Annak érdekében, hogy a szőlőbogyókból a must elváljon a magoktól, a bőrtől és
a cellulóz szilárd összetevőitől, meg kell szakítani a bőrt és fel kell törni a
gabona magját. Ennek a műveletnek, amelyet zúzásnak neveznek, meg kell felelnie
bizonyos feltételeknek, amelyek függnek a kapott sörlé...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.