Betöltés...

Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása
vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a
szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek
megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be,
és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a
befőzéshez.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.975 Ft
Könyvkereső: Szakkönyv
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás" című hirdetést látja. (fent)



Rövid leírás: A könyvben található mondókák segítik a számok tanulását. A mondókák fejlesztik a memóriát, a ritmusérzéket, a beszédet. Kiadó: Szalay Könyvkiadó Oldalszám: 12 oldal Méret: 155x153mm Kiadási év: 2022 Kötés: keménytáblás