BorélesztőVIN-O-FERM hidegtűrő 20 gr lev
A termék biztonsági adatlapját IDE KATTINTVA éred el. Borélesztő VIN-O-FERM
hidegtűrő 20 gr lev.ParamétereiCikkszám: bore1504Kiszerelés: Gyűjtő csomagolás:
nemEltarthatóság: 2 évSzármazási hely: RövidismertetéseFajélesztő ? Hidegtűrő -
Általános Ajánlott valamennyi szőlőfajtához, kiemeli az adott
szőlőfajtárajellemző elsődleges fajtajellegeket, valamit alkalmas nehéz
körülmények közöttierjesztéshez is (alacsony hőmérséklet, magas SO2),
fructophile, magas mustfokú,erjedésben megakadt telekhez is. Tápanyagigénye
alacsony. Alkoholtolerancia 16v/v% Adagolás: 20 ? 30 g/hl, megakadt erjedés
esetén 30-40 g/hl Alkalmazás: adjuk az élesztőt tízszeres mennyiségű
tiszta,kézmeleg (35-38 fok) vízhez majd keverjük csomómentesre. 15-20 perc
elteltével, amikor az élesztő felfutott, adjuk amusthoz, cefréhez. (Az élesztő
és a beoltandó tétel közöttihőmérsékletkülönbség ne legyen nagyobb min
10°C).Előnyei Egyéb
hidegtűrő 20 gr lev.ParamétereiCikkszám: bore1504Kiszerelés: Gyűjtő csomagolás:
nemEltarthatóság: 2 évSzármazási hely: RövidismertetéseFajélesztő ? Hidegtűrő -
Általános Ajánlott valamennyi szőlőfajtához, kiemeli az adott
szőlőfajtárajellemző elsődleges fajtajellegeket, valamit alkalmas nehéz
körülmények közöttierjesztéshez is (alacsony hőmérséklet, magas SO2),
fructophile, magas mustfokú,erjedésben megakadt telekhez is. Tápanyagigénye
alacsony. Alkoholtolerancia 16v/v% Adagolás: 20 ? 30 g/hl, megakadt erjedés
esetén 30-40 g/hl Alkalmazás: adjuk az élesztőt tízszeres mennyiségű
tiszta,kézmeleg (35-38 fok) vízhez majd keverjük csomómentesre. 15-20 perc
elteltével, amikor az élesztő felfutott, adjuk amusthoz, cefréhez. (Az élesztő
és a beoltandó tétel közöttihőmérsékletkülönbség ne legyen nagyobb min
10°C).Előnyei Egyéb
Adatlap
Ár: | 722 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.04.20 |
Eddig megtekintették 55 alkalommal |
A hirdető adatai
Agrár rovaton belül a(z) "BorélesztőVIN-O-FERM hidegtűrő 20 gr lev" című hirdetést látja. (fent)