Evésről, ivásról és az életről
Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az
élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A
könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra.
Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes,
értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek
egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják:
könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és
megfelelő minőségűek legyenek. Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai
útikalauzunkból: - Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek -
Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek - Jó hangulatot keltő ételek - Szerelmet
ébresztő ételek - Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le - A
boldog időskort támogató ételek
élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A
könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra.
Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes,
értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek
egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják:
könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és
megfelelő minőségűek legyenek. Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai
útikalauzunkból: - Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek -
Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek - Jó hangulatot keltő ételek - Szerelmet
ébresztő ételek - Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le - A
boldog időskort támogató ételek
Adatlap
Ár: | 3.300 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.05.20 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Evésről, ivásról és az életről" című hirdetést látja. (fent)