztató A borászati kezelőanyagok bevizsgált eredetű
készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást.
Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális
élesztő. Egyszerű, tisztaízű fehér-, és vörös borokhoz,
szeszcefrékhez. Nagyon jó erjedési tulajdonságokkal, jó aromaképzéssel
rendelkező univerzálisan alkalmazható bor- és párlatélesztő. Megfelelő
előkészítés mellett 10 ?C cefre vagy musthőmérsékleten már beindítja az
erjedést. 10-34 ?C hőmérséklettartományban, megbízhatóan
erjeszt. Gyors erjedésindítás, egyenletes, maradék cukor nélküli
erjedéslefutás jellemzi. Alkoholtoleranciája megfelelő tápanyagellátás és
hőmérsékletvezetés mellett 20 tf% (normál borok alkoholtartalma 12-14
tf%). Erőteljes észtertermelése következtében alkalmazása illatos borokat
és párlatokat eredményez. Jó a tanninextrakciója, ennek következtében a
vörösborok megfelelő színintenzitásúak lesznek. Az Uvaferm ALPHA
almasavbontó baktériumstarterünkkel harmonizáltan működik, támogatja a
vörösbor baktériumos almasavbontását. Használata tehát nemcsak
megbízható, tiszta erjedést eredményez, hanem alapvetően illatosabb
borokat, párlatokat. Az erjedés újraindítására ezt az élesztőt ajánljuk
elsősorban. Európában izolált Saccharomyces cerevisiae (342-es törzs)
borélesztő. Szőlőmustok, és egyéb egyszerű erjeszthető cukrokat tartalmazó
alapanyagok erjesztésére.Killer-aktív élesztő. Ez lehetővé teszi a fajélesztő
dominanciájának gyors kialakulását. Rövid a Lag-fázisa, gyorsan,
lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciája van. Batch
fermentorban tápanyag-kiegészítéssel 25-32 C-on 5 nap alatt
20tf%-os alkoholtartalomig erjeszt. Erjesztési
hőmérséklet-tartomány: 12-32 C. Nem képez habot. Minimális mennyiségű
kén-dioxidot termel, ezért párlatkészítéshez is kitűnően használható. A
Lallemand szigorú előírásai, és gyártási minőségellenőrzése biztosítja a
termék mikrobiológiai tisztaságát. DANSTIL A egyszerű szénhidrátokat
tartalmazó szubsztrát fermentációjához javasolt. Must, cukornádszirup,
cukorrépamelasz erjesztésére is használják. Rövid idő alatt nagy
alkohol-koncentrációig erjeszt. Borászati kezelőanyag
adagolás Fehérborok mustja: 15-20 g/hl Vörösborcefre: 15-20
g/HLKezelőanyag tájékoztató A borászati kezelőanyagok bevizsgált eredetű
készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást.
Adatlap
Ár: | 500 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 95 alkalommal |
A hirdető adatai
Agrár rovaton belül a(z) "Uvaferm danstil 20g" című hirdetést látja. (fent)