Dr. Sándor Dénes - Szakács szakmai ismeretek - TM-61001
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a
konyhai műveletek bemutatása ? hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek,
mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése ? mellett kitér az
árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
konyhai műveletek bemutatása ? hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek,
mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése ? mellett kitér az
árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
Adatlap
Ár: | 5.590 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2024.05.05 |
Eddig megtekintették 40 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dr. Sándor Dénes - Szakács szakmai ismeretek - TM-61001" című hirdetést látja. (fent)